1More memperkenalkan fon telinga pembatalan hingar Aero dengan audio spatial pada harga $109

22

© 1Lagi

1More telah memperkenalkan fon telinga wayarles sejati Aero. Sepasang tunas 1More Aero baharu menampilkan audio spatial dengan teknologi pengesanan kepala dinamik. ANC in-ear ini berharga $109, tetapi 1More memberikan kod kupon $20 yang akan berlangsung sehingga 18 November.

TL;DR

  • Putik pembatalan hingar Aero baharu 1More mempunyai audio spatial.
  • Fon telinga kalis air dan mempunyai hayat bateri sehingga 28 jam.
  • 1More Aero in-ears dijual pada harga $109.99 dengan diskaun terhad $20 (£20).

Fon kepala 1More Aero didatangkan dengan reka bentuk batang berbentuk kon serupa dengan Soundcore Liberty 4 yang dilancarkan baru-baru ini dengan ciri audio 3D yang sama. Di dalam setiap putik terdapat pemacu audio 10mm yang juga terdapat pada 1More Evo TWS. Terdapat juga sejumlah enam mikrofon yang membantu menyekat sehingga 42dB hingar ambien, yang kemudiannya ditambah dengan mod ketelusan dan kawalan kelantangan pintar.

1Lebih banyak audio dan reka bentuk 3D Aero

Audio spatial 1More digabungkan dengan fungsi pengesan kepala masa nyata. Yang terakhir ini didayakan oleh sensor giroskop untuk mengesan pergerakan dan orientasi kepala. Pengguna boleh mengetik pratetap penyama yang berbeza serta togol pantas untuk menghidupkan atau mematikan audio spatial melalui apl mudah alih 1More untuk Android dan iOS.

1Lebih banyak fon telinga wayarles Aero dengan ANC dan audio spatial

1Lebih Banyak Earbud Wayarles Aero True dalam warna putih / © 1More

Selain hujung telinga yang boleh diganti dan binaan ringan, fon kepala dalam telinga Aero mempunyai penarafan kalis air IPX5 di belakangnya. Satu fon telinga seberat kira-kira 4.9 gram atau sedikit lebih ringan daripada Galaxy Buds Pro 2 Samsung yang lebih mahal. Sarung ini mempunyai port USB-C dan menyokong pengecasan wayarles Qi manakala jumlah main balik ialah 28 jam.

Spesifikasi audio lain dan harga 1More Aero

Dari segi ketersambungan dan keserasian codec, tunas 1More Aero mempunyai Bluetooth 5.2 dan mempunyai ketersambungan dwi-peranti untuk membolehkan penukaran mudah antara dua sumber. Akhir sekali, fon telinga sedia audio spatial terkini mempunyai codec AAC dan SBC.

Fon telinga wayarles 1More Aero tersedia dalam warna hitam atau putih. 1More sudah pun menjualnya di AS dan UK dengan harga $109.99 (£99.99) dan kemudiannya di Eropah. Pada masa yang sama, mereka menjalankan diskaun $20 melalui kod ‘AERO20’ jika anda membeli satu set daripada Amazon.

Apakah pendapat anda tentang audio spatial? Adakah anda fikir ia adalah ciri penting untuk fon kepala Bluetooth? Kami ingin mendengar jawapan anda.