Apl Android baharu terbaik untuk dimuat turun November 2019

3

© NextPit

Kami kembali bulan ini dengan rumusan baharu apl terbaik untuk dilihat daripada Gedung Google Play. Nikmati pilihan November 2019 kegemaran apl Android kami.

Pilihan apl baharu terbaik kami untuk dicuba pada November 2019

Thread dari Instagram

Dibangunkan oleh Instagram, Threads ialah aplikasi pendamping baharu kepada rangkaian sosial. Aplikasi ini, tersedia untuk dimuat turun secara percuma, membolehkan anda menghantar mesej, foto, video dan cerita antara kenalan dalam rangkaian dengan cepat dan mudah. Hanya log masuk ke akaun anda, pilih rakan rapat anda dan anda sudah selesai. Threads, yang sangat diilhamkan oleh Snapchat, juga memberi anda peluang untuk berkongsi status (di rumah, dalam sukan, menonton TV…) dengan rakan anda.

benang androidpit instagram

Aplikasi Instagram baharu yang mahu bersaing dengan Snapchat / © NextPit

  • Anda boleh memuat turun permainan ini dari Play Store dengan mengikuti pautan ini.

Mengambil nota dengan Ruff

Dianugerahkan Trofi Reka Bentuk Bahan oleh Google pada 2019, Ruff ialah aplikasi pengambilan nota baharu yang sangat menarik. Selain gayanya yang berjaya dan moden, apl ini menawarkan anda berbilang pilihan untuk mencatat nota dan menjejaki semua yang anda inginkan. Anda boleh berkongsi dan mengeksport nota anda. Beberapa bahasa tersedia selain bahasa Inggeris untuk anda yang dwibahasa.

  • Apl Android terbaik 2019
minggu aplikasi androidpit ruff

Ruff bertujuan untuk menjadikan penulisan menyeronokkan / © NextPit

Alat diet Feeleat

Feeleat bukan sahaja menawarkan peluang untuk menyimpan log tabiat pemakanan yang baik dan buruk, tetapi aplikasi itu juga ingin membantu anda mencari keseimbangan yang lebih baik dengan menawarkan petua dan helah untuk mencapainya. Anda mesti mengisi makanan dan objektif anda agar ia berfungsi. Dilahirkan daripada kerja biasa beribu-ribu orang, pesakit dan doktor, Feeleat mempunyai antara muka yang menyenangkan dan mudah difahami. Akaun diperlukan untuk menggunakan aplikasi.

aplikasi freeleat androidpit

Cara yang baik untuk mengawal diet anda / © NextPit

Pernahkah anda mencuba mana-mana apl ini? Adakah anda mempunyai sebarang cadangan untuk dikongsi? Beritahu kami dalam ulasan di bawah!