Dapatkan Diskaun 18%: Jam Tangan Pixel Google Lebih Murah Berbanding Sebelumnya

16
© NextPit

Jika anda masih merancang hadiah yang akan diberikan untuk Hari Ibu yang akan datang ini, Google telah menyediakan anda dengan jualan Pixel Watch. Jam tangan pintar pertama Google kini turun ke harga terendah sepanjang masa di Amazon. Biasanya dijual pada harga $399, model LTE jam tangan mendapat potongan 18 peratus yang meletakkannya kepada $329 atau $20 lebih rendah berbanding harga rendah yang direkodkan sebelum ini.

Apa yang menarik tentang jualan ini ialah Amazon mempunyai ketiga-tiga varian Pixel Watch (ulasan) yang disenaraikan dengan diskaun 18 peratus yang sama. Maksudnya, anda boleh membeli jam tangan pintar berkeupayaan 4G sama ada dalam sarung hitam, perak atau emas dan semua pilihan disertakan dengan gelang tangan yang boleh diganti.

Jika anda lebih suka memiliki Jam Tangan Pixel bukan LTE, ini diturunkan kembali kepada $299. Itu penjimatan tidak sebesar pada versi selular, tetapi masih pengurangan $50 yang kukuh (diskaun 14 peratus).

Google Pixel Watch ialah jam tangan pintar yang penuh ciri

Pixel Watch ialah jam tangan pintar berasaskan Android atau Wear OS pertama Google, tetapi gergasi carian itu menyampaikan peranti yang kelihatan premium. Jam tangan mempunyai bentuk bulat dan binaan keluli tahan karat berkualiti tinggi yang menjadikan pemakaian yang boleh dipakai selesa walaupun untuk tempoh yang lama. Anda juga boleh menggunakannya untuk senaman luar seperti berenang dalaman, terima kasih kepada penarafan kalis air 5 ATM.

Dari segi keupayaan penjejakan kesihatan dan kecergasan, Pixel Watch mempunyai kelebihan seperti jam tangan pintar Fitbit mewah lain seperti Sense 2. Anda boleh menemui ECG di atas pemantauan degupan jantung dan oksigen darah 24/7. Terdapat juga fungsi menyelamatkan nyawa seperti pengesanan jatuh melalui SOS kecemasan. Google merancang untuk mengaktifkan irama denyutan jantung yang tidak teratur pada jam tangan juga.

Google Pixel Watch

Sayang sekali: Pengecasan hanya berfungsi dengan kepingan pengecasan yang disertakan ini. / © NextPit

Pixel Watch Google mempunyai beberapa kelemahan, seperti hayat bateri yang sederhana dan penggunaan jalur jam tangan proprietari. Pada masa yang sama, ia hanya berfungsi hebat jika anda mempunyai telefon pintar Pixel atau Android untuk dipasangkan dengannya. Jika anda sanggup menggunakan sebahagian daripada ini, Pixel Watch membuat pembelian yang membanggakan pada harga yang sangat berkurangan ini.

Apakah pendapat anda tentang Google Pixel Watch ini? Adakah anda bercadang untuk membelinya tidak lama lagi, atau mungkin anda akan mencadangkan agar kami meliputi lebih banyak tawaran jam tangan pintar? Beritahu kami dalam ulasan, kami sedang mendengar.