Pemulangan klasik: Penyampaian OnePlus 11 Pro menunjukkan peluncur amaran yang terkenal

5

© NextPit

Butiran lanjut mengenai siri OnePlus 11 mula muncul. Yang terbaru ialah satu set pemaparan pihak ketiga bagi OnePlus 11 Pro yang didakwa. Walaupun reka bentuk boleh berubah secara drastik sebelum tarikh pelancaran rasmi akhir tahun ini, imej bayangan ini membayangkan bahawa OnePlus akan membawa kembali dua ciri ikonik.

TL;DR

  • Penyampaian OnePlus 11 Pro membayangkan kembalinya peluncur amaran klasik.

  • Penjenamaan kamera Hasselblad juga ada.
  • Perdana OnePlus seterusnya boleh dilancarkan pada penghujung tahun 2022.

Ciri klasik sentiasa ada

Dengan ihsan smartprix dan OnLeaks, OnePlus 11 Pro ditunjukkan dengan peluncur amaran klasik yang amat dirindui daripada OnePlus 10T. Kekunci fizikal yang biasa terletak di atas butang kuasa di sebelah kanan manakala penggetar kelantangan boleh didapati di bahagian bertentangan. Selain itu, render juga mencadangkan paparan melengkung dengan kamera lubang tebuk di hadapan.

  • Jangan ketinggalan: Telefon permainan terbaik pada tahun 2022

Ia di bahagian belakang yang menjadi menarik. Pulau kamera mempunyai reka bentuk bulat yang serupa dengan penembak Ultra Xiaomi 12S dan menempatkan susunan tiga kali ganda bersama denyar LED. Selain itu, penjenamaan Swedish Hasselblad nyata terdapat di tengah-tengah modul.

Paparan imej OnePlus 11 Pro

OnePlus 11 Pro boleh membawa kembali peluncur amaran yang terkenal dan penjenamaan kamera Hasselblad / © Twitter/u/OnLeaks

Spesifikasi lain dan pelancaran OnePlus 11 (Pro)

Selain daripada imej yang keruh, tiada perkara lain yang disebut. Tetapi minggu lepas dilaporkan kemungkinan tarikh pelancaran lebih awal untuk peranti perdana itu. Tambahan pula, ada spekulasi bahawa syarikat China itu akan memilih pemproses Snapdragon 8 Gen 2 mewah daripada memilih MediaTek atau mempunyai set cip tersuai seperti pada Google Pixel 7 atau iPhone 14.

Laporan berasingan yang diterbitkan bulan lepas menunjukkan bahawa OnePlus dijangka menyalin reka bentuk Oppo Find X6 Pro dengan lebih dekat dan bukannya menambah perbezaan yang boleh dibezakan. Jika ini boleh dipercayai, maka diandaikan bahawa hanya logo syarikat boleh ditukar antara dua perdana.

Adakah anda teruja untuk OnePlus 11 (Pro)? Biar kami mendengar pendapat anda di bahagian komen.