Ini mungkin sebab untuk membeli Motorola Razr boleh lipat seterusnya

11
© NextPit

Bersama-sama dengan Samsung, Motorola adalah salah satu pengeluar pertama yang memperkenalkan telefon pintar boleh lipat. Razr boleh lipat meneruskan perjuangan yang baik ke generasi ke-3nya sekarang. Setakat ini, ia telah membawa peningkatan yang lebih dramatik dengan setiap lelaran berbanding siri Galaxy Z Flip. Itu boleh diteruskan dengan Motorola Razr generasi seterusnya yang dilihat dengan reka bentuk penutup semua skrin.

Ihsan pembocor prolifik Evan Blass, dakwaan rendering telefon pintar boleh lipat Motorola yang tidak dinamakan telah dikongsi. Perubahan ketara pertama yang akan diperhatikan ialah bagaimana paparan penutup telah diregangkan hampir meliputi keseluruhan bahagian. Malah, sehinggakan ia melilit dua sensor kamera utama dan lampu LED tunggal.

Motorola Razr 2023

Gambar bocor Motorola Razr 2023. / © Twitter/u/evleaks

Paparan itu juga memaparkan kad pemberitahuan yang lebih besar dan lebih banyak ikon pintasan berbanding Motor Razr 2022 (ulasan) yang hanya terhad kepada beberapa widget. Di samping itu, kekunci navigasi terletak bersebelahan dengan menu pemberitahuan, yang boleh mencadangkan bahawa pelancaran apl dari skrin penutup boleh disokong.

Motorola Razr 2023 boleh dilipat

Motorola Razr 2023 boleh dilipat. / © Twitter/u/evleaks

Tarikh pelancaran Motorola Razr 2023

Walaupun pemberi maklumat tidak mengesahkan sama ada ini adalah imej Motorola Razr (2023), penerbitan berasingan menunjukkan bahawa peranti itu sememangnya Motorola boleh lipat yang akan datang. Ia menambah bahawa peranti boleh lipat dirujuk dengan nama kodnya ‘Juno’ dan ia akan dilancarkan kemudian pada 2023.

Selain daripada Motorola, Samsung dikhabarkan akan memberikan paparan penutup yang lebih besar pada Galaxy Z Flip 5 juga. Menurut sumber China, peranti Galaxy Z Flip Samsung seterusnya akan memaparkan skrin luar yang lebih besar daripada yang terdapat pada Razr (2022) atau Find N2 Flip Oppo. Tetapi ia masih tidak diketahui bagaimana usaha mereka akan bertindan terhadap paparan telefon pintar lipat Motorola seterusnya.

Dengan perubahan perkakasan ini, adakah anda akan mempertimbangkan untuk membeli atau menaik taraf kepada peranti boleh lipat tahun ini? Kami ingin tahu jawapan anda dalam ulasan.

Melalui: Polis Android
Sumber:
Twitter/u/evleaks