Bose QuietComfort Earbuds II sangat kecil tetapi berkuasa

4

© Bose / Tangkapan skrin oleh NextPit

Bose telah mengumumkan secara rasmi fon kepala pembatalan hingar dalam telinga QuietComfort II Earbuds II baharu. Seperti yang didedahkan oleh imej yang bocor bulan lepas, sepasang fon telinga itu secara mengejutkan lebih kecil dalam bentuk sambil menampilkan hayat bateri yang lebih lama – dan dua kali ganda jumlah mikrofon.

TL;DR

  • Bose melancarkan QuietComfort Earbuds II TWS dengan reka bentuk yang sangat padat.
  • Earbuds QuietComfort Earbuds II yang membatalkan hingar menggandakan kiraan mikrofon.
  • Bose juga memperkenalkan teknologi Custom Tune yang baharu.

Bose telah mengakui betapa besar dan rumitnya fon telinga gen pertama mereka. Itulah sebabnya TWS QuietComfort Earbuds II tahun ini dikurangkan secara drastik dari segi saiz dan berat. Menurut Bose, telinga dalam kalis air ini adalah satu pertiga lebih kecil berbanding model lama. Selain itu, syarikat itu juga telah memperkenalkan reka bentuk hujung telinga dua keping dengan penambahan jalur kestabilan luar untuk pemasangan yang lebih baik.

  • Ketahui: Perkara seterusnya yang hebat pada fon kepala selepas ANC

Di samping tunas yang direka bentuk semula, Bose memperkenalkan ciri Tala Tersuai mereka dengan QuietComfort Earbuds II. Teknologi ini berdasarkan Kawalan Bunyi jenama untuk alat bantu pendengaran. Ciri ini berfungsi terlebih dahulu dengan mempelajari struktur saluran telinga unik pengguna sebelum melaraskan tahap pembatalan hingar dan output audio secara automatik. Bose menambah bahawa proses hanya mengambil masa setengah saat dan ia didayakan setiap kali anda memasangkan fon telinga.

Fon kepala Bose QuietComfort 2 TWS

Bose memperkenalkan Custome Tune pada fon telinga wayarles QuietComfort Earbuds II mereka. / © Bose

Satu lagi perubahan besar yang terdapat pada QuietComfort Earbuds II Bose adalah berkaitan dengan pembatalan bunyi. Bilangan mikrofon digandakan dengan setiap tunas membawa empat mikrofon digunakan dalam panggilan suara dan ANC. Seperti pada versi sebelumnya, Mod Sedar tersedia yang menguruskan fungsi penyekatan kelantangan dan hingar dengan bijak.

Hayat bateri dan harga QuietComfort Earbuds II TWS

Hayat bateri fon kepala dinilai enam jam. Ini adalah penilaian yang sama dengan QuietComfort yang asal. Sarung pengecas akan memberikan anda tiga pengecasan semula untuk jumlah main balik selama 24 jam. Secara keseluruhannya, ia setanding dengan Galaxy Buds Pro 2 Samsung yang lebih murah yang telah kami semak.

Semua penambahbaikan ini sama dengan kenaikan harga yang kecil untuk Bose. QuietComfort Earbuds II dalam runcit hitam atau putih pada harga $299, iaitu $20 lebih daripada harga pelancaran pendahulunya. Pra-pesanan sudah dibuka kedua-duanya dari kedai rasmi Bose dan Amazon.

Bagaimanakah anda menyukai telinga anda: dengan batang atau bulat sepenuhnya? Tekan kami dengan jawapan anda di bahagian komen.