Houston: Kami mempunyai tarikh pelancaran untuk Xiaomi 13 dan Xiaomi 13 Pro

17
© NextPit

Xiaomi 13 dan Xiaomi 13 Pro telah pun diperkenalkan secara rasmi di China sejak Disember 2022. Walau bagaimanapun, seluruh dunia perlu bersabar lebih lama. Tetapi sekurang-kurangnya ada tanda apabila penantian berakhir, kerana kami kini dimaklumkan mengenai tarikh pelancaran global.

Xiaomi 13 dan Xiaomi 13 Pro akan dilancarkan secara global pada 26 Februari

Kami hampir mengesyakinya apabila jemputan ke Kongres Dunia Mudah Alih (MWC) di Barcelona berkibar ke meja pasukan editorial NextPit. Acara tahun ini akan berlangsung dari 27 Februari hingga 02 Mac. Sudah tentu, delegasi NextPit khas akan berada di sana untuk melaporkan kepada anda tentang peristiwa semasa ia berlaku.

Kini, Xiaomi India secara rasminya telah menjemput pelancaran Xiaomi 13 Pro pada 26 Februari. Dengan publisiti ini, kami tidak merasakan sebarang kewajipan lagi untuk menjaga kerahsiaan dalam hal ini. Sekurang-kurangnya setakat tarikh berkenaan. Terutama kerana ini kini juga telah dilaporkan oleh rakan sekerja di Tajuk Android.

Xiaomi 13 dan Xiaomi 13 Pro

Xiaomi 13 dan 13 Pro akan dikeluarkan secara global pada 26 Februari di MWC di Barcelona / © NextPit.

Kerana umum mengetahui bahawa sehari sebelum pembukaan MWC, semua pengeluar melengkapkan persembahan produk mereka di hadapan akhbar yang hadir. Saya masih ingat LG, mereka juga melancarkan dua hari sebelum ini di Barcelona. Jadi sekarang secara rasminya hari Ahad, 26 Februari jam 4:00 petang waktu Sepanyol (CET; 7 PG PT/10 PG ET). Bagi mereka yang sudah agak teruja, kedua-dua telefon pintar itu telah pun diuji oleh editor NextPit dalam ujian pertama.

Kedua-dua Xiaomi 13s telah pun diuji oleh NextPit

Nasib baik, saya diberi penghormatan Xiaomi 13, yang pada pendapat saya adalah perdana Xiaomi terbaik dalam masa yang lama. Banyak kelemahan telah dihapuskan, paparan rata, dan ia juga tidak buruk dari segi lain.

  • Tetapi lebih baik anda membacanya sendiri: Xiaomi 13 hands-on

Rakan sekerja kami Antoine telah ditugaskan kepada Xiaomi 13 Pro. Keputusan pertamanya agak bertentangan. Tetapi dia tidak pernah suka bercakap!

  • Baca tanggapan terperinci beliau di sini: Xiaomi 13 Pro secara hands-on

Selepas tanggapan pertama kami, adakah anda sudah mempunyai pendapat tentang dua perdana Xiaomi 2023? Masih terdapat khabar angin tentang Xiaomi 13 Ultra mitos, tetapi ia mungkin akan menjadi produk halo di luar bajet kebanyakan orang… Komen anda, sila!

Melalui: Tajuk Android