Apl Android dan iPhone Percuma untuk Hujung Minggu

24
Apl NextPit
© nextpit

Tamatkan minggu anda dengan menerokai apl berbayar ini yang kini tersedia secara percuma di Apple App Store dan Google Play Store. Terdapat pembangun di luar sana yang menawarkan apl berbayar mereka secara percuma untuk masa yang terhad sahaja, jadi bertindak segera kerana tawaran percuma ini tidak akan kekal selama-lamanya.

Kami sentiasa mencadangkan permainan dan apl yang mengutamakan privasi anda dan tidak akan membebankan belanjawan anda. Walau bagaimanapun, tidak seperti pilihan 5 Apl Terbaik Minggu ini, kami belum menyemak apl ini secara individu. Oleh itu, sesetengah apl tersenarai mungkin mengandungi iklan dan menawarkan pembelian dalam apl.


Petua: Jika anda terjumpa apl yang anda ingin miliki tetapi tidak diperlukan sekarang, muat turun dan pasang apl itu dahulu. Ia akan dianggap sebagai “dibeli” dan ia akan tersedia dalam pustaka apl anda selama-lamanya—walaupun anda menyahpasangnya daripada telefon pintar anda sejurus selepas itu.


Apl dan permainan Android yang percuma untuk masa terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

Permainan Android percuma

 • Penjara Infiniti! ($0.99): Pelari tanpa henti di mana anda menumpaskan musuh demi musuh sambil mendapat kuasa dan peningkatan yang lebih baik.
 • Puteri Syiling ($0.99). Melarikan diri dari istana yang penuh dengan orang jahat dengan kesatria untuk membantu anda.
 • Infinity Dungeon 2 ($0.99): Lebih banyak mayat hidup dan jenis makhluk dunia lain untuk dibunuh semasa anda keluar dari penjara bawah tanah yang jahat ini.
 • DungeonMon! ($0.99): Anda adalah tuan kepada nasib anda semasa anda membiak raksasa yang berbeza untuk menghasilkan sesuatu yang lebih berkuasa dan mematikan.
 • Perang Senjata ($0.99): Manakah pada pendapat anda senjata paling berkuasa di dunia? Kenapa tidak buat sendiri?

Apl iOS yang percuma untuk masa yang singkat

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Fikir3000 ($0.99): Apl pembelajaran dan merangsang otak yang memekatkan maklumat penting dan relevan ke dalam kepingan bersaiz gigitan untuk anda hadam.
 • Kamera Raksasa Epica 2 Pro ($0.99): Pernah terfikir bagaimana rupa anda jika anda adalah raksasa? Aplikasi penapis kamera ini boleh memberikan gambaran.
 • picFind ($5.99): Lebih banyak apl untuk berehat daripada permainan, ini akan membantu meningkatkan kemahiran pemerhatian anda.
 • Menghafal Digit Pi ($3.00): Fikirkan kuasa otak anda hebat? Bagaimana pula dengan cuba menghafal digit Pi dengan sebaik mungkin?
 • Mira: Pemasa Fokus Pomodoro ($0.99): Kuasai pengurusan masa dengan kekal fokus menggunakan aplikasi ini dan tonton produktiviti anda melalui bumbung!

Permainan percuma untuk iPhone dan iPad

 • Penaklukan Merah ($0.99): Permainan pertempuran angkasa lepas yang epik di mana anda boleh memilih untuk bermain tunggal atau berbilang pemain.
 • Premium Wind Wings ($1.99): Singkirkan musuh yang keluar untuk menakluk dunia anda, senjata teratas!
 • Anti Pong ($0.99): Keseluruhan permainan ini adalah untuk mengelakkan bola, sesuatu yang mungkin perlu disesuaikan dengan memori otot anda.
 • Knight & Dragon: Hack dan Slash RPG ($0.99): Di mana terdapat naga, anda pasti kesatria akan berada di sana dalam set RPG ini dalam dunia zaman pertengahan.
 • Bola Juggly ($1.99): Permainan yang menguji refleks anda semasa anda melihat berapa lama anda boleh menyulap bola.

Sebelum anda memuat turun salah satu apl yang dinyatakan, kami mengesyorkan agar anda menyemak butiran apl itu di Play Store atau App Store. Ini penting kerana sesetengah apl percuma ini mungkin mempunyai ciri khas atau keburukan tersendiri.

Pembelian dalam apl dan pengiklanan: Jangan terkejut!

Berhati-hati dengan kedua-dua apl percuma dan berbayar, kerana ia boleh menyembunyikan pembelian dalam apl dan pengiklanan. Ini amat penting apabila memuat turun permainan untuk kanak-kanak. Untuk mengelakkan masalah yang tidak dijangka, sila ikut nasihat di bawah:

 • Bagaimana untuk menjadikan telefon pintar dan tablet Android anda kalis kanak-kanak

Kebenaran apl: Baca cetakan kecil!

Sesetengah apl menggunakan taktik bijak untuk menjana pendapatan dengan mengumpul dan berkongsi data peribadi anda. Untuk melindungi data peribadi anda, anda dinasihatkan agar hanya memberikan kebenaran yang diperlukan untuk apl berfungsi. Contohnya, apl jam penggera ringkas tidak memerlukan akses kepada kamera anda atau kenalan anda. Begitu juga, aplikasi lampu suluh tidak memerlukan lokasi anda.

Kami berharap pengesyoran ini akan membantu anda menikmati muat turun apl percuma pada peranti Android dan iOS dengan selamat.

Kami harap anda menikmati pilihan apl dan permainan kami ini untuk hujung minggu. Adakah terdapat aplikasi yang anda ingin kongsikan dengan kami? Sila beritahu kami dalam ulasan.