Bagaimana untuk memuat turun semua kertas dinding Google Pixel 4

13

© NextPit

Telefon Google Pixel 4 baharu telah dilancarkan pada acara khas yang dianjurkan di New York oleh jenama itu. Anda mungkin perlu menunggu untuk mendapatkan peranti baharu, tetapi kertas dinding telah disediakan untuk dimuat turun. Ketahui cara memuat turunnya untuk telefon pintar Android anda di sini.

Kertas dinding baharu tersedia untuk dimuat turun untuk mudah alih Android anda. Ia boleh dimuat turun pada bukan sahaja Pixel tetapi juga pada telefon pintar lain. Untuk melakukan ini, anda perlu memuat turun fail fail APKa versi untuk peranti berakar tersedia, tetapi versi asas sepatutnya mencukupi untuk kebanyakan pengguna Android 7.0 (dan lebih tinggi) pada peranti ARM64.

  • Cara memasang apl dari luar Gedung Google Play

Kertas dinding adalah animasi dan boleh disesuaikan. Contohnya, dengan kertas dinding ‘Doodle’, anda boleh bermain dengan objek pada skrin. Kompas yang dipanggil “Kompas” membolehkan anda memilih tempat di mana kompas menghala ke lokasi ini. Ia menyeronokkan dan menarik, dan semua kertas dinding serasi dengan mod gelap baharu Android 10 malah anda boleh menetapkannya untuk bertukar secara automatik.

Temui di bawah pilihan kertas dinding kegemaran saya:

piksel kertas dinding 4

Sebanyak 9 kertas dinding tersedia / © XDA Developers

Kertas dinding ini memberi anda rasa telefon pintar baharu Google. Google Pixel 4 dan Pixel 4 XL adalah antara perdana yang paling dinanti-nantikan pada separuh kedua 2019. Kami telah pun menggunakan Pixel 4 XL baharu. Anda boleh membaca semua tentangnya di pautan di bawah:

  • Semakan langsung Google Pixel 4 (XL): lebih daripada sekadar telefon pintar Android

Apakah pendapat anda tentang kertas dinding Pixel 4? Beritahu kami dalam ulasan.

Sumber:
Pembangun Xda