Nothing Ear (2): Cara Menonton Acara Pelancaran Hari Ini

50
© Tiada apa-apa

Berikutan segelintir penggoda untuk tunas wayarles lutsinar generasi seterusnya, Nothing yang berpangkalan di UK, yang juga terkenal kerana menggembar-gemburkan produknya sebelum pelancaran, menjadikan Ear (2) rasmi hari ini. Begini cara anda boleh menonton acara pelancaran Nothing Ear (2).

Dengan pelbagai perkongsian yang disahkan daripada peruncit dan personaliti, pelancaran Nothing’s Ear (2) menjadi pelancaran yang lebih besar daripada Ear (1). Permulaan telah menjadualkan acara dalam talian pada 15:00 GMT dan ia akan distrim pada saluran YouTube rasminya dan Tiada laman web.

Codec Bluetooth resolusi tinggi baharu pada Nothing Ear (2)

Setakat sepasang tunas pergi, ini telah bocor beberapa kali, mencadangkan perubahan reka bentuk yang sangat kecil berbanding tunas pertama. Sebaliknya, Nothing Ear (2) dijangka membawa pensijilan resolusi tinggi dan codec audio LHDC 5.0, yang sama ditemui pada OnePlus Buds Pro 2 baru-baru ini.

Tiada apa-apa juga mendedahkan sebelum ini bahawa Ear (2) akan menerima penarafan air dan habuk yang lebih baik, meningkatkannya daripada IPX4 kepada IP54. Ia menambah bahawa telinga dalam yang akan datang telah dipasangkan dan diuji dengan lebih daripada 120 telefon pintar dan komputer riba berbanding 70 peranti pada Telinga (1), memberikannya julat keserasian yang lebih luas.

Tiada reka bentuk Telinga 2 vs Telinga 1

Tiada reka bentuk Telinga 1 vs Telinga 2 – Kedua-dua set tunas hampir sama kecuali kedudukan mikrofon yang membatalkan hingar. / © SmartPrix / OnLeaks

Masih tidak diketahui sama ada terdapat peningkatan dalam jabatan lain, seperti hayat bateri dan prestasi ANC. Terutamanya, hayat bateri Telinga generasi pertama yang disemak NextPit adalah purata pada tahap terbaik, walaupun Tiada apa-apa yang dapat mengimbanginya dengan Telinga (Stick) yang disemak oleh Benjamin.

Tiada apa-apa Telinga (2) harga yang mungkin

Berkenaan dengan harga Telinga (2), Tiada apa-apa yang tidak memberikan sebarang petunjuk tentang kos Telinga (2). Kami hanya boleh menganggap ia boleh berharga sama dengan fon kepala sedia ANC semasa pada $149. Selepas itu, syarikat juga boleh mengurangkan harga Telinga (1).

Apakah ciri yang anda ingin lihat pada Nothing Ear (2)? Mungkin petunjuk untuk Nothing Phone (2) juga? Kami sedang mendengar. Biarkan kami mendengar pendapat anda dalam ulasan.