Apl dan permainan Halloween terbaik untuk Android

4

© NextPit

Ia adalah masa yang istimewa dalam setahun apabila bayang-bayang semakin hampir dan kami memberi penghormatan kepada semua perkara yang menyeramkan dan menakutkan. Dalam semangat Halloween, kami mempersembahkan kepada anda apl dan permainan paling menakutkan yang menghantui Gedung Google Play. Bersedia untuk ketakutan.

Lompat ke apl:

The Walking Dead No Man’s Land

Permainan ini juga merupakan salah satu permainan zombi yang paling popular. Ia adalah RPG di mana anda mempunyai beberapa watak. Apabila anda tidak melawan zombi, anda akan dengan mudah mencari aktiviti lain untuk dilakukan dan misi yang berbeza untuk dicapai.

  • Apl Android terbaik 2019

Anda juga boleh mendapatkan watak daripada siri dan komik. Sudah tentu, sebagai tajuk freemium, permainan ini akan cuba memotivasikan anda untuk melabur wang tetapi anda masih boleh berseronok tanpa membelanjakan wang tunai.

Tumbuhan lwn Zombi 2

Dimuat turun beberapa ratus juta kali, permainan ini adalah yang kedua dalam siri ini. Permainan pertahanan menara, anda mesti menghapuskan zombi dengan berkebun dengan cara yang sangat strategik pada alasan yang berbeza dan pada masa yang berbeza dalam sehari. Untuk berjaya dalam misi anda, anda mempunyai banyak tumbuhan yang anda gunakan untuk menghalang zombi daripada sampai ke rumah anda.

  • Permainan Android terbaik untuk dimainkan pada tahun 2019
tumbuhan vs zombi ea 02

Permainan yang sangat istimewa / © EA

Ia tidak benar-benar asli tetapi terus terang, ia menyeronokkan dan ketagihan. Plants vs Zombies ialah permainan yang akan dinikmati oleh peminat zombi (dan pemain secara amnya).

Lima malam di freddys

Anda tidak memerlukan belanjawan yang besar atau kawalan mega-rumit untuk membuat permainan seram yang benar-benar menakutkan. Five Nights at Freddy’s ialah salah satu permainan yang paling menakutkan, dan ia menghantui Gedung Google Play antara platform lain. Anda memainkan peranan sebagai pengawal keselamatan yang bekerja syif malam di restoran pizza, yang maskot animatroniknya yang menyeramkan mempunyai tabiat yang mengganggu untuk menyimpang dari tempat mereka pada waktu malam. Selepas beberapa sesi dengan teka-teki yang menakutkan seluar ini, anda tidak akan melihat anak patung yang ‘ceria’ dengan cara yang sama lagi.

fnaf

Mudah, tetapi menakutkan, Five Nights at Freddy’s ialah pengalaman seram yang anda tidak akan lupa! / © NextPit (tangkapan skrin)

DERE EVIL EXE

DERE EVIL EXE menagih dirinya sebagai ‘Meta Horror Pixel Platformer’, jadi apakah maksudnya? Permainan ini mempunyai grafik piksel dan ya, permainan lompat dan kumpul platformer, tetapi dalam cerita seram dan visual yang ia benar-benar bersinar. Ini bukan cerita Halloween hantu dan hantu biasa anda. Ia memancarkan rasa seram yang tulen melalui penggunaan ‘gangguan’, misteri dan surealisme pecah dinding keempat.

Dapatkannya di Gedung Play

Kem Slayaway

Peminat filem slasher dan seram ala Friday 13th akan menyukai permainan teka-teki jahat ini, yang menggabungkan seni berhalangan dengan estetika VHS untuk masa yang menggerunkan. Anda mengambil peranan sebagai Skullface, seorang pembunuh bertopeng yang menyembelih mangsanya yang tersekat-sekat dengan cara yang suram dan jenaka yang akan membuatkan anda tergelak gembira pada Halloween ini.

Dapatkannya di Gedung Play

Cerita Seram

Pada zaman visual hari ini, pengalaman seram realiti maya yang mencolok mungkin menjadi kelebihan, tetapi kadangkala tiada apa yang lebih menakutkan daripada imaginasi anda sendiri semasa anda membaca kisah keganasan yang menyeramkan. Apl Cerita Menakutkan melakukan apa yang tertulis pada tin, ia merupakan repositori cerita seram untuk anda nikmati atau beritahu kepada rakan atau anak-anak anda. Sesuai untuk tidur malam Halloween yang diterangi cahaya lilin atau unggun api, anda pasti akan menemui ketakutan yang sesuai untuk anda dalam lebih 1000 cerita yang ditampilkan.

cerita seram

Anda boleh mencari cerita mengikut jenis atau kata kunci. / © NextPit (tangkapan skrin)

Kertas Dinding Langsung Halloween

Jika anda berdandan Halloween ini, maka anda pasti mahu telefon anda sepadan dengan alur jahat anda. Terdapat banyak kertas dinding langsung dengan tema Halloween di Gedung Play, dengan labu, ahli sihir, kelawar, tanah perkuburan dan simbol ikonik lain percutian yang menaikkan rambut ini. Nama yang sesuai ‘Halloween Live Wallpaper’ ialah pilihan yang baik yang tidak terlalu aktif (dan dengan itu mengganggu dalam penggunaan sebenar) dan mempunyai faedah sebagai percuma, walaupun disokong iklan.

Penukar suara dengan kesan

Penukar suara popular ini telah dimuat turun lebih daripada 50 juta kali. Ia membolehkan anda merakam suara anda, dan kemudian menggunakan penapis yang berbeza padanya. Kesan ini terdiri daripada helium bernada tinggi yang lucu kepada robot dan perkara yang lebih menyeramkan seperti raksasa dan zombi. Sebaik sahaja anda telah merakam suara anda dan melihat pilihan kesan anda, anda boleh menghantar klip suara menyeramkan anda kepada rakan dan keluarga melalui WhatsApp atau e-mel untuk ketawa.

  • Permainan seram VR terbaik: masa untuk menghadapi ketakutan anda
  • Terbaik daripada Netflix: bersedia untuk menonton rancangan yang menakutkan?

Zombi, Lari!

Jika anda ingin mendapatkan bentuk badan tetapi anda kekurangan inspirasi, bagaimana pula jika dikejar oleh zombi? Dengan aplikasi ini, anda perlu bangun dari sofa, meletakkan fon kepala anda dan berlari seperti orang gila untuk terus hidup. Anda akan mendengar zombi bernafas di leher anda semasa anda berlari selama yang mungkin untuk mengumpul bekalan untuk pangkalan rumah anda. Anda boleh menggunakan apl itu sama ada anda pecut di taman atau berjoging di atas treadmill, dan ia benar-benar menakutkan, walaupun anda memainkan muzik anda sendiri pada masa yang sama. Jika anda ingin menjejaki larian anda dan melihat peta selepas fakta, percuma ZombieLink platform membolehkan anda berbuat demikian dalam talian juga.

Pencetus Mati 2: Permainan Penembak Zombie Orang Pertama

Jika penembak orang pertama lebih disukai oleh anda, Dead Trigger 2 ialah tajuk yang kukuh dan popular. Dalam permainan ini, anda bermain sebagai mangsa yang terselamat dan menyelesaikan misi sambil memusnahkan zombi yang terdiri daripada bersaiz manusia kepada musuh yang lebih besar dan lebih jahat. Rasanya lebih seperti permainan konsol, dan terdapat banyak kerumitan dan perincian dalam peta. Kawalan adalah intuitif dan pertempuran adalah mudah dan menyeronokkan tanpa menggembirakan atau kikuk.

Bagaimana anda masuk ke dalam semangat menyeramkan? Adakah anda mempunyai aplikasi Halloween kegemaran lain untuk disyorkan? Beritahu kami dalam ulasan!