Lebih Banyak Piksel: Julat Pertengahan Nord OnePlus untuk Menampilkan Naik Taraf Kamera yang Penting

26
© NextPit

OnePlus telah mula menggoda Nord CE 3 Lite. Berdasarkan ciri dan spesifikasi awal yang disenaraikan, telefon Android generasi seterusnya boleh mendapat peningkatan besar-besaran dalam jabatan kamera, dan itu boleh dikongsi dengan Nord N30 sahaja di AS juga.

Reka bentuk minimalis baharu Nord CE 3 Lite telah diserlahkan sepenuhnya, menampilkan paparan 6.72 inci yang lebih besar dengan kadar penyegaran 120Hz. Ini adalah sedikit peningkatan daripada panel 6.6 inci pendahulunya, dan lebih luas berbanding Nord N20. Di bahagian atas skrin terletak kamera swafoto dengan resolusi yang tidak diketahui.

  • Jangan ketinggalan: Telefon pintar terbaik untuk dibeli pada tahun 2023 di bawah $300

Terutama, bahagian belakang Nord CE 3 Lite kini kurang sibuk berbanding sebelum ini. Ia menampilkan dua potongan kamera bulat yang menonjol pada satu pulau, dengan kamera 108MP utama ditempatkan dalam satu potongan dan sepasang penderia di satu lagi. Pengimbas cap jari yang dipasang di sisi terletak di sebelah kanan, manakala bicu audio 3.5 mm dan port USB-C boleh didapati di bahagian bawah telefon.

OnePlus Nord CE 3 Lite

OnePlus Nord CE 3 Lite menampilkan paparan 6.7 inci 120Hz dan kamera 108 MP / © OnePlus

OnePlus Nord CE 3 Lite atau Nord N30 untuk menyokong sehingga 16 GB RAM maya

Sehubungan itu, cipset Snapdragon 695 yang sama menjanakan telefon bimbit, tetapi RAM nampaknya meningkat kepada 8 GB. Pada masa yang sama, memori maya disokong, yang akan mengetik sebahagian daripada storan pada papan dan mendayakan sehingga 16 GB RAM yang dikembangkan. Mengenai bateri, ia dikatakan tidak berubah pada 5000 mAh, walaupun pengecasan pantas dua kali ganda kepada 67W melalui Super VOOC Oppo.

OnePlus Nord CE 3 Lite atau Nord N30 5G

OnePlus Nord CE 3 Lite akan menyokong RAM maya sehingga 16 GB / © OnePlus

Telefon pintar Nord bajet-ke-julat pertengahan baharu berjalan pada Android 13 OS. Seperti yang disahkan oleh COO OnePlus Kinder Liu, ia akan dilancarkan secara rasmi pada 3 April. Masih tidak jelas sama ada Nord N30 yang terikat di negeri dan tidak diumumkan akan berkongsi kebanyakan spesifikasi.

Tidak ada maklumat mengenai harga sebenar, tetapi sebagai rujukan, OnePlus Nord CE Lite generasi ke-2 dijual pada harga £280 atau hampir hampir sama dengan Nord N20 yang dikurangkan sedikit pada harga $300.

Sementara itu, kami ingin tahu sama ada pada pendapat anda berapa harga yang harus dibayar oleh OnePlus untuk kemasukan Nord yang akan datang? Berikan kami tekaan terbaik anda di bahagian komen.

Melalui: 9to5Google
Sumber:
OnePlus UK