Apple Homepod Mini 2 tidak akan dikeluarkan tidak lama lagi—Jadi bila anda boleh membelinya?

13
© Apple; Petikan skrin: NextPit

Apple menyegarkan semula model HomePod 2 atau 2023 yang telah lama tertunggak bulan lepas. Yang menghairankan, hanya pembesar suara bersaiz penuh telah dilancarkan dan bukannya Mini yang semakin tua. Melalui laporan, kita mungkin belajar apabila Apple merancang untuk memperkenalkan pengganti kepada pembesar suara yang lebih kecil. Inilah masanya anda boleh mengharapkan untuk membeli HomePod Mini 2 sebaliknya.

Antara tawaran perkakasan Apple, produk akustiknya mendapat kitaran penyegaran terpanjang. Dan itu terbukti pada HomePod yang telah dinaik taraf selepas hampir lima tahun sejak versi asal mula ditayangkan. Nampaknya, itu mungkin kes yang sama untuk HomePod Mini juga memandangkan gen pertama telah diumumkan pada Oktober 2020.

  • Jangan ketinggalan: Panduan membeli utama Apple HomePod pada tahun 2023

Bilakah Apple HomePod Mini 2 akan dikeluarkan

Perunding dan penganalisis Ming-Chi Kuo kini meramalkan bahawa HomePod Mini 2 Apple akan ditangguhkan sehingga separuh kedua 2024, menjadikan barisan pembesar suara rumah pintar syarikat itu tidak berubah selama dua tahun lagi. Beliau menambah bahawa dalam tempoh ini Apple hanya akan mula mengeluarkan HomePod Mini (2024) dan ia akan bersama-sama AirPods Max 2 (reka bentuk) dan fon telinga kos rendah Apple yang digelar sebagai AirPods “SE’.

Berikutan itu, pembocor itu lebih lanjut menjangkakan bahawa permainan menunggu boleh dipanjangkan sehingga awal 2025. Ini tidak mengejutkan sama sekali selepas terdapat kesan bahawa Apple sepatutnya melancarkan HomePod (2023) tahun lepas tetapi kemudian menolaknya untuk beberapa bulan . Mengenai sebab di sebalik keputusan Apple, ia tidak diketahui.

Berkenaan dengan spesifikasi dan harga, sumber tidak mendedahkan apa-apa yang berkaitan. Mungkin, kita berkemungkinan melihat penambahbaikan dalam jabatan audio seperti kedudukan semula komponen pembesar suara dalaman yang setanding dengan sentuhan yang dibuat dalam HomePod (2023).

Apakah senarai keinginan anda untuk dilihat pada pembesar suara HomePod Mini generasi seterusnya? Beritahu kami di bahagian komen.