Razr Lite Boleh Lipat Motorola yang Lebih Murah Boleh Mengurangkan Galaxy Z Flip 4

27
© NextPit

Ia telah pun didedahkan bahawa Motorola sedang mengusahakan dua model telefon pintar boleh lipat generasi seterusnya yang termasuk Razr+ yang telah dibocorkan beberapa kali. Satu set gambar baharu yang dipaparkan yang muncul dalam talian didakwa menunjukkan versi mudah lipat atau lebih murah, dan ia boleh dikeluarkan bersama Razr+ yang lebih berkebolehan akhir tahun ini.

Dalam laporan perincian bateri Razr+ 2023 sebelum ini, ia disebut tentang satu lagi varian boleh lipat, mungkin dalam reka bentuk lipatan penuh. Nampaknya ini berkemungkinan versi yang lebih lembut dari Razr+ yang kini secara tidak rasmi membawa nama Razr Lite.

  • Jangan terlepas: Ulasan perbandingan Samsung Galaxy Z Flip 4 lwn Motorola Razr 2022

Perbezaan antara Motorola Razr+ dan Razr Lite

Ihsan daripada OnLeaks yang kerap membocorkan (melalui MySmartPrice), peranti lipat itu ternyata dilengkapi dengan paparan penutup yang jauh lebih kecil berbanding Razr 2022 Matt semasa telah menyemak atau Razr+ dengan paparan skrin penuh. Daripada menduduki bahagian tengah bahagian hadapan, skrin kompak itu nampaknya diletakkan pada kaca rata dengan dwi kamera utama padanya. Tambahan pula, ia tidak terperinci tentang saiz panel.

Motorola Razr Lite 2023

Reka bentuk boleh lipat kulit kerang Motorola Razr Lite 2023. / © MySmartPrice

Tidak diketahui apakah baki spesifikasi atau ciri yang memisahkan kedua-dua peranti boleh lipat Motorola. Mungkin, kita mungkin melihat syarikat yang diperoleh Lenovo menawarkan pemproses bertarikh pada Razr Lite. Persediaan kamera juga boleh melihat beberapa penurunan taraf juga, walaupun masih awal untuk mengetahui sejauh mana ia akan berbeza daripada Razr+.

Motorola Razr Lite 2023

Paparan penutup Motorola Razr Lite yang lebih kecil. / © MySmartPrice

Tarikh keluaran dan harga Motorola Razr 2023

Berdasarkan laporan awal, Motorola bersedia untuk mengumumkan Razr+ pada 1 Jun. Tetapi dengan Razr Lite muncul entah dari mana, acara pelancaran boleh melihat dua model Razr.

Bagi harga, Motorola Razr 2022 memulakan kerjaya dengan tag harga $999, dan Razr+ dijangka membawa runcit yang sama. Sebaliknya, adalah selamat untuk mengatakan Razr Lite dengan spesifikasi yang dikurangkan mungkin mempunyai julat harga $700 hingga $800, yang boleh mengurangkan Samsung Galaxy Z Flip 4 atau Oppo Find N2 Flip.

Dengan Razr Lite yang lebih mampu milik di ufuk, patutkah pengeluar terkemuka turut memperkenalkan telefon boleh lipat yang lebih murah? Berapa banyak yang anda sanggup belanjakan untuk itu? Beritahu kami fikiran anda. Kami sedang mendengar.

Melalui: Twitter/u/OnLeaks
Sumber:
MySmartPrice