Apl Android dan iOS Percuma minggu ini

72
Apl NextPit
© NextPit

Ia adalah permulaan minggu kerja baru. Adakah anda ingin mendapatkan apl baharu pada telefon pintar anda untuk memulakan sesuatu dengan cara yang baharu? Ini adalah yang pertama daripada pengumpulan mingguan apl percuma kami di Gedung Google Play dan Apple App Store. Di sini, anda akan dapat mencari tawaran eksklusif untuk apl berbayar yang kini tersedia secara percuma untuk masa terhad sahaja. Jangan lepaskan penjimatan yang berpotensi besar dan muat turun apl ini hari ini pada Android atau iPhone anda!

Perlu diingat bahawa apl ini adalah percuma pada masa penerbitan, tetapi kami tidak menyatakan berapa lama apl tersebut akan dibebaskan supaya ia mungkin menjadi status berbayar apabila anda membaca artikel ini atau cuba memuat turunnya. Ini agak malang kerana tiada tempoh masa yang ditetapkan untuk promosi apl di Gedung Google Play atau Apple App Store, dan tawaran boleh dialih keluar secepat ia ditambahkan.

Kami juga ingin ambil perhatian bahawa semasa kami menyusun senarai apl percuma ini, kami tidak mengujinya seperti yang kami lakukan dengan 5 Apl Teratas Mingguan kami. Oleh itu, kami mengesyorkan agar anda berhati-hati dan menjalankan penyelidikan anda sendiri sebelum memuat turun mana-mana apl ini, kerana sesetengahnya mungkin mengandungi pembelian dalam apl atau kos tersembunyi.

 • Baca juga: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Berikut ialah petua yang berguna: Jika anda menjumpai apl atau permainan dalam senarai kami yang menarik minat anda tetapi anda tidak memerlukannya sekarang, pertimbangkan untuk memasangnya dan kemudian memadamkannya daripada peranti anda. Ini akan menyimpannya ke pustaka apl anda, membolehkan anda memasangnya semula pada masa hadapan apabila anda memerlukannya. Ini cara yang bagus untuk memanfaatkan sepenuhnya promosi jangka pendek.

Apl Android di Gedung Google Play tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Hubungi Widget [4.0-stars / $0.99]: Berikut ialah widget yang membolehkan anda menatal kenalan anda dalam sekejap.
 • Osiloskop: Penglihat Bunyi [4.6-stars / $0.49]: Ingat visualizer Winamp itu? Dapatkan satu untuk telefon pintar anda hari ini.
 • Tera air pada Foto [3.7-stars / $1.99]: Masa untuk mendapatkan tera air pada foto anda supaya orang lain tidak hanya mencuri kerja keras anda!
 • Bingkai Foto [3.5-stars / $1.99]: Ingin merapikan foto anda? Gunakan aplikasi ini dan dapatkan bingkai yang lucu.
 • Penggera Bateri Penuh [3.5-stars / $0.99]: Berikut ialah apl yang memaklumkan anda apabila bateri anda dicas sepenuhnya.

Permainan Android

Apl iOS di Apple App Store tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Senarai Semak Tabiat [5.0-stars / $1.99]: Mereka mengatakan bahawa membentuk tabiat mengambil masa 21 hari, anda mungkin ingin menyemak aplikasi ini dan mengubah hidup anda.
 • Cuaca Sekarang [4.7-stars / $24.99]: Ini adalah salah satu apl ramalan cuaca terbaik yang pernah saya temui.
 • Penanda Snap [4.6-stars / $1.99]: Anotasi foto dengan aplikasi ini dengan cara yang cepat dan mudah.
 • Nota Keselamatan+ Pro [4.8-stars / $3.99]: Simpan nota yang paling peribadi anda selamat daripada mata penyibuk.
 • Pengimbas Flex [4.6-stars / $0.99]: Ubah telefon pintar anda kepada alat produktiviti moden di mana sahaja anda berada dengan mengimbas dokumen semasa dalam perjalanan.
 • Leastimator [4.8-stars / $2.99]: Semua kereta mempunyai odometer untuk mengetahui perbatuan mereka, tetapi anda juga boleh menjejaki perbatuan kereta yang dipajak anda menggunakan aplikasi ini.

permainan iOS

 • Eludo [5.0-stars / $2.99]: Permainan ini memberikan letupan warna, bunyi dan sentuhan, di mana maklum balas haptik membimbing setiap rentak anda.
 • Robin Hood: Penembak tepat Pemanah [4.3-stars / $2.99]: Mencuri orang kaya untuk membantu orang miskin…sambil menguasai beberapa kemahiran memanah yang badass.
 • Selamat Trak [3.4-stars / $1.99]: Permainan di mana anda perlu menghantar hasil ke pasaran dan mengatasi halangan dalam perjalanan anda.
 • Penangkap Titisan Hujan [4.5-stars / $0.99]: Adakah anda mempunyai apa yang diperlukan untuk tidak kehilangan setitik pun hujan dengan menangkap kesemuanya?
 • Super Tank Battle R – Jenis X [5.0-stars / $4.99]: Permainan kereta kebal di mana anda perlu meletupkan kereta kebal lain dan bertahan. Bunuh atau dibunuh!
 • Hellmet [5.0-stars / $0.99]: Pengalaman platforming sekolah lama yang memerlukan refleks pantas, pemikiran pantas dan perut untuk menghukum.

Itu sahaja yang kami ada untuk anda Selasa ini! Sekiranya anda sedang mencari beberapa permainan dalam talian untuk memuaskan selera permainan anda tanpa memerlukan sambungan Internet, lihat cerita kami yang dipautkan di bawah.

 • Permainan Android dan iPhone terbaik untuk dimainkan di luar talian

Kami ingin mendengar pendapat anda tentang pilihan kami minggu ini! Pernahkah anda menemui apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan di bawah dan sertai perbualan!