Apl Android dan iOS Percuma minggu ini

15
Apl NextPit
© nextpit

Mulakan minggu anda dengan apl dan permainan percuma pilihan NextPit daripada Google Play & Apple App Store. Biasanya dibayar, dapatkannya secara percuma di iPhone dan Android sekarang! Kemas kini dua kali seminggu.

Biasanya, ini adalah apl berbayar di Google Play dan Apple App Store yang memerlukan anda untuk mendapatkan wang tunai. Syukurlah dari semasa ke semasa, terdapat pembangun yang memutuskan untuk bermurah hati dengan menyediakan aplikasi mereka kepada orang ramai secara percuma. Inilah yang kami lakukan dua kali seminggu—menjelajah Gedung Google Play dan Apple App Store untuk mencari tawaran terbaik.

Ambil perhatian bahawa walaupun senarai apl di sini adalah percuma sejak diterbitkan, tawaran ini cenderung untuk tamat tempoh tanpa sebarang amaran yang sewajarnya berdasarkan kehendak dan kemahuan pembangun. Tempoh promosi untuk apl pada platform ini boleh menjadi tidak dapat diramalkan dan boleh berakhir secara tiba-tiba.

NextPit memastikan tiada apl penarafan rendah dalam senarai percuma kami, tetapi tidak seperti 5 Apl Teratas Minggu ini, ini tidak semuanya diuji. Jalankan penyelidikan peribadi sebelum memuat turun, kerana sesetengahnya mungkin mempunyai kos tersembunyi.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menemui apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang dan kemudian padamkannya. Ini menyimpannya ke pustaka apl anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.

Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • SUI File Explorer Pro [4.1-stars / $1.99]: Ingin mencuba sesuatu yang berbeza selain daripada aplikasi penjelajah fail saham anda? Yang ini mudah dinavigasi dan difahami.
 • Boundo: Pemeriksa API Apl [4.1-stars / $0.99]: Apl ini menyemak tahap API Android untuk semua apl dan APK pada peranti anda, termasuk jam tangan pintar.

Permainan Android

 • Gabungkan Cafe Premium [4.3-stars / $4.99]: Lupakan tentang diabetes, kerana permainan ini memerlukan anda menggabungkan hidangan manis menjadi sesuatu yang lebih manis untuk menarik perhatian orang ramai!
 • Pro Truth or Dare [4.3-stars / $0.99]: Permainan parti klasik yang mengambil format digital. Anda tidak perlu lagi mencari botol fizikal untuk berputar, kerana aplikasi ini menyelesaikan tugas.
 • Perlumbaan Epik Lagenda Stunt [4.5-stars / $0.99]: Pandu kereta anda dalam dunia terbuka pada kelajuan tinggi tanpa risiko mendapatkan lesen kehidupan sebenar anda dibatalkan.
 • Kartunit [4.3-stars / $0.99]: Permainan perlumbaan dunia terbuka, di mana anda membina kenderaan anda dari awal, boleh memilih daripada kereta kepada raksasa luar jalan.
 • Wira Masa [4.1-stars / $2.99]: RPG dengan sistem tempur wira yang ditetapkan dalam grafik retro 8-bit. Sudah tentu satu yang kembali ke tahun-tahun jika anda mendambakan gelaran Game Boy.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Notifinote [4.5-stars / $0.99]: Sakit dan penat lupa barang? Gunakan apl ini untuk menyimpan nota anda sebagai pemberitahuan sebaliknya.
 • Papan Kekunci RGB [4.5-stars / $1.99]: Ubah papan kekunci iOS biasa anda kepada papan kekunci berwarna RGB dengan satu sentuhan butang.
 • Kalkulator Lanjutan [4.4-stars / $0.99]: Daripada kalkulator asas, aplikasi ini memastikan anda boleh menikmati pengiraan yang lebih kompleks daripada yang anda fikirkan!
 • Penapis Anime AI [4.7-stars / $4.99]: Ingin kelihatan comel seperti watak anime Jepun? Apl ini melakukan semuanya, menukar foto sedia ada anda kepada tangkapan oh-so-comel.
 • Pengimbas Flex [4.8-stars / $0.99]: Imbas dokumen dan foto dalam format PDF pada iPhone anda tanpa perlu risau tentang mengalih keluar tera air.

permainan iOS

 • Simulator Serigala Liar 3D [4.4-stars / $9.99]: Daripada cuba memerangkap serigala, anda adalah serigala, dan mesti bertahan menggunakan kelicikan dan tipu daya anda dalam permainan yang sangat realistik ini.
 • Cubesc: Impian Mira [4.4-stars / $2.99]: Permainan teka-teki yang memerlukan anda memimpin Mira melalui pelbagai teka-teki untuk dia membantu adiknya keluar dalam mimpi.
 • Raksasa Neo [4.7-stars / $0.99]: Anda mengumpul raksasa kecil, melatih mereka, dan membantu mereka meningkatkan tahap untuk menjadi versi diri mereka yang lebih baik apabila mereka bersaing dengan raksasa lain. Adakah ini terdengar biasa seperti francais tertentu?
 • Bandido [5.0-stars / $2.99]: Seorang banduan berhasrat untuk menarik semua perhentian untuk melarikan diri dari penjaranya. Bolehkah anda menghentikannya tepat pada waktunya?
 • Simulator Penerbangan Gagak Gagak 3D [4.5-stars / $9.99]: Bagaimanakah perasaan terbang dalam kebebasan? Nah, anda adalah burung gagak dalam permainan ini, jadi hayati kehidupan burung bangkai dalam permainan ini!

Itu sahaja buat masa ini mengenai apl percuma minggu ini! Kami amat berharap agar anda menemui sesuatu yang berbaloi untuk dipasang di sini, sama ada untuk sekarang atau untuk kemudian. Apa pendapat anda tentang senarai kami kali ini? Sekiranya anda sedang mencari beberapa permainan dalam talian untuk membangkitkan selera permainan anda tanpa perlu mempunyai sambungan Internet, lihat cerita kami yang dipautkan di bawah.

 • Permainan Android dan iPhone terbaik untuk dimainkan di luar talian

Kami ingin mendengar pendapat anda tentang pilihan untuk hujung minggu ini sebelum kami memulakan pemilihan senarai lain minggu depan. Adakah anda terjumpa mana-mana apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!