Gandingkan iPad Anda dengan Pensil Apple untuk Hanya $79

20
© NextPit

Kini terdapat sebab yang hebat untuk menaik taraf lukisan atau keupayaan mengambil nota pada iPad anda. Kedua-dua 1 dan Apple Penci generasi ke-2l stylus aktif dijual pada harga terendah mereka di Amazon. Dengan kata lain, anda mendapat diskaun sehingga 31 peratus semasa jualan jarang ini di Amazon.

Apple Pencil 2 akan dijual pada harga $89, yang merupakan harga terendah yang pernah direkodkan. Ini diterjemahkan kepada potongan $40 besar-besaran daripada harga biasa $129. Pensil generasi ke-2 serasi dengan model iPad Pro dan iPad Air dan iPad Mini yang lebih baharu, termasuk iPad Air generasi ke-5 yang kami semak.

Untuk Pensel Epal 1, ia turun kepada $79, diterjemahkan kepada diskaun 20 peratus daripada penyenaraian biasa pada $99. Pen aktif asal menyokong iPad standard seperti iPad 10 2022 yang Camila semak baru-baru ini serta tablet iPad Air dan Pro yang lebih lama.

Selain berbeza dari segi keserasian, perlu diingatkan bahawa Apple Pencil 2 mempunyai pengecasan magnet tanpa wayar, yang merupakan kelebihan yang anda hanya boleh gunakan dengan iPad yang serasi. Sebaliknya, Pensil 1 boleh dicas terus melalui port Lightning.

  • Baca juga: Perbandingan Apple Pencil 1 vs Pencil 2

Mengapa anda memerlukan Pensil Apple untuk iPad anda

Tidak kira sama ada anda kerap melukis atau melakar pada tablet anda, Pensil Apple menjadikan padanan yang sangat baik untuk mana-mana model iPad. Ia memberikan pengalaman tulisan tangan semula jadi dan sensitiviti yang hebat apabila digunakan selain mempunyai kependaman yang rendah.

Semakan Apple iPad 2022

Apple iPad 2022 dengan aksesori kabel USB-C baharu dan Pensil (dijual berasingan). / © NextPit

Di samping itu, Apple Pencil meningkatkan pengambilan nota dan penulisan kasual kerana ia mempunyai pengecaman pen yang tepat. Lebih penting lagi, Pensil telah dioptimumkan untuk berfungsi dengan baik pada paparan iPad, memberikan pengalaman yang lebih lancar berbanding stylus pihak ketiga.

Adakah anda sedang menggunakan stylus atau pen pada iPad anda? Adakah anda lebih suka Pensil Apple atau peranti pihak ketiga? Kongsi pendapat anda dengan kami.