Nothing Phone (1) dilancarkan pada harga $299 di AS — Tetapi tidak secara rasmi

12

© NextPit

Tiada apa-apa yang membayangkan sebelum ini bahawa ia akan membawa telefon pintar berjenama Nothing ke AS. Permulaan yang berpangkalan di UK telah memenuhi janjinya kerana ia melancarkan keahlian beta yang berharga $299 yang digabungkan dengan Telefon (1) sebagai peranti ujian. Walau bagaimanapun, terdapat juga tangkapan yang perlu anda pertimbangkan.

The keahlian adalah serupa dengan program perisian bukan negeri syarikat. Ia membolehkan pengguna menguji binaan Nothing OS 1.5 pembangun berdasarkan OS Android 13 kecuali yuran keahlian sekali sahaja diperlukan.

  • Jangan ketinggalan: Telefon pintar kelas pertengahan terbaik untuk dibeli

Cara yang lebih murah untuk memiliki Nothing Phone (1)

Semasa fasa ujian, Tiada apa-apa yang menyediakan setiap peserta dengan Telefon hitam (1) dengan konfigurasi 8/128 GB. Lebih daripada peranti, faedah lain diberikan seperti tawaran jenama eksklusif dan peluang untuk memperoleh Nothing Community Black Dot NFT. Program ini juga akan berlangsung sehingga penghujung bulan Jun.

Tiada apa-apa yang mengatakan bahawa Telefon (1) yang ingin disediakan adalah sama dengan versi global. Tetapi mereka menekankan bahawa ini tidak akan berfungsi dengan semua pembawa AS. Peranti ini disokong oleh 5G T-Mobile manakala keserasian dengan rangkaian lain seperti AT&T dan Verizon akan dihadkan kepada beberapa jalur 4G LTE.

What’s after Nothing Phone (1)

Syarikat itu tidak berkongsi butiran lain selain keahlian betanya jika Telefon (1) yang disemak semula atau Telefon baharu (2) akan dikeluarkan selepas itu. Selain itu, Nothing telah mengesahkan tahun lepas bahawa ia membawa telefon pintar Nothing ke rantau ini walaupun tanpa menyatakan tarikh pengumuman yang tepat.

Pada masa yang sama, Nothing sudah pun menjual fon telinga tanpa wayar Nothing Ear (stick) dan Ear (1) melalui peruncit. Bekas sepasang fon kepala ini juga dijual di Amazon.

Begitu juga, adakah anda akan mempertimbangkan untuk membeli Telefon (1) atau model yang seterusnya jika ia dilancarkan secara rasmi di AS? Kami ingin mendengar jawapan anda.

Sumber:
Tiada AS