Google Pixel Watch 2 akan tiba bersama Pixel 8 Duo?

18
© NextPit

Dua sumber bebas mendakwa mempunyai maklumat tentang Google memperkenalkan Google Pixel Watch 2 bersama telefon pintar Google Pixel 8 dan Pixel 8 Pro seawal musim gugur ini. Nampaknya, bukan itu sahaja. Jam pintar “Edisi Kanak-kanak” juga sedang dalam perancangan. Walau bagaimanapun, kemungkinan besar ia akan dikeluarkan di bawah anak syarikat Google Fitbit.

Google Pixel Watch 2 akan dikeluarkan pada musim luruh ini?

Jika semuanya berjalan mengikut rancangan—atau lebih tepatnya, khabar angin yang dipetik oleh 9to5Google dan penganalisis yang memproklamirkan diri Jon Prosser, maka syarikat Mountain View itu bukan sahaja akan memperkenalkan Google Pixel 8 dan Pixel 8 Pro secara rasmi pada musim gugur ini, tetapi juga pengganti kepada Google Pixel Watch.

Walau bagaimanapun, Google Pixel Watch 2 yang dikatakan tidak akan debut sahaja. Mountain View juga memikirkan anak-anak kita! Jam pintar “Edisi Kanak-kanak” juga sedang dalam perancangan. Walau bagaimanapun, ini mungkin akan muncul di kedai di bawah anak syarikat Google Fitbit.

  • Baca juga: Cadangan jam tangan pintar terbaik NextPit

Walau bagaimanapun, tiada apa yang diketahui tentang Google Pixel Watch 2 selain tarikh keluaran yang mungkin. Sama ada akan terdapat sebarang perubahan reka bentuk besar sejurus selepas keluaran jam tangan pintar Google yang pertama agak tidak mungkin. Walau bagaimanapun, bezel besar memerlukan pembaikan segera.

Google Pixel Watch 2 mempunyai beberapa perkara yang perlu dilakukan

Google juga boleh menjadi lebih relevan kepada peranti sedia ada di pasaran dengan menggugurkan Samsung Exynos 9110 yang sudah lama ketinggalan zaman untuk pemproses yang lebih moden. Ini bukan sahaja akan menyaksikan lonjakan besar dalam prestasi tetapi juga memanjangkan hayat bateri.

Lagipun, Pixel Watch bukanlah jam tangan terbaik untuk dibeli berdasarkan ulasan Google Pixel Watch kami. Nampaknya, Stefan dikehendaki memasangkan Pixel Watch sekurang-kurangnya sekali hingga dua kali sehari untuk meneruskannya.

  • Berkaitan: Kajian Fitbit Sense 2

Sudah tentu, ia juga akan menggunakan teknologi FitBit sedia ada, seperti sensor cEDA terbina dalam Fitbit Sense 2 untuk pengukuran tekanan. Mereka juga mempunyai banyak perkara yang perlu ditebus dari segi WearOS Google. Apabila saya berfikir tentang pengeluar seperti Mobvoi, yang masih menunggu kemas kini untuk TicWatch Pro Ultra, lutut saya mula mengetuk satu sama lain. Mungkin, Mobvoi TicWatch 4 akan dihantar dengan WearOS 3.X Google terlebih dahulu.

Siapa di antara anda yang telah membeli Google Pixel Watch? Sejauh manakah anda berpuas hati dengan jam tangan pintar itu? Jangan teragak-agak untuk berkongsi pengalaman anda dengan kami dalam ulasan.