Apple akan Debut Fon Kepala Beats Baharu Sebelum AirPods Max 2

31
Pelancaran harga spesifikasi bluetooth fon kepala Beats Solod 4
© Beats

Apple berspekulasi untuk menyegarkan semula barisan AirPods tahun ini, yang dikatakan termasuk AirPods Max generasi seterusnya (ulasan) dan AirPods 4. Tetapi sebelum mereka tiba, syarikat itu sedang bersiap sedia untuk melancarkan fon kepala Beats Solo 4 baharu seperti yang dicadangkan daripada pemfailan FCC terkini. Selaras dengan itu, spesifikasi tin audio Beats juga telah didedahkan.

Beats Solo 4 ciri utama dan spesifikasi baharu

Berdasarkan data teknikal yang dikongsi oleh 9to5Mac, Beats Solo 4 akan berkongsi ciri utama dengan Beat Studio Pro yang lebih mahal tahun lepas. Terutamanya, fon kepala Bluetooth dikatakan membawa pemacu audio 40 mm tersuai baharu yang terletak pada setiap cawan telinga. Bahagian dalaman juga telah “mereka semula” dan susunan mikrofon baharu memberikan pikap dan kejelasan yang lebih baik.

Selain daripada bicu analog 3.5 mm, terdapat juga sokongan untuk penyambung USB-C untuk pengecasan dan audio tanpa kehilangan sama seperti Studio Pro, dan itu adalah sesuatu yang Apple boleh tambahkan ke dalam versi AirPods Max 2 atau 2024. Pada masa yang sama, Beats Solo 4 disenaraikan untuk disertakan dengan Bluetooth 5.3, gandingan satu sentuhan untuk Android dan Cari penjejakan Saya untuk iOS.

Beats Studio Pro (2023)

Beats Studio Pro (2023) menampilkan audio tanpa kehilangan melalui USB dan kusyen telinga baharu yang sangat mewah. / © Beats

Hayat bateri fon kepala juga dilihat dipertingkatkan kepada 50 jam penarafan main balik. Selain itu, ia juga akan menyokong pengecasan pantas, dengan pengisian bahan api selama 10 minit yang dijanjikan untuk penggunaan selama 5 jam.

Harga dan tarikh keluaran fon kepala Beats Solo 4

Fon kepala Beats sentiasa menjadi pilihan yang lebih murah daripada AirPods Apple. Dan untuk Beats Solo 4, mereka disebut-sebut berharga $200 satu pop, sama dengan Solo 3.

Setakat ini, khabar angin membayangkan Beats Solo 4 mungkin akan diumumkan pada 2 Mei atau kurang sebulan dari sekarang. Terutama, ini adalah tarikh yang sama tablet iPad Pro dan iPad Air baharu akan dirasmikan oleh gergasi teknologi Cupertino.

Bagi AirPods Max generasi ke-2, Mark Gurman dari Bloomberg meramalkan bahawa fon kepala Bluetooth premium akan tiba pada musim luruh tahun ini bersama fon telinga wayarles AirPods 4. Butiran yang tersedia menerangkan AirPods Max 2024 sebagai kemas kini kecil dengan hanya USB-C sebagai perubahan paling besar daripada AirPods Max asal.

Apakah penambahbaikan lain yang anda ingin lihat daripada Beats Solo 4? Sekiranya Apple menambah keupayaan membatalkan bunyi pada fon kepala? Sila beritahu kami pendapat anda dalam ulasan.

Melalui: 9to5Mac