Nama baharu tetapi reka bentuk yang sama: Bose melancarkan fon kepala QuietComfort SE

4

© Bose

Bose secara senyap-senyap telah memperkenalkan fon kepala ANC atas telinga QuietComfort SE baharu. Jenama audio itu tidak mengeluarkan sedikit pun kegembiraan untuk mengumumkan model SE kerana ia tidak berubah daripada QuietComfort 45 tahun lepas di setiap sudut termasuk harga dan ciri.

TL;DR

  • Bose melancarkan fon kepala QuietComfort SE ANC.
  • Fon kepala atas telinga baharu adalah sama dengan QuietComfort 45.
  • Fon kepala QC SE baharu Bose berharga $330 manakala QC 45 kini lebih murah.

Bose QuietComfort SE yang ringan mengambil semua yang ada pada QC45 dari segi reka bentuk. Anda mendapat ikat kepala atas telinga klasik dan cup telinga besar dengan kawalan dan port USB-C dikekalkan di lokasi yang tepat. Selain itu, fon kepala boleh dipusing dan dilipat rata untuk mudah disimpan dalam kantung pembawa yang disertakan.

  • Jangan ketinggalan: Fon telinga wayarles sejati terbaik dengan fungsi pembatalan hingar

Tidak jelas sama ada Bose memperkenalkan cipset audio baharu atau menambah sokongan codec di bawah hud. Apa yang hanya disahkan ialah hayat bateri 24 jam antara pengecasan dan 2.5 jam masa pengecasan—semuanya tidak berubah berbanding model sebelumnya. Bose telah menggabungkan set kepala dengan kabel USB bersama penyesuai 3.5 mm hingga 2.5 mm untuk mendengar berwayar. Sebagai alternatif, pengguna boleh mengetik ciri wayarles melalui sambungan Bluetooth 5.1.

Bose Quiet Comfort SE Pouch Membawa Kabel

Fon kepala Bose QuietComfort SE dengan kabel / © Bose

Pembatalan hingar aktif hadir bersama-sama dengan mod Senyap dan Sedar. Ciri terakhir membolehkan bunyi luar yang serupa dengan Soundcore Space Q45 yang lebih murah yang telah kami uji. Memadankan fon kepala dilakukan melalui aplikasi mudah alih Bose yang turut menawarkan penyesuaian penyamaan.

Harga yang lebih murah untuk QuietComfort 45

Bose telah pun menyenaraikan QuietComfort SE pada harga $330, iaitu harga yang sama seperti model sebelum ini yang dilancarkan tahun lepas. Yang menghairankan, Bose QuietComfort 45 banyak mendapat diskaun di Amazon. Jadi, ia benar-benar menarik perhatian kita tentang apa yang boleh menjadi perbezaan antara dua model fon kepala ANC.

Adakah anda akan mempertimbangkan untuk memilih QuietComfort SE baharu pada harga yang lebih mahal? Beritahu kami jawapan anda di bahagian komen.

Melalui: WinFuture
Sumber:
Kelab Sam