Apl Android dan iOS Percuma minggu ini

26
© NextPit

Hari ini hari Jumaat, jadi mari kita lihat apa yang tersedia di Gedung Google Play dan Apple App Store yang tersedia secara percuma. Sekarang ambil perhatian bahawa apl ini biasanya disertakan dengan tanda harga, tetapi telah disediakan secara percuma untuk masa yang terhad sahaja. Artikel ini akan memberitahu anda tentang tawaran eksklusif untuk apl berbayar yang tidak akan dikenakan bayaran satu sen pun! Muat turun apl ini hari ini pada Android atau iPhone anda!

Sila ambil perhatian bahawa apl ini disenaraikan secara percuma pada masa penerbitan, walaupun kami tidak mempunyai bola kristal untuk melihat bila tawaran ini akan tamat tempoh supaya ia mungkin berakhir sebagai status berbayar pada masa anda membaca artikel ini atau cuba memuat turun mereka. Ini agak malang kerana tiada tempoh masa yang ditetapkan untuk promosi apl di Gedung Google Play atau Apple App Store, dan tawaran boleh hilang secepat ia ditambahkan tanpa sebarang pemberitahuan terlebih dahulu.

Kami juga ingin mengambil perhatian bahawa semasa kami menyusun senarai apl percuma ini, kami tidak memasangnya seperti yang kami lakukan dengan 5 Apl Teratas Mingguan kami. Oleh itu, kami mengesyorkan agar anda berhati-hati dan menjalankan penyelidikan anda sendiri sebelum memuat turun mana-mana apl ini, kerana sesetengahnya mungkin mengandungi pembelian dalam apl atau kos tersembunyi.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Berikut ialah cadangan: Jika anda menjumpai apl atau permainan dalam senarai kami yang menarik minat anda tetapi anda tidak memerlukannya sekarang, pertimbangkan untuk memasangnya dan kemudian memadamkannya daripada peranti anda. Ini akan menyimpannya ke pustaka apl anda, membolehkan anda memasangnya semula pada masa hadapan apabila anda memerlukannya. Ini cara yang bagus untuk memanfaatkan sepenuhnya promosi jangka pendek.

Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Penggalak Bass & Penyama Pro [5.0-stars / $2.99]: Ingin menikmati muzik anda dengan lebih baik pada telefon pintar anda? Mungkin apl ini mungkin menjadikan trek kegemaran anda berbunyi seperti tidak pernah dilakukan sebelum ini.
 • Unit Penukar Pro [4.9-stars / $0.99]: Adakah anda berurusan dengan unit yang berbeza setiap hari di tempat kerja atau di rumah? Ini melakukan semua pengiraan untuk anda…
 • 3D Earth Pro [4.8-stars / $9.49]: Lihat aplikasi cuaca ini yang kelihatan sangat cantik.

Permainan Android

 • Demon Warrior Premium [4.3-stars / $0.99]: Berikut ialah permainan anti-wira, di mana anda berada dalam perlumbaan untuk menjadi syaitan yang terbaik.
 • Hospital Jiwa III [4.8-stars / $0.99]: Permainan pengembaraan seram. Adakah anda benar-benar gila, atau adakah ia hanya tempat yang gelap dan busuk yang anda ingin larikan?
 • Wilayah Paranormal [4.4-stars / $1.99]: Permainan yang menguji keberanian anda. Adakah anda mempunyai ketabahan usus untuk bertahan sehingga akhir?
 • Pemburu Dinosaur Tanah Yang Hilang [3.8-stars / $0.49]: FPS yang melihat anda memburu dinosaur. Tiada dinosaur yang dicederakan dalam proses membangunkan permainan ini.
 • Simulator Taman Tema [3.8-stars / $0.99]: Pernah terfikir untuk mengusahakan taman tema anda sendiri? Aplikasi ini membolehkan anda berbuat demikian untuk menguji keberanian anda.
 • Shadow of Death: Dark Knight [4.7-stars / $3.99]: RPG aksi yang melihat anda meningkatkan watak anda dalam pelbagai cara.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Bunyi Eden [4.3-stars / $1.99]: Pengalaman audio meditasi untuk membantu anda berehat.
 • Meter Cahaya Tumbuhan [4.5-stars / $2.99]: Ukur tahap cahaya ideal tumbuhan anda menggunakan aplikasi ini supaya tumbuhan anda mempunyai keadaan pertumbuhan yang optimum.
 • LEDdot [4.5-stars / $0.99]: Ubah iPhone anda menjadi papan paparan mudah alih.
 • Ucapan kepada Teks [4.0-stars / $0.99]: Berikut ialah apl yang membolehkan anda menyalin pertuturan ke dalam teks, mungkin membebaskan anda untuk tugasan lain.
 • iPixelCam [4.4-stars / $0.99]: Penapis untuk kamera anda yang memberikan foto yang kelihatan vintaj.

permainan iOS

 • Serangan Udara2 [4.8-stars / $0.99]: Pukulan atas-bawah yang indah yang bukan sahaja kelihatan hebat, tetapi juga bermain hebat.
 • Shadow of Death: Permainan Premium [4.7-stars / $0.99]: Takluki kegelapan dengan salah satu daripada empat wira yang berbeza semasa anda naik tahap.
 • Aksi Raksasa [4.1-stars / $1.99]: Semua keseronokan dan tumpahan trak raksasa melakukan aksi tanpa sebarang bahaya.
 • Mimpi Sedikit Mimpi [4.8-stars / $0.99]: Anda kucing yang tertidur, bagaimanakah cara terbaik anda menghabiskan masa anda sambil bermimpi?
 • Kematian Seorang Detektif [4.4-stars / $3.99]: Pengembaraan audio 3D yang diilhamkan oleh teknologi noir di mana anda perlu mendengar cara anda untuk menyelesaikan pelbagai misteri.
 • Pitch Black: Audio Pong [3.7-stars / $1.99]: Permainan audio sahaja di mana kemahiran mendengar anda akan membawa anda ke puncak.

Itu sahaja yang kami ada untuk anda buat masa ini! Kami berharap anda menikmati hujung minggu yang indah dengan apl ini. Sekiranya anda sedang mencari beberapa permainan dalam talian untuk memuaskan selera permainan anda tanpa memerlukan sambungan Internet, lihat cerita kami yang dipautkan di bawah.

 • Permainan Android dan iPhone terbaik untuk dimainkan di luar talian

Kami ingin mendengar pendapat anda tentang pilihan kami kerana minggu ini akan berakhir. Pernahkah anda menemui mana-mana apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kami tidak sabar-sabar untuk mendengar cadangan anda dalam ulasan!