Xiaomi 13 Ultra: Flagship 2023 Akan Dilancarkan dalam Acara Ulang Tahun Ke-13!

33
© SPinfoJP / edit oleh NextPit

Xiaomi 13 Ultra mungkin akan menjadi perdana Xiaomi terbaik tahun ini. Akibatnya, minat umum adalah tinggi dan bilangan khabar angin boleh bersaing dengan Samsung dan Apple dengan mudah. Pada masa ini, dikatakan bahawa Xiaomi 13 Ultra akan diperkenalkan secara rasmi pada acara ulang tahun ke-13 akan datang. Terdapat juga tarikh yang mungkin sudah.

Bilakah Xiaomi 13 Ultra akan menjadi rasmi?

Walaupun Antoine sudah membandingkan Samsung Galaxy S23 Ultra dengan Xiaomi 13 Pro, pertarungan terakhir dengan Xiaomi 13 Ultra masih akan datang. Keutamaan kamera itu telah memberi tumpuan kepada kilang khabar angin selama beberapa minggu dan kini nampaknya telah menerima tarikh pelancaran yang berkemungkinan besar. Menurut seorang penawar yang agak terkenal bernama “Kartikey Singh“, hanya acara ulang tahun ke-13 syarikat menjadi persoalan untuknya.

Sebagai catatan sejarah, Xiaomi diasaskan pada 6 April 2010, oleh pemangku CEO Lei Jung. 6 April 2023, adalah hari Khamis dan boleh menjadi pilihan yang baik untuk pengumuman pertama Xiaomi 13 Ultra.

  • Jangan ketinggalan: Manakah model Xiaomi terbaik pada tahun 2023?

Melengkapkan data ialah “James D, Wong”, yang ingin melihat acara pelancaran sebenar pada 11 April, dengan pelancaran jualan pada 15 April. Bagaimanapun, terdapat juga poster penggoda pertama di Internet, yang menunjukkan 17 April sebagai acara pelancaran yang mungkin. Ketulenan poster tidak dapat disahkan, walaupun ia kelihatan agak sahih, tetapi boleh dipalsukan dengan mudah dengan sedikit kemahiran Photoshop.

Xiaomi 13 Ultra Bocor

Adakah kita melihat kemungkinan penggoda untuk acara pelancaran Xiaomi 13 Ultra di sini? / © SPinfoJP / edit oleh NextPit.

Hari ini, pembocor Singh mencetuskan khabar angin dengan mengatakan bahawa pengedaran telefon pintar utama kepada peruncit China telah pun bermula. Pada akhirnya, kami pada dasarnya tidak mempunyai pilihan lain selain menyatakan bahawa kami secara relatifnya pasti akan mendapatkan Xiaomi 13 Ultra secara rasminya pada pertengahan April. Kebocoran imej pertama menunjukkan susunan kamera yang agak besar dan bulat, serupa dengan Oppo Find X6 Pro. Sepertiga bahagian atas keseluruhan belakang sepatutnya kelihatan homogen dan hampir tumbuh secara semula jadi daripada selongsong.

Xiaomi 13 Ultra Bocor

Paparan bocor Xiaomi 13 Ultra, yang sepatutnya 90% benar. / © SPinfoJP / edit oleh NextPit

Pelancaran global—kecuali AS, seperti biasa—dijangkakan pada bulan Mei. Xiaomi 13 Ultra akan datang dengan Snapdragon 8 Gen 2 dan, buat pertama kalinya, port USB Type-C dengan versi 3.0. Itu boleh menurunkan taraf kelajuan pengecasan, atau sebaliknya kuasa maksimum kepada 90 watt.

Apakah pendapat anda tentang kemungkinan reka bentuk Xiaomi 13 Ultra? Apakah harga maksimum untuk perdana kamera di mata anda? Jangan ragu untuk menulis idea anda kepada kami di bahagian komen.

Sumber:
Kartikey Singh