Ceriakan Telefon Anda Dengan Kertas Dinding Galaxy A54 dan Galaxy A34 Ini

13
© NextPit

Samsung dilaporkan mengumumkan Galaxy A54 dan Galaxy A34 pada 15 Mac. Memberi berat kepada dakwaan ini ialah set kertas dinding baharu yang mula muncul bersama dua telefon jarak pertengahan. Penambahan ini diekstrak daripada perisian One UI 5 berdasarkan Android 13 dan boleh dimuat turun ke mana-mana telefon bimbit.

Jika anda tidak merancang untuk membeli Samsung Galaxy A54 atau Galaxy A34 yang akan datang, sebaliknya, sejumlah 21 imej jelas yang dikongsi oleh Pembangun XDA mungkin membantu anda menyemarakkan lagi telefon semasa anda. Koleksi termasuk kertas dinding statik dan langsung baharu. Terdapat juga pilihan abstrak pramuat yang pertama kali dilihat dalam Galaxy S23 disemak oleh NextPit melalui One UI 5 serta pemilihan monokrom resolusi tinggi.

  • Jangan terlepas: Kertas dinding Xiaomi MIUI 14.

Tidak seperti kertas dinding MIUI 14 yang terhad kepada resolusi HD+ Penuh, set Samsung boleh berfungsi pada kebanyakan peranti kerana ini mempunyai resolusi yang lebih tinggi pada sekurang-kurangnya 2340×2340 piksel sehingga 3200×3200 piksel dalam nisbah aspek segi empat sama. Ini boleh berfungsi dengan baik dalam pelancar Android dengan kesan kertas dinding menatal.

Untuk memuat turun dan menyimpan pada telefon anda, hanya tatal ke mana-mana kertas dinding daripada galeri. Anda kemudian boleh menekan lama pada imej untuk menyimpannya pada peranti anda.

Spesifikasi dan harga Samsung Galaxy A54 dan Galaxy A34

Kebanyakan spesifikasi telefon Galaxy jarak pertengahan yang tidak diumumkan telah pun didedahkan. Galaxy A54 Samsung dijangka membawa bahasa reka bentuk yang sama seperti trio Galaxy S23. Bahagian hadapan mengekalkan panel OLED 120Hz 6.4-inci manakala bahagian belakang tidak menggunakan empat kamera memihak kepada modul tiga kamera dengan sensor utama 50MP mengetuai.

Berdasarkan apa yang boleh kami cantumkan, Galaxy A54 akan dikuasakan oleh cipset Exynos 1380 yang lebih pantas. Tidak jelas sama ada Galaxy A34 yang lebih rendah juga akan mendapat manfaat daripada pemproses yang sama. Storan pada Galaxy A54 boleh bermula pada 8 GB RAM, yang digandakan daripada Galaxy A53. Walau bagaimanapun, harga dilihat meningkat untuk pengguna pertengahan Android baharu.

Adakah anda suka kertas dinding baharu untuk Galaxy A54 dan Galaxy A34? Telefon pintar manakah yang anda muat turun ini padanya? Kami ingin mendengar pendapat anda di bahagian komen.

Sumber:
Pembangun XDA