Apl Android dan iOS Percuma minggu ini

19
© NextPit

Apabila kita semakin hampir dengan I/O 2023 Google, anda mungkin mahu melakukan audit apl pada telefon pintar anda. Adakah terdapat apl yang anda tidak perlukan lagi, atau adakah terdapat beberapa apl yang mungkin anda inginkan tetapi tidak mahu membayarnya? Mungkin ada sesuatu yang menarik minat anda dalam edisi apl percuma minggu ini. Ini biasanya apl berbayar di Google Play dan Apple App Store, tetapi sekarang, ia tersedia secara percuma untuk masa yang terhad sahaja. Manfaatkan tawaran ini pada Android atau iPhone anda sebelum ia dibayar semula.

Apl ini adalah percuma pada masa penerbitan, tetapi tawaran tersenarai ini mungkin tamat tempoh tanpa sebarang notis awal, kerana pembangun adalah orang yang mengawal harga. Anda mungkin menemuinya dengan tanda harga kemudian, kerana promosi apl di Google Play Store dan Apple App Store tidak mempunyai tempoh masa yang ditetapkan dan boleh tamat secara tiba-tiba.

Kami juga ingin ambil perhatian bahawa semasa kami melihat senarai apl percuma ini dan tidak menawarkan apa-apa yang disertakan dengan penilaian rendah, kami tidak memasangnya seperti yang kami lakukan dengan 5 Apl Teratas Mingguan kami. Oleh itu, kami mengesyorkan agar anda berhati-hati dan menjalankan penyelidikan anda sendiri sebelum memuat turun mana-mana apl ini, kerana sesetengahnya mungkin mengandungi pembelian dalam apl atau kos tersembunyi.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menemui apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang dan kemudian padamkannya. Ini menyimpannya ke pustaka apl anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.

Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • 500x Penggalak Permainan [5.0-stars / $0.49]: Alat ini mendakwa dapat meningkatkan telefon pintar anda supaya apabila anda bermain permainan, ia menawarkan pengalaman yang lebih lancar.
 • Pro Kalkulator Tarikh [4.6-stars / $0.99]: Sesuai untuk mengetahui jumlah masa yang tepat yang telah berlalu sejak tarikh tertentu…semuanya di hujung jari anda.
 • Kamera Manual DSLR Pro [4.2-stars / $4.99]: Merakam gambar malam boleh menjadi rumit dengan apl kamera stok pada telefon anda. Mungkin mempunyai kawalan manual akan membantu anda merakam foto yang lebih hebat!
 • Widget Petikan Mudah [4.1-stars / $0.99]: Kadang-kadang, anda hanya mahukan petikan jemput-jemput dan positif pada siang hari. Apl ini mendakwa berbuat demikian.
 • Widget Foto Mudah [4.3-stars / $0.99]: Widget yang sesuai untuk anda menambah sebarang foto dari galeri peribadi anda ke skrin utama.

Permainan Android

 • Keganasan Pasar Warriors [4.3-stars / $0.99]: Seekor naga telah terbangun di dalam kerajaan, dan anda, pahlawan, memerlukan senjata terbaik yang mungkin untuk mengalahkan semua yang ada di jalan anda. Adakah anda bersedia untuk tugas itu?
 • VIP Quest Memasak [4.6-stars / $0.99]: Misi anda adalah untuk memasak makanan terbaik yang mungkin di bandar dan pastikan semua orang dapat merasai masakan anda!
 • Hantu Stickman 2: Pedang Senapang [4.2-stars / $0.99]: Siapa sangka watak stickman mempunyai begitu banyak daya tarikan? Gunakan dia untuk bergerak dan menumpaskan musuh dengan senjata yang lebih baik pada setiap masa.
 • Dungeon Princess: RPG [4.6-stars / $0.99]: Cerita boleh menjadi agak seram, tetapi permainannya sebenarnya menyeronokkan! Wanita yang meneroka penjara bawah tanah dan menyingkirkan semua yang menghalang mereka.
 • Superhero War Premium [4.3-stars / $0.99]: Ingat Voltron dan arka cerita yang serupa di mana manusia memakai sut robot? Nah, yang ini mengikuti dalam nada yang sama semasa anda cuba untuk melawan jalan anda.
 • Grow Dungeon Hero VIP [4.1-stars / $1.99]: Terokai penjara bawah tanah dan bunuh raksasa, dapatkan pengalaman sambil mendapatkan peralatan yang lebih baik dan lebih baik.
 • Serangan Galaxy [4.5-stars / $0.99]: Penembak atas ke bawah yang terletak di angkasa lepas, tempat anda menembak jatuh pesawat musuh untuk menyelamatkan galaksi.
 • Mystic Guardian PV [3.8-stars / $3.49]: RPG berpandukan cerita klasik yang memerlukan anda melatih pasukan anda dan memastikan mereka mampu bertahan.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Planet Evolusi – 14 bilion [4.2-stars / $6.49]: Bina sistem suria dan biarkan kuasa evolusi bekerja untuk melihat apa yang anda akan hadapi…
 • Pad Kekunci Jauh dan NumPad Pro [4.6-stars / $4.00]: Sesiapa yang mengetuk nombor pada komputer pasti akan mendapati aplikasi ini berguna, berfungsi sebagai papan kekunci tambahan pada telefon pintar anda.
 • Penjelajah Fail & Player Pro [4.6-stars / $5.00]: Ubah iPhone anda menjadi pemacu kilat wayarles dengan aplikasi ini, sekarang bagaimana pula?

permainan iOS

 • Apocalypse Asteroid [4.4-stars / $0.99]: Asteroid akan turun hujan di Bumi, dan terpulang kepada anda untuk meletupkannya sehingga berketul-ketul.
 • Menyerang Gerombolan [4.8-stars / $0.99]: Raja telah melantik kamu untuk melindungi kerajaan daripada gerombolan penceroboh. Adakah anda fikir anda boleh berbuat demikian?
 • Aksi Raksasa [4.1-stars / $1.99]: Trak raksasa melakukan aksi? Ia adalah gila kerana ia mendapat, tolak risiko kecederaan atau kematian.
 • Serangan Udara 2 [4.8-stars / $0.99]: Tembak mereka yang kelihatan hebat yang membuatkan anda sentiasa terlibat semasa anda mengelak peluru masuk sambil memberikan pukulan terbaik anda.
 • Math Chompers [5.0-stars / $0.99]: Mahu anak kecil anda pandai matematik? Mungkin permainan ini akan dapat menggerudi asas kepada anak-anak anda dengan cara yang menyeronokkan…

Di sana kita berada di penghujung senarai apl percuma minggu ini. Akan ada satu lagi edisi pada akhir minggu ini, jadi nantikan itu. Apa pendapat anda tentang senarai kami minggu ini? Sekiranya anda sedang mencari beberapa permainan dalam talian untuk memuaskan selera permainan anda tanpa memerlukan sambungan Internet, lihat cerita kami yang dipautkan di bawah.

 • Permainan Android dan iPhone terbaik untuk dimainkan di luar talian

Kami ingin mendengar pendapat anda tentang pilihan hari ini sebelum kami menyediakan senarai lain untuk memulakan hujung minggu. Adakah anda terjumpa mana-mana apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!