Apl iPhone & Android Percuma Untuk Hujung Minggu

31
Apl NextPit
© nextpit

Kami telah mencapai penghujung minggu, yang bermaksud satu lagi pilihan apl percuma untuk Android dan iOS pada nextpit. Semak senarai tawaran terhad masa kami untuk apl dan permainan yang biasanya dibayar, tetapi anda boleh mendapatkan hari ini tanpa mendapatkan kad kredit anda jika anda bertindak pantas!

Kami sentiasa cuba mencari permainan yang tidak mempunyai penipuan atau perangkap privasi di dalamnya tetapi, tidak seperti pilihan 5 Apl Teratas mingguan kami, kami belum menyemak apl ini secara individu. Ini bermakna sesetengah daripada mereka mungkin menampilkan jumlah iklan yang tidak masuk akal dan pembelian dalam apl.


Petua: Jika anda terjumpa apl yang anda ingin miliki tetapi tidak diperlukan sekarang, muat turun dan pasang apl itu dahulu. Ia akan dianggap sebagai “dibeli” dan ia akan tersedia dalam pustaka apl anda selama-lamanya—walaupun anda menyahpasangnya daripada telefon pintar anda sejurus selepas itu.


Apl dan permainan Android yang percuma untuk masa terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Jahit Foto ($1.99): Pilihan percuma yang bagus untuk membuat tangkapan skrin menatal jika telefon anda tidak mempunyai ciri tersebut.
 • Penyelidikan Tumbuhan Pro ($3.99): Pangkalan data besar tumbuhan, kulat dan alga, termasuk bahan yang dibuat daripadanya dan pautan ke artikel berkaitan tentang penyelidikan yang diterbitkan. Kena tangkap bunga semua!
 • Mandala Maker 360 ($0.49): Apl ringkas dan mudah untuk mencipta mandala trippy dengan banyak pilihan penyesuaian untuk diuji.

Permainan Android percuma

 • Dataran Ruby ($0.99): Kiub Rubik 2D untuk meletakkan otak anda berfungsi ke mana sahaja anda pergi.
 • VIP Dungeon Corp ($0.99): Harungi cabaran kehidupan korporat moden dengan cara lama: menggodam dan memotong semua yang menghalang anda ke puncak (atau sesuatu seperti itu).
 • Pertempuran Menara: Menara Penuh ($1.99): Dengan nama seperti itu, anda mungkin sudah meneka: Satu lagi permainan pertahanan menara, tetapi kali ini anda mesti menghentikan troll!
 • Hidup atau Mati 1: Survival Pro ($0.49): Kembali dari senarai hari Selasa: Bertahan sekali lagi daripada kiamat zombi dengan mencipta senjata, mengumpul sumber dan meletakkan mayat hidup!

Apl iOS yang percuma untuk masa yang singkat

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

Permainan percuma untuk iPhone dan iPad

 • Rahsia Crimson Manor ($0.99): Membongkar rahsia di sebalik pembunuhan dalam pengembaraan titik dan klik ini.
 • Kad Penyangak ($1.99): Penyangak berasaskan kad? Kenapa tidak? Pilih pergerakan anda dengan berhati-hati dalam permainan teka-teki mini ini.
 • Abang Jorel ($2.99): Menjadi adik kepada sensasi internet mungkin tidak mudah. Tetapi apabila objek misteri jatuh dari langit, rebut peluang sebagai abang Jorel untuk mencapai bintang dalam pengembaraan titik dan klik (yang lain lagi).
 • Planet Evolusi ($10.00): Cipta sistem bintang dengan orbit planet, asteroid dan badan lain yang disesuaikan.

Sebelum anda memuat turun salah satu apl yang dinyatakan, kami mengesyorkan agar anda menyemak butiran apl itu di Play Store atau App Store. Ini penting kerana sesetengah apl percuma ini mungkin mempunyai ciri khas atau keburukan tersendiri.

Pembelian dalam apl dan pengiklanan: Jangan terkejut!

Berhati-hati dengan kedua-dua apl percuma dan berbayar, kerana ia boleh menyembunyikan pembelian dalam apl dan pengiklanan. Ini amat penting apabila memuat turun permainan untuk kanak-kanak. Untuk mengelakkan masalah yang tidak dijangka, sila ikut nasihat di bawah:

 • Bagaimana untuk menjadikan telefon pintar dan tablet Android anda kalis kanak-kanak

Kebenaran apl: Baca cetakan kecil!

Sesetengah apl menggunakan taktik bijak untuk menjana pendapatan dengan mengumpul dan berkongsi data peribadi anda. Untuk melindungi data peribadi anda, anda dinasihatkan agar hanya memberikan kebenaran yang diperlukan untuk apl berfungsi. Contohnya, apl jam penggera ringkas tidak memerlukan akses kepada kamera anda atau kenalan anda. Begitu juga, aplikasi lampu suluh tidak memerlukan lokasi anda.

Kami berharap pengesyoran ini akan membantu anda menikmati muat turun apl percuma pada peranti Android dan iOS dengan selamat.


Apakah pendapat anda tentang pilihan kami untuk minggu ini? Adakah anda terjumpa mana-mana apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!