Permainan 2 Pemain Dalam Talian Percuma Terbaik

4

Permainan dalam talian boleh menjadi cara terbaik untuk membawa rakan bersama. Sama ada anda berkongsi komputer dengan rakan atau bermain dari lokasi yang sama sekali berbeza, terdapat pelbagai permainan untuk dipilih. Ada yang memerlukan anda bersaing antara satu sama lain, ada yang bekerjasama, tetapi semuanya menyeronokkan tanpa henti dan, yang paling penting, percuma.

Permainan 2 Pemain Dalam Talian Percuma untuk Dimainkan pada Komputer Berbeza

Jarak fizikal tidak akan menghalang anda dan rakan anda daripada berkumpul untuk hangout maya yang menyeronokkan di mana bermain permainan diberikan. Berikut ialah beberapa permainan dua pemain yang membolehkan anda berhadapan dengan rakan anda menggunakan komputer yang berbeza.

Battleship Online

Battleship telah menjadi salah satu kegemaran sepanjang masa dan permainan papan klasik yang tidak akan ketinggalan zaman. Rakan yang tidak dapat bertemu untuk perlawanan yang mendebarkan akan gembira mengetahui mereka boleh bermain Kapal perang dalam talian secara percuma.

Versi dalam talian tidak menyimpang dari yang asal. Anda akan menerima grid tempat anda boleh menyediakan armada kapal perang anda. Daripada menyebut huruf dan nombor segi empat sama, cuma klik pada grid lawan anda untuk cuba mencari kedudukan kapal mereka. Permainan ini berterusan sehingga salah seorang daripada anda kehabisan kapal.

Selain menyeronokkan dan berdaya saing, permainan ini juga sangat mudah. Anda tidak perlu membuat akaun. Hanya lancarkan permainan dan jemput rakan anda dengan menghantar pautan yang dipaparkan di sebelah kanan. Jika rakan anda mengambil masa terlalu lama, anda boleh bermain perlawanan persahabatan dengan lawan rawak dari seluruh dunia.

JigsawPuzzles.io

Jika anda lebih suka bekerja bersama daripada bersaing sengit antara satu sama lain, JigsawPuzzles.io mungkin pilihan anda.

Konsepnya mudah dan melibatkan rakan anda menyelesaikan teka-teki jigsaw yang besar. Permainan ini menawarkan beribu-ribu imej berkualiti tinggi, jadi anda dan rakan anda mempunyai banyak pilihan yang berbeza untuk dipilih. Teka-teki berbeza dalam tahap kesukaran dan bilangan kepingan, jadi anda boleh mengekalkan permainan ini dengan lebih mencabar diri anda dan rakan anda.

Permainan ini memerlukan anda untuk log masuk, tetapi anda boleh menggunakan akaun Google anda untuk mempercepatkan proses. Selepas itu, anda boleh memilih teka-teki dan tekan butang “Jemput” untuk menambah rakan anda.

Sudoku laju

Sudoku ialah permainan asah otak yang menyeronokkan dan mencabar yang secara tradisinya hanya memerlukan sehelai kertas dan pensel. Di samping itu, ia biasanya dimainkan secara individu.

Walau bagaimanapun, versi dalam talian permainan, Sudoku laju, meningkatkan kepentingan dengan menambah elemen pertandingan. Ringkasnya, anda bersaing dengan rakan anda untuk melihat siapa yang boleh menyelesaikan Sudoku mereka dengan lebih cepat. Anda boleh melihat kemajuan lawan semasa bermain untuk meningkatkan tekanan.

Pendaftaran diperlukan untuk memulakan salah satu permainan pantas ini, tetapi prosesnya agak mudah. Selepas mencipta permainan baharu, jemput rakan anda dan bersedia untuk mengasah fikiran anda dan berfikir dengan cepat.

Dua Permainan Pemain untuk Dimainkan pada Komputer Yang Sama

Berhubung dengan rakan anda secara peribadi membuka dunia kemungkinan. Anda boleh bercakap, belajar bersama, bermain muzik atau menonton filem yang menghiburkan. Atau, anda boleh boot komputer anda, tarik kerusi dan cabar rakan anda untuk bermain salah satu permainan yang ketagihan ini.

Fireboy dan Watergirl

Jika anda telah berada di internet untuk beberapa lama, anda mungkin pernah mendengar tentang permainan ini. Fireboy dan Watergirl telah menguasai dunia, dan tiada siapa yang boleh berhenti bermain permainan ini, walaupun kadangkala ia boleh menjadi agak mengecewakan.

Untuk mencapai tahap, anda mesti bekerjasama dengan rakan anda untuk melalui labirin. Sudah tentu, tahap meningkat dalam kesukaran, seperti juga ketegangan di udara. Semakin anda maju, semakin kecil kemungkinan anda akan dapat melengkapkan tahap tanpa mendapat bantuan daripada rakan anda dan sebaliknya.

Fireboy tidak boleh melangkah ke dalam air, dan musuh Watergirl ialah lava panas. Jadi, bila-bila masa ini menghalang laluan anda, pemain lain perlu menekan butang atau mengalihkan pintu untuk membantu menyelesaikan bilik itu.

Firefall

Meneruskan satu lagi permainan berapi-api, kami mempersembahkan Firefall. Kali ini, anda dan rakan anda bersaing antara satu sama lain dan bukannya bekerjasama. Unsur persaingan itulah yang menjadikan permainan ini mencabar.

Matlamat anda adalah untuk mengelakkan bola api seperti komet jatuh dari langit. Jika seseorang memukul anda, anda akan hangus hingga garing. Ini mungkin terdengar mudah, tetapi di situlah lawan anda bermain. Mereka boleh menghalang anda daripada berlindung atau menolak anda di hadapan bola api yang jatuh, dengan berkesan menghapuskan anda. Sudah tentu, anda boleh membalas budi, yang menjadikan permainan ini sangat jahat.

Bom Ia

Bom Ia adalah lelaran yang popular secara meluas Bomberman permainan. Bergantung pada mod pilihan anda, anda boleh bermain menentang rakan atau pasukan anda untuk menumpaskan musuh AI.

Permainan ini termasuk meletakkan bom secara strategik di sekeliling bilik untuk memusnahkan halangan dan membunuh musuh anda. Semasa anda memusnahkan halangan, anda boleh diberi ganjaran dengan pelbagai peningkatan kuasa. Peningkatan kuasa ini boleh memberi anda keupayaan untuk meletakkan lebih banyak bom, mempunyai letupan yang lebih besar, menembusi dinding, menjadi kebal dan banyak lagi.

Tahap dibersihkan apabila anda membunuh musuh anda, sama ada rakan anda atau pasukan lawan. Walau bagaimanapun, berhati-hati, kerana sebarang kebakaran, mesra atau sebaliknya, juga boleh membunuh anda. Begitu juga jika anda disentuh oleh musuh anda.

8 Bola Biliard Klasik

Jika anda dan rakan anda berminat untuk bermain pool, tetapi tiada meja pool kelihatan, 8 Bola Biliard Klasik mempunyai belakang anda.

Dan sebenarnya, itu sahaja yang ada padanya; ia hanya kolam maya. Anda menggunakan penunjuk garis panduan untuk menyusun pukulan anda. Seterusnya, anda menentukan kekuatan dengan menarik balik kayu sejauh yang anda mahu. Melepaskan kayu akan membuatnya memukul bola.

Walaupun ini adalah permainan berasaskan tetikus, ia juga boleh dimainkan menggunakan pad sentuh komputer riba. Tidak perlu mendaftar, dan anda dan rakan anda hanya bergilir-gilir memukul bola.

Penggerak Wang

Ingin menyelesaikan teka-teki tetapi dalam persekitaran yang lebih dinamik? Masuk Penggerak Wang.

Dalam permainan yang mendebarkan ini, anda dan rakan anda bermain sebagai dua beradik yang matlamat utamanya adalah untuk melarikan diri dari penjara. Untuk berjaya melaksanakan jailbreak ini, anda mesti mengelak atau melumpuhkan pengawal dan memikirkan cara bijak untuk mengatasi pelbagai kesesakan.

Setiap saudara mempunyai kebolehan yang berbeza. Si abang lebih kuat tetapi kurang tangkas, manakala si adik pantas dan boleh melompat tinggi. Untuk melengkapkan setiap peringkat, anda mesti bekerjasama dan menggunakan gabungan kebolehan kedua-dua pemain.

Harap maklum bahawa beberapa tahap sukar untuk diselesaikan, jadi lengkapkan diri anda dengan kesabaran dan ketekunan sebelum memulakan pengembaraan liar ini bersama rakan anda.

Sebaik sahaja anda melengkapkan permainan, anda mungkin menikmati sekuelnya: Penggerak Wang 2 dan Penggerak Wang 3.

Permainan Dua Pemain Online Percuma Dari Steam

Jika anda sudah memasang Stim, anda mungkin biasa dengan perpustakaan permainan platform yang kelihatan tidak berkesudahan. Walaupun kebanyakan permainan terkenal datang pada harga yang tinggi, terdapat beberapa permata tersembunyi yang akan menelan belanja anda tepat $0 untuk bermain.

Serangan Global Counter-Strike

Siri Counter-Strike telah mencapai status ikonik dalam kalangan permainan video penembak. Keluaran terbarunya, Serangan Global, adalah sama ketagihan seperti ansuran sebelumnya. Dan yang paling penting, ia adalah percuma untuk dimainkan.

Tetap setia kepada siri Counter-Strike, permainan ini ialah penembak orang pertama berbilang pemain. Anda dan rakan anda boleh menyertai sama ada pasukan Pengganas atau Counter-Terrorist, yang secara semula jadi bertarung antara satu sama lain.

Permainan ini agak mencabar, tetapi sentiasa ada ruang untuk mempelajari sesuatu yang baru dan meningkatkan kemahiran anda. Akibatnya, ia akan membuatkan anda kembali, tidak kira berapa kali anda mungkin terbunuh.

Segenggam Frags

The Segenggam Frags permainan akan membawa anda ke Wild West untuk permainan mendebarkan yang merupakan gabungan sempurna antara kemahiran taktikal dan tidak masuk akal.

Menjadi permainan berasaskan tempoh, tetapan dan senjata sepadan dengan masa. Ini bermakna revolver akan dimuatkan dengan sangat perlahan. Walau bagaimanapun, ia juga akan menyebabkan lebih banyak kerosakan daripada senjata dalam permainan penembak yang serupa.

Jika anda memilih mod deathmatch, anda dan rakan anda akan bermain menentang satu sama lain dan semua musuh AI yang lain. Sebagai alternatif, anda boleh bekerjasama dan menyertai salah satu daripada empat pasukan:

  • Desperados
  • Vigilante
  • Renjer
  • Banditos

Permainan ini akan memberikan anda adrenalin yang cukup apabila anda mencari cara yang berbeza untuk terlibat dalam pertempuran.

Kami Di Sini

Jika anda ingin berehat sambil menembak, bekerjasama dengan rakan anda dan mula menyelesaikan teka-teki Kami Di Sini.

Dalam permainan yang menghantui ini, anda dan rakan anda bermula secara berasingan di sebuah istana yang terletak di tanah terbiar beku. Anda mesti berkomunikasi menggunakan mikrofon dan membantu satu sama lain menavigasi bilik di istana. Anda perlu mentafsir hieroglif dan bermain-main dengan mekanisme ganjil sambil menyampaikan penemuan paling penting kepada pasangan anda. Matlamat utama adalah untuk melarikan diri dari istana tepat pada masanya dan bersatu semula dengan rakan anda.

Permainan Dihidupkan

Semua permainan yang kami kumpulkan sangat menghiburkan dengan sendirinya. Anda sedang melihat masa yang terjamin yang baik apabila anda memasukkan rakan ke dalam campuran. Tidak kira jika anda berdua peminat adrenalin atau penyelesai teka-teki; terdapat permainan dalam senarai kami untuk memenuhi setiap citarasa permainan.

Adakah anda pernah bermain permainan dalam talian? Apakah permainan 2 pemain kegemaran anda? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.