Apple Watch Series 8 dengan AppleCare+ 30% Lebih Murah Sekarang

32
© NextPit

Apple memulakan hujung minggu dengan tawaran gila untuk Watch Series 8 di Amazon. Jam tangan pintar terbaharunya yang lengkap dengan ciri-ciri penting yang menyelamatkan nyawa kini semakin berkurangan. Siri Jam Tangan 8 dalam kemasan merah dan dengan AppleCare+ 2 tahun biasanya dijual pada harga $478 kini dijual pada harga $329, yang merupakan pengurangan harga gergasi sebanyak 30 peratus.

Jika anda ingin meningkatkan pembelian Apple anda, jaminan rasmi daripada syarikat pastinya merupakan pilihan yang perlu anda pertimbangkan. Ini melindungi anda daripada hentakan dan terjatuh secara tidak sengaja yang boleh menyebabkan skrin peranti anda retak. Tetapi lebih teruk ialah peranti tidak dapat digunakan dan membenarkan anda membelanjakan yuran pembaikan yang terlalu tinggi apabila tiada jaminan.

Nasib baik, Apple Watch Series 8 (ulasan) diskaun yang ditawarkan sekarang dilindungi dengan AppleCare+ — dan ia adalah percuma. Ini bersamaan dengan sejumlah $148 penjimatan segera.

Apple Watch Series 8 mempunyai banyak ciri

Titik jualan terbesar jam tangan pintar Apple, terutamanya Watch Series 8, ialah ciri penting seperti Crash Detection dan AFib. Yang pertama muncul pada peranti itu, yang mengesan kemalangan kenderaan dan boleh menghubungi responden kecemasan bagi pihaknya. Fibrilasi atrium Apple atau AFib menentukan ketidakteraturan dalam kadar denyutan jantung. Ini telah terbukti membantu mendiagnosis masalah kesihatan asas yang berkaitan dengan jantung atau darah.

Selain kedua-dua ini, Siri Jam Tangan 8 juga mendapat sensor suhu baharu. Setakat ini, komponen itu digunakan untuk memberikan ramalan yang lebih tepat untuk pengesanan kitaran haid pada wanita. Selain itu, ia juga membantu mengesan kelainan suhu badan pengguna seperti demam.

Tonton 8 Sensor

Apple Watch 8 hadir sekali lagi dengan semua jenis penderia di bahagian bawah. / © NextPit

Bagi sukan, Apple terus menambah baik ciri penjejakan pada jam tangannya. Ia baru-baru ini menambahkan keupayaan untuk Pengesanan Trek Larian Automatik ke lebih banyak negara. Selain itu, pengukuran aktiviti luar dan dalam juga dipertingkatkan. Hasil daripada ini boleh dilihat lebih luas daripada sebelumnya.

Siri Jam Tangan 8 berfungsi dengan baik dengan iPhone. Oleh itu, mendapatkan satu adalah disyorkan jika anda sudah menjadi pengguna Apple. Jam itu lebih berbaloi pada harga ini. Apakah pendapat anda tentang tawaran Apple Watch Series 8 ini? Adakah anda ingin melihat tawaran yang serupa? Beritahu kami di bahagian komen.