Motorola Razr+: Maklumat Baharu Muncul pada Kapasiti Bateri Jangkaan Boleh Lipat

4
© NextPit

Kebocoran sebelum ini mencadangkan bahawa Motorola Razr generasi seterusnya akan menjadi peningkatan yang lebih besar daripada Razr 2022 tahun lepas. Walau bagaimanapun, kulit kerang, yang dijangka dipanggil Razr+ 2023, masih boleh mendapatkan hujung kayu yang lebih pendek dengan mengecewakan. kapasiti bateri yang jauh daripada apa yang ditawarkan oleh Galaxy Z Flip 4 atau pendahulunya.

Alat lipat yang akan datang daripada syarikat yang diperoleh Lenovo dijangka akan dilancarkan tidak lama lagi, memaparkan paparan penutup semua skrin bersama-sama dengan kamera hadapan tersembunyi. Kini, maklumat baharu semakin bersinar pada Motorola Razr+ 2023, dan nampaknya ini tidak mengundang sorakan daripada peminat.

  • Baca juga: Ini adalah telefon pintar boleh lipat terbaik untuk dibeli pada tahun 2023

Menurut MySmartPrice, Razr+ 2023 akan tiba dengan bateri 2,850 mAh, yang merupakan penurunan besar daripada kapasiti 3,500 semasa Razr 2022 yang Matt kami semak atau hampir separuh daripada 4300mAh Oppo Find N2 Flip. Sumber itu menambah bahawa peranti boleh lipat akan mengekalkan pengecasan 30W. Ia tidak dinyatakan mengapa Motorola mengurangkan saiz bateri Razr seterusnya.

Motorola Razr+ 2023

Motorola Razr+ 2023 / © Twitter/u/evleaks

Sebaliknya, hayat bateri sebenar Motorola Razr 2022 sudah ketinggalan berbanding Galaxy Z Flip 4. Oleh itu, adalah satu tindakan yang bodoh untuk Motorola jika butiran bateri ini benar. Begitu juga, ada kemungkinan bahawa maklumat ini mungkin salah dalam beberapa cara, seperti akan ada reka bentuk bateri dwi pada kad yang serupa dengan OnePlus 11.

Motorola Razr lipat penuh dalam kerja-kerja juga?

Sementara itu, saluran yang sama mengesahkan bahawa Razr 2022 menggunakan kamera swafoto yang tidak kelihatan dalam resolusi yang tidak diketahui. Ia akan menjadikan kulit kerang Motorola salah satu daripada beberapa telefon pintar yang akan dilengkapi dengan kamera bawah panel bersama-sama dengan Galaxy Z Fold 4 (ulasan) dan peranti lipatan penuh Samsung sebelum ini.

Tahun lepas dilaporkan terdapat dua model boleh lipat Motorola yang akan dilancarkan tahun ini. Bukan itu sahaja, tetapi ia dianggap Razr+ 2023 dirujuk sebagai peranti menggunakan nama kod Juno manakala yang lain secara dalaman digelar sebagai Venus. Malangnya, butiran mengenai yang terakhir ini kekal tipis. Tetapi andaian terdekat yang boleh dirumuskan ialah ia mungkin versi lipat penuh.

Melalui: MySmartPrice