Apl Android dan iOS Percuma minggu ini

28
© NextPit

Kami berada di permulaan minggu yang serba baharu, dan berikut ialah edisi pertama pengumpulan mingguan apl percuma kami di Gedung Google Play dan Apple App Store. Pada halaman ini, anda akan dapat mencari tawaran eksklusif untuk apl berbayar yang kini tersedia secara percuma untuk masa terhad sahaja. Jangan lepaskan penjimatan yang berpotensi besar dan muat turun apl ini hari ini pada Android atau iPhone anda!

Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa apl ini adalah percuma pada masa penerbitan, tetapi kami sama sekali tidak tahu berapa lama ia akan kekal percuma supaya ia mungkin berakhir sebagai status berbayar pada masa anda membaca artikel ini atau cuba memuat turunnya. Ini agak malang kerana tiada tempoh masa yang ditetapkan untuk promosi apl di Gedung Google Play atau Apple App Store, dan tawaran boleh dialih keluar secepat ia ditambahkan.

Kami juga ingin ambil perhatian bahawa semasa kami menyusun senarai apl percuma ini, kami tidak mengujinya seperti yang kami lakukan dengan 5 Apl Teratas Mingguan kami. Oleh itu, kami mengesyorkan agar anda berhati-hati dan menjalankan penyelidikan anda sendiri sebelum memuat turun mana-mana apl ini, kerana sesetengahnya mungkin mengandungi pembelian dalam apl atau kos tersembunyi.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Berikut ialah cadangan yang berguna: Jika anda menjumpai apl atau permainan dalam senarai kami yang menarik minat anda tetapi anda tidak memerlukannya sekarang, pertimbangkan untuk memasangnya dan kemudian memadamkannya daripada peranti anda. Ini akan menyimpannya ke pustaka apl anda, membolehkan anda memasangnya semula pada masa hadapan apabila anda memerlukannya. Ini cara yang bagus untuk memanfaatkan sepenuhnya promosi jangka pendek.

Apl Android di Gedung Google Play tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Kertas Dinding TV Buruj [5.0-stars / $1.49]: Dapatkan kertas dinding langsung ini yang menyerikan telefon bimbit anda tanpa memerlukan anda menunggu malam tiba hanya untuk melihat beberapa bintang…
 • 150X Penyingkiran Pendua Pro [4.4-stars / $0.49]: Ingin mengosongkan ruang pada telefon pintar anda dengan mengalih keluar pendua? Apl ini menyelesaikan tugas.
 • SkanApp [4.1-stars / $19.99]: Aplikasi pengimbasan bebas tangan yang menjadikan hidup lebih mudah jika anda perlu mengimbas halaman ke dalam dokumen.
 • Penggalak Kelantangan Max Pro [4.6-stars / $1.99]: Fikirkan bahawa output pembesar suara telefon pintar anda tidak cukup baik? Yang ini mungkin hanya menyelesaikan kerja, dan kemudian beberapa.

Permainan Android

 • Raksasa Neo [4.6-stars / $0.99]: Satu lagi permainan yang memerlukan anda untuk menangkap mereka semua…
 • Pertahanan Data [4.2-stars / $4.99]: Permainan pertahanan menara minimalis di mana persekitaran berada di ruang siber, di mana anda melindungi pelayan anda pada semua kos!
 • Realiti Maya Angkasa Intergalaksi [4.5-stars / $0.99]: Ini adalah salah satu tunggangan roller coaster paling menarik yang boleh anda lakukan pada telefon pintar anda.
 • titik [4.2-stars / $1.99]: Cari musuh dengan menghala mereka menggunakan anak panah…dan selamatkan dunia!
 • Pertahanan Menara Perang Dunia 3 [3.6-stars / $0.99]: Permainan pertahanan menara keluaran standard anda yang dibungkus dalam persekitaran Perang Dunia 3. Jangkakan untuk melihat senjata pemusnah futuristik beraksi di sini.
 • Permainan Cross Zombie Survival [4.3-stars / $0.99]: Permainan seram survival orang pertama. Ia akan menjadi satu cabaran untuk keluar dari permainan ini hidup-hidup!

Apl iOS di Apple App Store tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Lock Notes Pro [4.7-stars / $4.99]: Adakah anda mencatatkan pemikiran anda secara digital dan mahu merahsiakannya? Aplikasi ini melakukannya dengan baik.
 • Swift Miles: Penjejak Perbatuan [4.8-stars / $4.99]: Aplikasi yang memudahkan penjejakan perbatuan untuk kenderaan anda.
 • Monitor Tekanan Darah Pro [5.0-stars / $0.99]: Apl pengurusan tekanan darah yang membolehkan anda merekod, menjejak, menganalisis dan berkongsi keputusan tekanan darah dan gaya hidup anda.
 • Pemantau Aktiviti Sistem [4.3-stars / $0.99]: Pernah terfikir apa yang berlaku apabila anda mengintip di bawah hud pada peranti iOS anda dari segi perisian? Apl ini memantau aktiviti iOS seperti penggunaan memori, hayat bateri, ruang terpakai dan maklumat peranti, mempersembahkannya dalam visual yang mudah difahami.

permainan iOS

 • Pembunuhan Pasar Timur [4.7-stars / $2.99]: Permainan realiti tambahan yang melihat anda menyiasat jenayah kejam. Salurkan Sherlock Holmes dalaman anda untuk memastikan dunia selamat daripada pembunuhan ngeri seterusnya.
 • XC Perlumbaan Merentas Desa [5.0-stars / $7.99]: Permainan larian strategik? Jelas kelakar, tetapi pada akhirnya, ia masuk akal kerana anda perlu menguruskan stamina pelari anda dan metrik lain untuk muncul sebagai pemenang.
 • Serangan Perlawanan [4.7-stars / $0.99]: Buat padanan secepat mungkin sebelum papan penuh.
 • Marin Besi [4.8-stars / $2.99]: Tajuk RTS luar talian yang pasti akan membuatkan otak anda terus mengalir semasa anda memutuskan langkah tindakan yang perlu diambil seterusnya untuk mendapatkan kemenangan…
 • Teluk Kristal [4.5-stars / $2.99]: Padankan tiga atau lebih warna bersama-sama untuk membuat sebanyak mungkin segi tiga hilang dalam masa yang paling singkat.
 • Robin Hood [4.3-stars / $2.99]: Mencuri orang kaya dan memberi kepada orang miskin? Di sinilah dengan harapan bahawa kemahiran memanah anda dapat dicapai!

Itu sahaja yang kami ada untuk anda pada permulaan minggu ini! Nantikan edisi kedua minggu ini Jumaat ini. Sekiranya anda sedang mencari beberapa permainan dalam talian untuk memuaskan selera permainan anda tanpa memerlukan sambungan Internet, lihat cerita kami yang dipautkan di bawah.

 • Permainan Android dan iPhone terbaik untuk dimainkan di luar talian

Kami ingin mendengar pendapat anda tentang pilihan kami untuk hari ini! Pernahkah anda menemui mana-mana apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kami tidak sabar-sabar untuk mendengar cadangan anda dalam ulasan!