Tiada yang Menggoda Tarikh Pelancaran Telefon (2) dan Reka Bentuk Glyph Baharu

15
© NextPit

Tiada apa-apa yang mula mengusik tarikh pelancaran dan reka bentuk Telefon (2). Telefon pintar lutsinar generasi seterusnya mungkin tiba seawal bulan Jun berdasarkan jadual musim panas yang diberikan oleh syarikat permulaan yang berpangkalan di UK yang diketahui menggembar-gemburkan pelancaran produknya.

Telefon (2) mungkin akan memaparkan antara muka Glyph yang dikemas kini pada reka bentuk belakangnya seperti yang ditunjukkan dalam klip 2 saat yang dikongsi oleh Nothing. Selain daripada bahagian jalur LED yang boleh dilihat dan panel bertekstur, ia juga menunjukkan penunjuk LED merah berkelip yang boleh menggantikan penunjuk titik yang diletakkan di bahagian atas kanan pada Nothing Phone yang asal (ulasan).

  • Baca juga: Cara membeli Nothing Phone (1) di AS

Telefon premium tetapi bukan telefon berperingkat perdana

Tiada apa-apa yang menandai Telefon (2) sebagai peranti premium, yang tidak menghairankan memandangkan mereka sebelum ini telah mengesahkan bahawa ia akan lebih mahal dan mempunyai spesifikasi yang dinaik taraf seperti cipset yang lebih tinggi. Menurut laporan, Nothing Phone (2) boleh dikuasakan oleh Snapdragon 8+ Gen 1 tahun lepas. Selain itu, ia mungkin akan berjalan pada Nothing OS 1.5 berdasarkan Android 13 semasa pelancaran.

Nothing Phone (2) teaser

Tiada apa-apa yang menggoda antara muka Glyph atau LED baharu Telefon (2). / © Tiada apa-apa

Tetingkap pelancaran musim panas bermakna Nothing Phone (2) boleh memecahkan perlindungan bulan depan, walaupun ini boleh dipanjangkan sehingga akhir Ogos. Pada masa yang sama, Nothing sebelum ini mengatakan bahawa Telefon yang akan datang akan melihat ketersediaan yang lebih luas, termasuk keluaran AS.

Tiada petunjuk mengenai harga Nothing Phone (2). Jika Tiada apa-apa yang serius untuk menarik peminat yang kukuh untuk Telefon (2), ia sepatutnya meletakkan harga peranti hampir dengan OnePlus 11 yang dijual pada harga $699 atau mungkin lebih rendah seperti pada tahap Google Pixel 7 pada $599.

Sementara itu, kami ingin tahu pada kadar yang anda fikir Nothing Phone (2) perlu dijual secara runcit untuk menganggapnya sebagai pembelian yang layak? Sila beritahu kami dalam ulasan di bawah.

Sumber:
tiada apa