Pitaka MagEZ Case 3 yang anggun dan ringan untuk siri iPhone 14

5
Pitaka MagEZ Case 3 untuk siri iPhone 14

Perkara yang perlu diketahui tentang Pitaka MagEZ Case 3

  • Pitaka MagEZ Case 3 dibina daripada gentian aramid gred aeroangkasa.
  • Ia adalah sarung iPhone 14 paling nipis dan paling ringan di dunia.
  • Ia menampilkan teknologi MagSafe SlimBoard yang membolehkan keserasian MagSafe.

Kebaikan

  • Ramping dan ringan
  • Dibina daripada gentian aramid gred Aeroangkasa
  • MagSafe serasi

Keburukan

  • Perlindungan minimum
  • Magnet cap jari
  • Mahal sikit

Penilaian editor: 🌝 🌝 🌝 🌝

Model yang serasi: iPhone 14 | iPhone 14 Plus | iPhone 14 Pro | iPhone 14 Pro Max

Harga: $59.99

Beli sekarang

Jika anda ingin melindungi iPhone 14 anda yang baru dibeli tanpa menambah pukal yang ketara padanya, Pitaka MagEZ Case 3 mungkin pilihan yang tepat. Ia adalah sarung paling nipis dan paling ringan di dunia untuk siri iPhone 14.

Pitaka cuba sedaya upaya untuk melaksanakan gaya dan perlindungan, dua aspek yang hampir tidak seiring. Sarung ini dibuat daripada gentian aramid gred aeroangkasa dan menawarkan perlindungan yang baik. Saya mendapat lima daripada Pitaka MagEZ Case 3 yang dibuat untuk siri iPhone 14, dan inilah pendapat saya tentang mereka.

Nota: Kes telah diuji dengan iPhone 13, kerana iPhone 14 belum keluar.

Spesifikasi MagEZ Case 3

MagSafe serasi ya
Berat badan 17.3~22.3g
Ketebalan 0.95~1.05mm
Bahan Gentian aramid 600D/1500D
Warna 600D Hitam/Kelabu
1500D Hitam/Kelabu
600D Overture
Rhapsody 600D
Perlindungan kamera Ya, dengan bibir terangkat

Membuka kotak: Pembungkusan biodegradasi

Mengikut pengalaman saya, produk premium sentiasa menawarkan pengalaman unboxing premium. Tetapi adakah anda tahu apa yang lebih baik daripada pengalaman unboxing premium? Produk yang terdapat dalam pembungkusan biodegradasi.

Pembungkusan Pitaka MagEZ Case 3 adalah 100% terbiodegradasi.

Kualiti binaan kotak pembungkusan adalah kukuh untuk memastikan sarung anda tidak rosak semasa transit. Saya suka apabila jenama mengambil usaha yang tulen untuk memulihara alam sekitar dan tidak hanya menggunakan alam sekitar sebagai alasan untuk pembungkusan yang buruk.

Pembungkusan adalah minimum. Ia mempunyai lengan kotak luar yang mempunyai butiran produk. Kemudian kami mempunyai kotak kertas bertetulang dengan Kes MagEZ 3, beberapa kertas kerja dan pelekat pelarasan tandatangan Pitaka yang membantu menambah baik kesesuaian sarung itu jika perlu.

Kualiti binaan: Direka dengan gentian aramid

Pitaka MagEZ Case 3 dibina daripada gentian aramid gred aeroangkasa, yang 5 kali lebih kuat daripada keluli. Ia mungkin terdengar terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, tetapi tangkapan di sini ialah ia hanya terpakai pada asas berat yang sama.

Pitaka mendakwa MagEZ Case 3 adalah yang paling ringan kerana varian 600D hanya 0.95mm nipis dan berat 17.3 gram, dan varian 1500D adalah 1.05mm nipis dan berat 22.3g. ‘D’ di sini bermaksud Denier, penunjuk kepadatan benang aramid. Sarung 600D adalah lebih nipis dan lebih ringan daripada sarung 1500D.

Memakai sarung itu tidak menambah sebarang pukal pada iPhone tetapi menjadikannya lebih cengkaman dan memberikan perlindungan yang tidak akan dimiliki oleh telefon bogel. Ia sesuai dengan iPhone dengan sempurna dan telah menaikkan bibir di sekeliling modul kamera belakang untuk melindungi kamera daripada calar apabila diletakkan rata di atas meja.

Walaupun sarung itu melindungi iPhone anda, ia adalah magnet cap jari. Ia menjadi kotor selepas penggunaan yang singkat, dan saya telah memerhatikan ini dalam pelbagai rangkaian produk serat karbon/aramid.

Perlindungan harian asas

Perlindungan harian asas dengan Pitaka MagEZ Case 3 untuk siri iPhone 14

Memandangkan MagEZ Case 3 sangat nipis dan ringan, berapa banyak perlindungan yang ditawarkannya? Pitaka tidak mahu memasarkan produknya secara palsu dan telah menjelaskan khalayak sasaran untuk MagEZ Case 3 pada halaman produk.

Ia adalah pilihan yang bagus jika anda hanya mencari perlindungan harian asas, inginkan sarung yang anggun dan kurangkan membawa pukal tambahan. Untuk layak untuk ini bermakna anda sudah menjaga iPhone anda dengan baik dan mahu melindunginya daripada calar, calar dan benjolan.

Tetapi jika anda tidak berhati-hati dengan peranti anda dan cenderung untuk menjatuhkannya, ini mungkin bukan kes yang sesuai untuk anda.

MagSafe serasi

Pitaka MagEZ Case 3 yang serasi dengan MagSafe untuk siri iPhone 14

Pitaka MagEZ Case 3 menyokong pengecasan Tanpa Wayar dan juga serasi dengan MagSafe. Ia dimungkinkan dengan menggunakan teknologi MagSafe SlimBoard proprietari Pitaka. Ya, walaupun saya bingung dengan fakta bahawa Pitaka boleh dimuatkan dalam magnet MagSafe dalam faktor bentuk 0.95mm!

Teknologi MagSafe SlimBoard pada MagEZ Case 3 mempunyai peningkatan ketara berbanding pendahulunya, kerana ia 27% lebih nipis dan 35% lebih ringan. Biar saya ingatkan anda, ia lebih nipis daripada kad kredit!

Saya pasti anda tidak akan mempercayai saya. Saya juga tidak percaya ia mungkin. Untuk menguji ini, saya mengambil MagEZ Case 3 dan melampirkannya pada pengecas MagSafe. Tiada iPhone digunakan dalam ujian ini, dan yang mengejutkan saya, kes itu melekat pada pengecas MagSafe. Ia adalah integrasi yang sangat baik, sememangnya.

Sekiranya anda mendapatkan Pitaka MagEZ Case 3?

Walaupun kebanyakan keputusan membeli sentiasa subjektif kepada keperluan seseorang, tiada jawapan yang pasti, dan mereka berbeza dari pengguna ke pengguna. Sarung Pitaka MagEZ Case 3 ialah pilihan ideal untuk pengguna yang menjaga iPhone mereka dengan baik.

Jika anda seorang yang kerap menjatuhkan peranti mereka, anda lebih baik menggunakan sarung bampar atau sesuatu yang menawarkan lebih perlindungan. Selain itu, sarung itu mempunyai potongan dari atas, bawah dan sisi, mendedahkan peranti kepada luluhawa, dsb.

iGeekometer

Reka bentuk

95%

bina

90%

Perlindungan

70%

Nilai untuk wang

82%

Semua aksesori serasi MagSafe juga sesuai dengan MagEZ Case 3. Jadi, jika anda sudah memiliki dan menggunakan Dompet MagSafe, Pek Bateri MagSafe atau mana-mana aksesori MagSafe pihak ketiga yang lain, anda tidak perlu risau tentang keserasian. Pada tag harga $59.99, Pitaka MagEZ Case 3 tidak begitu murah tetapi boleh diterima memandangkan aksesori serat aramid/karbon mahal selama yang saya ingat.

Beli sekarang

Kajian Pitaka MagEZ Case 3

Kes Pitaka MagEZ 3

4
5
0
1
Pitaka MagEZ Case 3 ialah sarung paling nipis dan ringan di dunia untuk siri iPhone 14. Ia dihasilkan daripada gentian aramid gred Aeroangkasa dan serasi dengan MagSafe kerana teknologi SlimBoard Pitaka. Walaupun sarungnya kuat, ia menawarkan perlindungan minimum kepada iPhone anda. Lebih-lebih lagi, ia adalah magnet cap jari dan berharga premium.
Pitaka MagEZ Case 3 ialah sarung paling nipis dan ringan di dunia untuk siri iPhone 14. Ia dihasilkan daripada gentian aramid gred Aeroangkasa dan serasi dengan MagSafe kerana teknologi SlimBoard Pitaka. Walaupun sarungnya kuat, ia menawarkan perlindungan minimum kepada iPhone anda. Lebih-lebih lagi, ia adalah magnet cap jari dan berharga premium.
Kedudukan 4.0

4/5
Jumlah markah