Naik Kuasa: Apple Watch SE 2 berada pada Rekod Harga Rendah $219

24
© NextPit

Jika anda ingin meningkatkan kesejahteraan dan senaman harian anda dengan Apple Watch, hari ini adalah masa yang tepat untuk membelinya. Amazon kini mempunyai Watch SE 2 (2022) mampu milik kembali kepada harga terendah yang direkodkan iaitu $219. Itu bersamaan dengan diskaun 12 peratus yang diberikan pada salah satu jam tangan terbaru Apple.

Jualan itu terpakai kepada semua varian GPS Apple Watch SE 2022 dengan versi sarung 44 mm turun kepada $249 daripada harga biasa $279 atau diskaun $30. Selain itu, tiga jalur warna untuk setiap saiz ditawarkan, termasuk Midnight Black Watch SE 2022 yang kami semak.

Apple Watch SE 2 mendapat ciri teras daripada jam tangan Apple yang lebih mahal

Generasi kedua Apple Watch SE 2 mempunyai fungsi teras yang sama dengan Watch Series 8 yang lebih mahal. Ia membolehkan anda memantau rentak degupan jantung yang tidak teratur, mengesan trek dan senaman anda secara automatik. Lebih-lebih lagi, ia dilengkapi dengan ciri menyelamatkan nyawa baharu seperti Pengesanan Ranap dan Pengesanan Jatuh.

Dengan binaan aluminium yang anggun dan moden, Watch SE 2 selesa dan mudah dipakai di pergelangan tangan sepanjang masa. Kami juga menyukai paparan yang sangat terang dan boleh dibaca, walaupun di luar. Bagi kalis air, ia diperakui untuk berenang dan boleh menahan tekanan air yang tinggi sehingga 50 meter.

Semakan Apple Watch SE 2022 dengan GPS

Aplikasi kompas Apple Watch SE yang baharu adalah sangat komprehensif. / © NextPit

Jam pintar peringkat permulaan mempunyai penarafan hayat bateri 18 jam yang serupa dengan Siri Jam Tangan 8, walaupun ini boleh bertahan sehingga tiga hari dalam penggunaan sambungan yang ringan hingga sederhana. Pada masa yang sama, baharu pada Watch SE 2 ialah apl kompas yang direka bentuk semula dan dikemas kini yang digandingkan dengan fungsi GPS.

Antara jam tangan pintar Apple, Watch SE 2 jarang mendapat tawaran seperti ini. Oleh itu, anda mungkin menyemak tawaran itu semasa ia masih berjalan dan berjalan. Begitu juga, sila maklumkan kepada kami jika anda ingin melihat lebih banyak tawaran jam tangan pintar seperti ini.