Tawaran ExpressVPN Terbaik [They Don’t Offer Coupons]

11

ExpressVPN ialah salah satu perkhidmatan VPN yang paling terkenal di pasaran. Jika anda sedang mencari penyelesaian untuk melindungi rangkaian anda dan mengakses tapak web serta perkhidmatan yang tidak tersedia di rantau anda, ExpressVPN adalah apa yang anda perlukan. Tetapi, dengan beberapa pelan yang tersedia, anda mungkin menghadapi masalah untuk memutuskan apa yang terbaik. Jika anda berminat untuk mengetahui tawaran ExpressVPN terbaik, anda telah datang ke tempat yang betul. Dalam artikel ini, anda akan mengetahui lebih lanjut tentang ExpressVPN dan mengapa anda perlu melabur di dalamnya.

Tawaran ExpressVPN Terbaik [They Don't Offer Coupons]

ExpressVPN Tidak Menawarkan Kupon

Tidak seperti kebanyakan penyedia VPN lain, ExpressVPN tidak pernah menawarkan kupon atau kod promosi. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna anda tidak boleh mendapatkan tawaran yang baik. ExpressVPN menawarkan tiga rancangan: satu bulan, enam bulan dan sepanjang tahun. Perkhidmatan ini memaparkan diskaun dan tawaran hampir sepanjang masa, dan lazimnya, semakin lama tempoh tersebut, semakin berpatutan harganya.

Tawaran ExpressVPN Terbaik

Seperti yang disebutkan, ExpressVPN sering menawarkan diskaun pada rancangannya. Pada masa penulisan, ia menawarkan pilihan ini:

 • Satu bulan untuk $12.95, dibilkan setiap bulan.
 • Enam bulan untuk $9.99, dibilkan $59.95 setiap enam bulan.
 • 15 bulan untuk $6.67, dibilkan $99.95 untuk 15 bulan pertama dan 12 bulan selepas itu.
Harga ExpressVPN

Dua pilihan pertama tidak didiskaunkan pada masa ini. Walau bagaimanapun, pilihan ketiga menjimatkan anda sebanyak 49% berbanding dengan pelan sebulan. Apabila ia tidak dijual, pilihan sepanjang tahun berharga $8.32 dan anda akan dibilkan $99.95 setiap tahun.

Jika anda berfikir tentang mendapatkan ExpressVPN tetapi tidak pasti kerana harganya, ini adalah perjanjian yang mesti anda manfaatkan.

Adakah ExpressVPN Menawarkan Percubaan Percuma?

Secara teknikal, ExpressVPN tidak menawarkan percubaan percuma. Walau bagaimanapun, setiap pelan mempunyai jaminan wang dikembalikan 30 hari. Jadi, anda perlu membayar pada mulanya, tetapi Jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan tersebut, anda boleh mendapatkan bayaran balik dalam masa 30 hari selepas melanggan.

Tawaran Terhad: 3 bulan PERCUMA!
Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra penstriman.

Jaminan wang dikembalikan 30 hari

Jika anda melanggan ExpressVPN dan tidak menyukainya, hubungi mereka sokongan melalui e-mel atau sembang, dan anda akan menerima bayaran balik secepat mungkin.

Banyak pelayan VPN menawarkan versi demo atau program percubaan. Walau bagaimanapun, ia selalunya mempunyai fungsi terhad atau tersedia untuk satu peranti sahaja. Tidak seperti mereka, ExpressVPN membolehkan anda mencuba versi berfungsi sepenuhnya dengan semua cirinya.

ExpressVPN juga memikirkan tentang pelanggan semasanya. Setiap kali anda merujuk seseorang, anda dan orang itu mendapat perkhidmatan percuma selama sebulan. Lebih-lebih lagi, tiada had untuk bilangan rakan yang boleh anda rujuk, jadi anda boleh memanfaatkannya seberapa banyak yang anda suka.

Mengapa ExpressVPN Mahal?

Bukan rahsia lagi ExpressVPN lebih mahal daripada banyak perkhidmatan VPN lain. Tetapi, ini kerana perkhidmatan itu sentiasa melabur dan menambah baik platformnya. Selain itu, ia menawarkan banyak ciri yang anda tidak akan dapati dalam perkhidmatan VPN bajet.

Mari lihat beberapa pilihan yang ditawarkan oleh ExpressVPN kepada pelanggannya, tanpa mengira rancangannya:

Ciri-ciri Asas

Ini adalah ciri asas ExpressVPN:

 • Berbilang lokasi – Perkhidmatan ini menawarkan pelayan ultra pantas merentasi 160 lokasi di 94 negara. Terpulang kepada anda untuk memilih yang mana satu anda mahu.
 • Kandungan dari mana-mana sahaja – Anda boleh mengakses dan menstrim kandungan dari mana-mana lokasi di dunia.
 • Penyekat alamat IP – Anda tidak perlu menggunakan alamat IP sebenar anda untuk mengakses internet, terima kasih kepada pelayan VPN yang selamat.
 • Ketersediaan – ExpressVPN menawarkan apl untuk Windows, Linux, Mac, Android, iPhone, iPad, penghala, Chromebook dan Kindle Fire. Selain itu, ia mempunyai sambungan untuk Chrome, Firefox dan Edge. Anda juga boleh menggunakannya pada sistem smartTV dan konsol permainan anda.
 • Sokongan pelanggan yang sangat baik – Sokongan ExpressVPN tersedia 25/7 melalui sembang dan e-mel.

Ciri Lanjutan

Mari beralih kepada pilihan yang lebih maju:

 • Terowong split VPN – Anda boleh memilih untuk menghalakan hanya sebahagian daripada trafik anda melalui pelayan VPN manakala selebihnya menyambung secara langsung.
 • Teknologi TrustedServer – ExpressVPN telah membangunkan salah satu teknologi tercanggih untuk memastikan data anda sentiasa dilindungi. Terima kasih kepada ciri ini, data tidak pernah ditulis ke cakera keras.
 • Suis mematikan Kunci Rangkaian – Jika anda kehilangan sambungan VPN anda, ExpressVPN akan melindungi anda. Ia akan menyekat semua trafik dalam talian sehingga anda memulihkan sambungan.
 • Penyulitan 256-bit – Ini adalah salah satu penyulitan paling selamat, dan ia digunakan dalam kebanyakan teknologi moden.
 • Sistem Nama Domain Peribadi (DNS) – Setiap pelayan di ExpressVPN mempunyai DNS peribadi yang memastikan aktiviti dan data anda dilindungi.
 • Tiada log aktiviti dan sambungan – ExpressVPN didedikasikan untuk melindungi aktiviti internet anda secara peribadi dan terjamin serta tidak sekali-kali menyimpan data yang boleh mengenal pasti anda.
 • Jalur lebar tanpa had – ExpressVPN tidak akan mengehadkan sebarang trafik.
 • Tiada pendikitan ISP – Dengan ExpressVPN, anda boleh menghalang sambungan anda daripada menjadi perlahan.

Sebagai tambahan kepada ciri-ciri ini, ExpressVPN juga mempunyai a blog di mana anda boleh mempelajari berita terkini mengenai privasi dan teknologi VPN. Selain itu, blog ini menawarkan pelbagai panduan cara yang berguna dan mudah.

Soalan Lazim Tambahan

Berapa Banyak Peranti Boleh Disambungkan ke ExpressVPN Secara serentak?

ExpressVPN boleh dipasang pada sebarang bilangan peranti. Tetapi, anda boleh menggunakan perkhidmatan secara serentak dengan sehingga lima peranti.

Jika anda ingin menyambungkan lebih daripada lima peranti serentak, berikut ialah pilihan anda:

· Beli langganan lain

· Kongsi sambungan daripada komputer anda

· Dapatkan penghala ExpressVPN. Dalam kes ini, tiada had kepada bilangan peranti yang boleh anda sambungkan kepada VPN.

Mengapa Saya Perlu Memilih ExpressVPN?

ExpressVPN menawarkan kelajuan tinggi, kebolehpercayaan dan keselamatan. Ia membolehkan anda kekal peribadi, mengelakkan penapisan, melindungi semua peranti anda, dan juga menjimatkan wang. Dengan sentiasa menyesuaikan diri dengan teknologi dan aliran terkini, ExpressVPN memastikan sambungan anda dilindungi 100% pada setiap masa.

Apakah Pemilih Lokasi dalam ExpressVPN?

Pemilih lokasi membolehkan anda memilih pelayan VPN yang ingin anda sambungkan. Anda boleh melihat lokasi pelayan yang telah anda gunakan baru-baru ini atau yang telah anda tandai sebagai kegemaran. Selain itu, ExpressVPN akan sentiasa mencadangkan pelayan teratas berdasarkan lokasi semasa anda.

Di Mana Saya Boleh Dapatkan Tawaran Terbaik untuk ExpressVPN?

ExpressVPN tidak pernah menampilkan kupon, kod promosi atau baucar. Malangnya, anda sering menemui iklan yang mendakwa sebaliknya dan cuba mendorong anda mengklik pautan. Pautan ini boleh mengandungi perisian hasad yang boleh menjejaskan data anda dan merosakkan perisian anda.

Tempat terbaik untuk menyemak tawaran ExpressVPN semasa ialah mereka laman web. Di sana, anda akan menemui semua maklumat mengenai rancangan dan tawaran semasa.

Fikiran Akhir tentang Tawaran ExpressVPN Terbaik

Sebagai salah satu penyedia VPN terbaik, ExpressVPN tahu bagaimana untuk menarik pelanggan baharu dan memastikan pelanggan semasa gembira. Walaupun perkhidmatan ini tidak menawarkan kupon atau kod promosi, anda selalunya akan menemui tawaran dan diskaun yang menarik.

Dalam kebanyakan kes, tawaran ExpressVPN terbaik ialah 12 bulan. Jika ini kelihatan terlalu lama untuk memberi komitmen kepada perkhidmatan yang anda tidak biasa, jangan risau; anda sentiasa boleh memanfaatkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Adakah anda pernah menggunakan pembekal VPN sebelum ini? Adakah anda lebih suka menggunakannya pada komputer atau telefon anda? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.