Cara Melihat Pengikut Instagram Tanpa Akaun

45

Pada masa kini, adalah mungkin untuk mendapatkan banyak maklumat daripada media sosial tanpa benar-benar mempunyai akaun. Sama ada berita tergempar, muzik atau aliran media sosial, anda akan dapat mencari semuanya tanpa akaun. Tetapi bagaimana dengan pengikut Instagram?

Walaupun anda tidak mempunyai akaun Instagram, anda masih boleh melihat pengikut Instagram. Dalam artikel ini, kami akan membincangkan cara anda boleh melihat pengikut Instagram tanpa mempunyai akaun.

Cara Melihat Pengikut Instagram Tanpa Mempunyai Akaun

Kami semua sedar bahawa anda perlu log masuk ke akaun Instagram anda untuk melihat siapa pengikut anda. Walau bagaimanapun, terdapat pilihan tambahan untuk menggunakan alat dalam talian pihak ketiga untuk mengakses pengikut Instagram awam tanpa mempunyai akaun. Terdapat juga beberapa perkhidmatan yang sepenuhnya percuma untuk digunakan.

Begini cara anda boleh melakukannya:

  1. Buka pelayar web pada telefon pintar atau PC anda dan cari ImgInn laman web.
  2. Taipkan hashtag nama pengguna Instagram dalam kotak carian. Sebagai alternatif, anda boleh menaip nama orang yang pengikutnya ingin anda lihat. Anda boleh mencari sebarang profil Instagram menggunakan kotak carian tapak web ImgInn.
  3. Pergi ke halaman seterusnya dan anda akan melihat senarai semua orang yang telah mengikuti pengguna tertentu itu. Selain itu, anda boleh mengakses semua kandungan Instagram dengan menekan pada nama profil dalam bar carian.

Contohnya, jika anda ingin menyimpan sebarang siaran atau imej daripada profil orang tertentu, anda hanya perlu klik pada butang Simpan pada halaman profil.

Adakah Mungkin untuk Melihat Pengikut Tanpa Menggunakan Perisian Pihak Ketiga?

Anda tidak boleh melihat pengikut Instagram dan aktiviti lain tanpa profil dan apl atau tapak web pihak ketiga. Ini kerana skrin log masuk muncul pada bila-bila masa anda cuba mengakses akaun Instagram. Oleh itu, anda mesti log masuk ke akaun anda sebelum anda boleh melihat sebarang siaran, pengikut atau cerita. Selain itu, log masuk ke akaun Instagram anda diperlukan jika anda ingin melihat profil Instagram peribadi dan siaran Instagram.

Sebaliknya, banyak program peringkat ketiga membolehkan anda menyemak pengikut Instagram anda tanpa log masuk ke akaun anda sama sekali. Anda tidak perlu membayar untuk menggunakan kebanyakannya.

Dapatkan Semua Maklumat Instagram yang Anda Mahukan

Jika anda ingin melihat pengikut Instagram tanpa membuat akaun, mengikut langkah di atas akan membolehkan anda berbuat demikian.

Jika anda masih tidak dapat mengakses akaun yang ingin anda lihat, anda boleh meminta rakan anda untuk menetapkan privasi mereka kepada umum. Anda kemudian akan dapat melihat aktiviti profil mereka tanpa perlu mendaftar atau log masuk ke Instagram. Jika tidak, adalah idea yang baik untuk membuat akaun Instagram anda sendiri terlebih dahulu. Selepas mencari profil mereka, anda boleh menghantar permintaan ikutan kepada mereka untuk melihat kandungan mereka.

Pernahkah anda cuba melihat pengikut Instagram seseorang tanpa akaun? Bagaimana awak melakukannya? Beritahu kami di bahagian komen di bawah!