Galaxy Watch 5 Samsung lebih hebat dengan diskaun 21%.

3
© NextPit

Samsung memberi lebih banyak alasan untuk membeli Galaxy Watch 5. Di Amazon, jam tangan pintar Android terbaik kembali kepada salah satu harga terendah yang pernah direkodkan. Diskaun sehingga 21 peratus ditawarkan bergantung pada model yang akan anda perolehi.

Kedua-dua varian LTE dan Bluetooth Galaxy Watch 5 sedang dijual. Khususnya, saiz 40mm tanpa sambungan selular bermula pada $229, atau bersamaan dengan penurunan harga $50. Sebaliknya, memilih jam tangan pintar berdaya 4G LTE menghasilkan lebih penjimatan pada $70 meletakkannya pada $259.

Mengapa anda harus mempertimbangkan untuk membeli Galaxy Watch 5 pada tanda harga ini

Samsung memberikan Galaxy Watch 5 (Pro) peningkatan yang ketara termasuk binaan yang lebih sukar. Sama seperti telefon pintar Galaxy S22 Ultra premium, Watch 5 dan Watch 5 Pro (ulasan) mempunyai bingkai aluminium perisai di atas penarafan gred tentera dan kalis air. Ini kemudiannya disokong oleh kristal nilam yang lebih tahan lama yang tidak ditemui pada pendahulunya.

Pada semakan kami, kami perhatikan bagaimana kami menyukai hayat bateri Galaxy Watch 5 (Pro) yang mudah bertahan selama beberapa hari berbanding pesaingnya seperti Pixel Watch yang hanya mendapat penggunaan sehari. Ini adalah terima kasih kepada kapasiti bateri yang lebih besar yang digunakan oleh Samsung pada jam tangan terbarunya. Selain itu, jam tangan ini juga menyokong pengecasan wayarles 10W yang dipertingkatkan.

Ulasan Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Sensor BioActive di bahagian bawah Galaxy Watch 5 Pro mengukur semua jenis data badan. / © NextPit

Di luar bateri yang teguh, Galaxy Watch 5 Samsung mempunyai banyak ciri penting yang boleh anda manfaatkan, terutamanya jika anda mempunyai telefon Samsung Galaxy. Sebagai contoh, jam tangan mempunyai ciri pemantauan ECG dan tekanan darah yang tidak mudah ditemui pada jam tangan mewah lain. Lebih penting lagi, ia dijamin menerima peningkatan WearOS masa hadapan yang akan meningkatkan keupayaan jam tangan dari semasa ke semasa.

Kami tidak tahu berapa lama tawaran itu akan bertahan. Kali terakhir kami menyemak Amazon, pilihan untuk saiz 44mm dan 40mm berdiskaun tersedia. Tetapi sekarang tawaran itu agak dikecilkan kepada yang terakhir, oleh itu kami mengesyorkan anda menyemak penyenaraian semasa ia masih tersedia.