Google akan memperkenalkan sepenuhnya Pixel 7 dan Pixel Watch pada 6 Oktober

5

© Google

Google mengumumkan bahawa Pixel 7 bersama-sama Pixel Watch akan dilancarkan sepenuhnya pada 6 Oktober. Selepas dua tahun mengadakan acara maya, Google menyertai barisan jenama utama dengan membawa kembali acara secara peribadi di Brooklyn. Strim langsung serentak akan tersedia untuk ditonton bermula jam 10 pagi (ET) dari halaman acara Google.

TL;DR

  • Google mengesahkan acara perkakasan Pixel pada 6 Oktober.
  • Google akan memperkenalkan sepenuhnya Pixel 7, Pixel 7 Pro dan Pixel Watch.
  • Acara ini akan disiarkan secara langsung pada 10 pagi ET.

Acara yang mempunyai baris tag ‘Semuanya datang bersama pada musim luruh ini.” akan menyaksikan Pixel 7 dan Pixel 7 Pro. Pixel Watch pertama Google yang digoda pada I/O 2022 pada bulan Mei juga menyertai duo telefon pintar utama. Sementara Pixel Buds Pro telah dilancarkan lebih awal, klip 10 saat masih menunjukkan sepasang fon kepala dalam telinga. Bagi mereka yang berminat, anda sudah boleh mendapatkan ulasan Pixel Buds Pro kami di sini.

  • Ketahui: Telefon kelas pertengahan terbaik untuk dibeli pada tahun 2022
Acara Google Pixel 7 Oktober

Acara Pixel Google akan berlangsung di Brooklyn pada 6 Oktober 10a.m. ET / © Google

Pemproses Tensor 2 dan kamera yang dipertingkatkan

Sedikit lagi yang telah diberikan mengenai spesifikasi dan ciri peranti ini. Walau bagaimanapun, Google kini mengesahkan bahawa barisan Pixel 7 yang akan datang akan dikuasakan oleh cipset Tensor 2 tersuai syarikat itu. Seperti silikon Tensor tahun lepas, cip baharu itu akan dikeluarkan bersama oleh Samsung.

Laporan sebelumnya mencadangkan bahawa Google boleh mengemas kini kamera pada kedua-dua penembak Pixel. Model standard dikatakan datang dengan snapper menghadap hadapan yang lebih baik dan video resolusi lebih tinggi. Sementara itu, pasangan itu masih dijangka mendapat manfaat daripada cipset pengimejan baharu dan penambahbaikan perisian.

Tablet Pixel

Tidak mungkin pad atau tablet Pixel boleh debut tahun ini kerana penggoda tidak menyertakan sebarang bit yang berkaitan dengan papak. Sebaliknya, Google mungkin menjadikan tablet itu rasmi menjelang tahun depan. Dari segi spesifikasi, Pad Pixel dijangkakan sebagai entri bajet seperti tablet Nexus sebelumnya.

Adakah anda fikir Pixel 7 Ultra yang lebih premium boleh digoda pada acara itu? Tekan kami dengan jawapan anda di bahagian komen.