Cepatlah! Apl transkripsi untuk iPhone ini adalah percuma untuk masa yang terhad

15
© Shutterstock

Adakah anda bosan menaip semula keseluruhan ucapan untuk menyarikata video, takut meletihkan jari anda dengan menghantar surat perpisahan atau pengisytiharan cinta? Text4Me mungkin penyelesaian kepada kebimbangan anda. Apl iOS adalah percuma untuk masa yang terhad dan membolehkan anda menyalin hampir 50 bahasa daripada iPhone atau iPad anda.

TL;DR

  • App Store tidak menyatakan berapa lama promosi ini sah.
  • Aplikasi ini mempunyai penarafan 4.6 bintang daripada 59 ulasan.
  • Ia tidak mengandungi iklan atau pembelian dalam apl.

Mengapa Text4Me berbaloi?

Text4Me ialah aplikasi transkripsi yang sangat mudah digunakan. Ia membolehkan anda menyalin audio kepada teks melalui aplikasi seperti Telegram, WhatsApp, Signal, YouTube atau Memo Suara. Aplikasi ini mempunyai kelebihan menyalin dengan cepat dan agak baik hampir 50 bahasa seperti Inggeris, Perancis, Arab atau Jerman. Anda hanya perlu memasang aplikasi, yang beratnya hanya 13.5 MB.

Muat turun aplikasi Text4Me daripada Apple App Store

Setelah aplikasi Text4Me dipasang, anda hanya perlu memilih fail audio anda, sama ada pada WhatsApp, Signal, Telegram atau Memo Suara, dan kongsikannya dengan Text4Me. Aplikasi ini menawarkan anda kemungkinan menyalin teks panjang, dalam beberapa bahasa dan sangat cepat. Ia boleh berguna untuk mereka yang perlu menterjemah ucapan lisan, video sari kata atau bagi mereka yang tidak suka menulis.

Berikut ialah cara aplikasi berfungsi:

  • Pilih fail audio untuk ditranskripsikan dalam aplikasi yang anda gunakan.
  • Klik pada “Kecam Teks”.
  • Terjemahan telah selesai, dan anda hanya perlu menyalin dan menampal transkripsi anda.
Komen fonctionne Text4Me

Text4Me / © Nextpit / Text4Me

Adakah Text4Me menghormati data peribadi anda?

Berita baik! Tidak seperti kebanyakan apl transkripsi, apl ini tidak menyimpan data anda. Pembangun Ukraine Dmytro Hrebeniuk, yang mencipta aplikasi itu, tidak mengumpul sebarang data dengan aplikasi ini. Aplikasi ini juga tidak menawarkan pembelian dalam apl.

Kami sangat menyukai aplikasi ini dan apakah pendapat anda tentangnya?