Musim sejuk akan datang, dan anda sepatutnya begitu!

8

© NATNN / Shutterstock

Rumah pintar, jam tangan pintar, pintar… telefon. Segala-galanya nampaknya telah menjadi pintar. Malah mentol lampu, mesin basuh dan ketuhar gelombang mikro nampaknya lebih bijak daripada kita dalam beberapa aspek. Kehidupan seharian kita menjadi lebih mudah dan menyenangkan terima kasih kepada ‘pintar’ yang berlaku sebelum banyak perkara… dan sudah tentu, pencerobohan pintar ini tidak dapat membantu tetapi menyentuh bahagian kehidupan yang agak asas. Sekarang seks juga semakin bijak. Selamat datang ke dunia keghairahan berteknologi tinggi.

Daripada bangun dengan senyuman kepada memberikan atau menerima keseronokan dari jauh, kepada menikmati irama muzik, mengukur orgasma anda atau sejumlah besar kemungkinan lain yang, berkat teknologi dan kecerdasan buatan kini boleh dilakukan. Sendiri atau bersendirian, berpasangan, berkumpulan. Seperti yang anda mahu. Letakkan sedikit teknologi ke dalam kehidupan seks anda dan keluar dari rutin.

Vibease, keseronokan pada kejauhan

ini alat penggetar, getaran pintar pertama di dunia, mempunyai alat kawalan jauh berkat apl yang anda pasang pada telefon pintar anda. Ayuh, pasangan anda boleh mengaktifkannya walaupun mereka tidak bersama anda pada masa itu dan jadi anda masih menikmati malam bersama. Sudah tentu, ia juga sah jika anda berdua berada di dalam bilik yang sama. Tidak perlu dikatakan bahawa ia juga sangat sesuai untuk malam yang selesa sahaja.

Ia juga menyegerak dengan buku audio kegemaran anda dan mengecas melalui USB, serta serasi dengan telefon pintar Android dan iPhone. Dijamin seronok bersendirian atau berpasangan.

Gincu yang sangat bijak

Dari syarikat yang sama datang gincu ini yang anda boleh sentiasa ada dalam beg anda. Bijaksana, elegan dan bersedia untuk sebarang majlis. “Beritahu rakan maya anda apa yang anda mahukan dan dia akan melakukan tugasnya untuk memuaskan hati anda,” kata slogan yang agak tumpul. Terima kasih kepada kecerdasan buatan terkawal suara, gincu pintar ini menerima arahan daripada anda melalui pembantu maya aplikasi. Gincu pintar Vibease bertindak balas kepada suara anda dengan jawapan lisan dan getaran fizikal.

gincu pintar vibease

Siapa tahu ini bukan gincu? / © Vibease

Diilhamkan oleh Filem Her oleh Spike Jonzedi mana Joaquin Phoenix yang kesepian akhirnya mempunyai kisah cinta dengan pembantu maya pada telefon pintarnya, ‘gincu’ pintar ini mendakwa sebagai teman yang sempurna di bilik tidur anda… atau di mana sahaja anda mahu.

urutan gif animasi

Rakan kongsi maya anda boleh membantu anda / © Vibease

We-Vibe Pivot, sebagai cincin ke jari

Cincin ayam juga semakin bijak. We-Vibe’s Pivot mengambil mainan seks tradisional untuk lelaki, juga dinikmati oleh wanita, selangkah lebih jauh dan menyambungkannya ke aplikasi telefon pintar yang mengawal pergerakan dan keamatan getaran. Dan bukan itu sahaja, malah anda juga boleh berhubung dengan orang lain dan membuatkan anda berdua memberi keseronokan antara satu sama lain melalui telefon pintar.

pivot wevibe mainan seks pintar

Jika anda mahu anda boleh berhubung dengan pasangan anda terima kasih kepada aplikasi dan bermain dari jauh. / © We-Vibe

Tekan III, untuk mereka sahaja atau ditemani

Penggetar lelaki pertama di dunia, atau Guybrator, jika anda mahu. Ini adalah pengumuman daripada Nadi III, perangsang yang direka khas untuk lelaki yang juga boleh dinikmati secara berpasangan dengan menambah aksesori kecil. Perkara yang baik? Anda tidak perlu menggunakan tangan anda. Ia mempunyai alat kawalan jauh, kalis air dan dicas oleh USB.

Pulse III telah memenangi beberapa anugerah dan memastikan keseronokan dengan cara yang mudah.

nadi 3 penggetar lelaki

Alat penggetar lelaki pertama di dunia boleh digunakan secara bersendirian atau ditemani / © Hot Octopuss

Singa betina, Fitbit kehidupan seks anda yang mengkaji orgasme anda.

Pengetahuan adalah kuasa. Dalam apa jua bidang, juga dalam kehidupan seks anda. singa betina adalah mainan yang bukan sahaja direka untuk memberikan keseronokan tetapi juga untuk belajar lebih sedikit tentang diri anda. Dicipta khas untuk keseronokan wanita, Lioness memantau orgasme anda dengan aplikasi. Seperti Fitbit seks, gelang aktiviti seksual anda…

Liz Klinger dan Anna Lee mencipta Lioness sebagai tindak balas kepada keperluan wanita untuk mendapatkan harga diri melalui seks dan mengetahui lebih lanjut tentang tubuh mereka. Seksualiti wanita telah – dan masih ada di banyak bahagian dunia – subjek tabu.

Osé, mainan itu terlalu seksi untuk Las Vegas

Pemenang salah satu Anugerah Inovasi di CES tahun ini dalam kategori robot dan dron, ini tukang urut robotik telah terlibat dalam kontroversi apabila ia dikecualikan daripada pameran teknologi dan dilucutkan hadiahnya. Nampaknya, lebih kurang penganjur acara Las Vegas berkata pada masa itu, produk itu tidak mematuhi peraturan. Dan bukan kerana ia tidak mempunyai teknologi canggih yang menjadikannya layak untuk dibezakan, tidak, tetapi kerana ia adalah “tidak bermoral, lucah, tidak senonoh tidak senonoh atau yang tidak bersetuju dengan imej CTA (Persatuan Teknologi Pengguna), ” dalam kata-kata organisasi itu sendiri. Bagaimanakah mungkin panel bebas menonjolkan Ose daripada yang lain dan kemudian mengambil anugerahnya?

lora di carlo ose mainan seks pintar

Mainan seksual polemik menggunakan robot mikro. / © Lora DiCarlo

Selain skandal, alat yang dicipta oleh pemula Lora DiCarlo ini menampilkan teknologi perintis dan direka bentuk dengan kerjasama makmal robotik Oregon State University. Ose menggunakan robot mikro termaju yang meniru sensasi mulut, lidah dan jari manusia untuk memberikan pengalaman yang dirasakan seperti “sahabat sejati” tanpa memerlukan getaran.

Wake-up Vibe, untuk kebangkitan yang menyenangkan

Angkat tangan anda, siapa yang sentiasa gembira mendengar jam penggera mereka pada waktu pagi? Tidak ramai, saya rasa. Dan bunyi penggera adalah salah satu perkara yang paling teruk dalam kehidupan dewasa. Bagaimana jika saya beritahu awak boleh bangun dari katil dengan senyuman? Inilah tujuan Wake-up Vibe, yang menggabungkan jam penggera dengan pengurut pelvis. Sekarang bangun awal tidak akan menjadi masalah… Sekurang-kurangnya untuk sesetengah daripada mereka.

mainan seks pintar wakeup vibe

Bangun dengan “bunyi” yang berbeza / © Wake Up Vibe

Robot seks yang realistik, lelaki dan perempuan

Kami tiba di permata mahkota mainan seks, di mana kecerdasan buatan dan teknologi terkini digabungkan. Robot seks yang kelihatan seperti manusia adalah masa depan keseronokan, sekurang-kurangnya beberapa pakar meramalkan. Terdapat kemajuan yang besar dalam bidang ini. Mereka bercakap, bergerak seperti orang, dan memberikan kepuasan seksual.

Berikut ialah dua contoh yang telah diketengahkan tahun ini: Henry, robot lelaki, dan Real Doll X, yang mana anda boleh memilih dari warna muka hingga rambut. Henry, dicipta oleh Realbotix, berketinggian 1.82 meter, mempunyai mata hijau dan anda boleh mengubah suai personalitinya melalui aplikasi pada telefon pintar anda. Anda boleh berbual, mendeklamasikan puisi dan juga membuat jenaka…

Robot Real Doll X, bagi pihaknya, dianggap sebagai robot seksual pertama dengan kecerdasan buatan. Dengan harga setinggi $20,000 (hampir tiada), Harmony, seperti namanya, ialah sejenis chatbot yang disegerakkan melalui aplikasi pada telefon pintar atau PC. “Direka bentuk untuk menjadi teman, kawan atau kekasih kami,” seperti yang dinyatakan oleh penciptanya, ia boleh belajar dari semasa ke semasa dan, sudah tentu, ia juga mampu mengadakan perbualan.

Walau apa pun citarasa anda, teknologi boleh membantu anda mendapatkan apa yang anda inginkan. Nah, mungkin bukan setiap perkara. Apa yang jelas, bagaimanapun, adalah bahawa jalan keseronokan adalah berlipat ganda dan tidak dapat diteliti.

Pernahkah anda mencuba mana-mana produk ini? Apakah pendapat anda tentang peranan teknologi dalam dunia seksualiti?