Kebocoran Pixel Watch mendedahkan harga premium untuk jam tangan pintar pertama Google

2

© Google

Walaupun menggoda duo Pixel Watch dan Pixel 7 awal tahun ini, Google telah mengekalkan harga dan ciri jam pintar pertamanya yang tidak didedahkan. Walau bagaimanapun, kebocoran baru mendedahkan kemungkinan harga jam tangan pertama Google—dan ia tidak akan tiba dengan murah.

TL;DR

  • Pixel Watch Google tersedia dalam varian selular dan Wi-Fi.
  • Model bukan selular dan berkemampuan 4G boleh berharga $350 dan $400, masing-masing.
  • Google akan melancarkan Pixel Watch pada 6 Oktober.

Berapakah kos Pixel Watch

Berdasarkan bahan yang diperoleh oleh 9to5Google, Google Pixel Watch boleh berharga $350 untuk model asas atau WiFi sahaja. Sebaliknya, versi selular 4G LTE Pixel Watch boleh datang dengan tag harga $400, iaitu perbezaan hanya $50.

Sebaliknya, Samsung Galaxy Watch 5 semasa bermula pada $280 dan Watch SE 2022 termurah Apple pada harga $250. Harga Pixel Watch meletakkannya dalam kategori premium dan setanding dengan Watch Series 8 (GPS).

Penderia Google Pixel Watch dan Fitbit Charge 5

Google Pixel Watch nampaknya akan menampilkan penderia yang sama seperti Fitbit Charge 5 – termasuk kadar denyutan jantung, kebolehubahan kadar denyutan jantung dan SpO2. / © Google, NextPit

Selain harga runcit, pilihan warna untuk Pixel Watch turut disebut. Kedua-dua model bukan selular dan selular akan mempunyai warna hitam, emas dan perak sebagai pilihan untuk kes itu. Selain daripada sarung perak, jalur warna jalur akan sama antara kedua-dua jam tangan dalam emas dan hitam. Tetapi adalah selamat untuk mengandaikan bahawa tali ini boleh diganti.

Spesifikasi lain bagi Pixel Watch

Sebelum ini telah dilaporkan bahawa Google akan mengetik persediaan dua pemproses bertarikh untuk jam tangan pintarnya yang akan datang bersama-sama dengan jumlah RAM yang mungkin lebih besar daripada 1.5 GB yang terdapat pada Galaxy Watch 5. Selain itu, Pixel Watch akan menjalankan Wear OS 3 keluar -dari-kotak. Selain butiran ini, sedikit lagi yang diketahui setakat ini.

Acara Pixel Google seterusnya hampir dua minggu lagi dari sekarang. Gergasi pencarian dijangka akan memperkenalkan Pixel 7 dan Pixel 7 Pro serta Pixel Watch. Jadi, kami tidak akan terkejut jika kami melihat lebih banyak maklumat tentang jam tangan pintar muncul.

Pada pendapat anda, apakah nilai jualan atau kelebihan Google Pixel Watch berbanding pesaingnya? Biar kami mendengar fikiran anda.

Melalui: 9to5Google