Garmin Venu Sq 2 bocor dengan peningkatan yang menarik

7

© NextPit

Garmin tidak lama lagi boleh melancarkan Venu Sq 2 selepas paparan jam pintar itu secara tidak sengaja disiarkan oleh laman web Garmin Vietnam. Halaman itu telah dialih keluar, tetapi seorang peruncit telah berjaya merebut imej jam tangan berbentuk segi empat gen seterusnya syarikat itu. Beberapa ciri utama juga disebut, termasuk peningkatan paparan yang menarik ke atas Venu Sq.


TL;DR

  • Venu Sq 2 Garmin bocor dengan paparan AMOLED.
  • Hayat bateri jam tangan pintar generasi seterusnya adalah lebih lama.
  • Kedua-dua model standard dan Muzik Venu Sq 2 boleh ditawarkan.

Venu Sq 2 Garmin tidak menawarkan perubahan ketara pada reka bentuk kecuali paparan AMOLED dan jalur warna baharu digunakan kali ini. Kehadiran paparan AMOLED bermakna mod Sentiasa Hidup akan disokong. Yang mengejutkan, skrin segi empat sama kelihatan lebih lebar dengan logo Garmin dialih keluar. Selain itu, bezel dikurangkan dengan ketara, tetapi sarung jam tangan dan dua kekunci fizikal yang diletakkan di sebelah kanan tidak berubah.

  • Jangan ketinggalan: Jam tangan pintar Garmin dan penjejak kecergasan terbaik untuk dibeli pada tahun 2022!

Sumber itu menyatakan bahawa hayat bateri pada Venu Sq 2 dipertingkatkan dengan ketara pada 11 hari dalam satu cas berbanding dengan penarafan bateri 6 hari pendahulunya. Selain itu, Venu Sq 2 dikatakan memanfaatkan GPS berbilang jalur dan mungkin dengan ciri SatIQ penjimatan bateri baharu yang terdapat pada jam tangan pintar Garmin premium seperti Enduro 2.

Jam pintar Garmin Venu Sq 2 dengan edisi Muzik

Jam pintar Venu Sq 2 Garmin dengan paparan AMOLED / © PlayBetter

Garmin Venu Sq 2 harus membawa ciri kesihatan dan kecergasan Venu Sq yang pertama seperti pemantauan kadar denyutan jantung dan ketepuan darah yang berterusan bersama-sama dengan penjejakan tidur dan tekanan. Seperti Garmin Forerunner 255, Venu Sq 2 yang tidak diumumkan juga akan ditawarkan dalam varian bukan muzik dan muzik.

Hanya harga telah disenaraikan oleh laman web Garmin yang mencadangkan bahawa edisi Venu Sq 2 Music akan dijual pada harga $275 (6,490,000 VND) di Vietnam. Sebaliknya, Venu Sq semasa berharga $200 di AS manakala model berkemampuan muzik berharga $250. Garmin dijangka mengumumkan Venu Sq 2 bulan depan semasa acara IFA 2022 di Berlin.