AirPods 3 Apple Sukar Ditahan pada Harga Rendah $149 ini

23
© Dontree / Adobe Stock

AirPods 3 Apple ialah fon kepala wayarles hebat yang boleh anda pasangkan dengan iPhone atau iPad anda. Amazon sedang menjalankan perjanjian yang meletakkan set in-ear kembali kepada harga kedua terbaik mereka pada $149, iaitu potongan $20 yang jarang berlaku (11 peratus) atau lebih sedikit daripada penyenaraian terbaik yang kami rakamkan.

Sejak AirPods gen ke-3 dilancarkan, pasangan itu jarang jatuh pada titik harga ini. Walaupun mereka diberi diskaun, perjanjian itu hanya akan berjalan selama beberapa hari di peruncit tersebut. Dengan nota ini, anda mungkin menyemak tawaran yang telah disiarkan secara langsung selama dua hari berturut-turut sekarang.

Mengapa Apple AirPods 3 popular

Apple AirPods 3 mempunyai banyak penambahbaikan yang ketara berbanding AirPods terdahulu mereka, termasuk reka bentuk yang dikemas kini yang menjadikan set kepala Bluetooth kelihatan seperti versi Pro. Ini didatangkan dengan batang yang lebih pendek dan tunas yang dibentuk semula pada setiap sisi untuk kesesuaian yang lebih selesa dan selamat walaupun anda sedang bersenam. Penderia daya juga menyediakan kebolehkendalian yang lebih baik seperti semasa mengawal trek.

  • Baca juga: Apakah Apple AirPods terbaik yang anda perlukan pada tahun 2023?

Setakat audio, Apple juga membentuk semula kedudukan komponen secara dalaman. Bersama-sama dengan persediaan ini ialah penyamaan penyesuaian yang sepatutnya menghasilkan bunyi yang lebih baik secara keseluruhan. Terdapat juga audio spatial 3D, yang memberikan bunyi yang mengasyikkan jika diaktifkan melalui audio atau video yang disokong.

Sarung Pintar Apple AirPods 3

Sarung Pintar Apple AirPods 3 dilengkapi dengan port USB-C atau Lightning untuk mengecas. / © Apple; Petikan skrin: NextPit

Di antara pengecasan, AirPods 3 mempunyai masa main balik sehingga 6 jam dengan fon telinga sahaja atau setanding dengan AirPods Pro 2 yang lebih mahal. Ini menjangkau sehingga 30 jam menggunakan sarung pengecasan.

Adakah menggunakan iPhone tetapi masih belum mendapat sebarang AirPod? Apakah pendapat anda tentang tawaran AirPods ini? Kongsi kepada kami di bahagian komen jika anda bercadang untuk membeli sepasang.