Apple mungkin Melancarkan iPad, iPad Mini dan iPad Air 2023 pada 17 Oktober

26
NextPit Apple iPad 2022
© nextpit

Apple telah pun dikhabarkan akan menyegarkan beberapa model iPadnya dalam beberapa minggu akan datang. Kini, laporan berasingan mengecilkan jadual yang dikatakan akan dibuka minggu ini dan dijangka memasukkan tiga model.

Maklumat itu datang dari outlet Supercharged memetik sumber yang biasa dengan rancangan Apple yang akan datang. Ia menambah bahawa Cupertino akan mengumumkan iPad 11, iPad Mini 7, dan iPad Air 6 pada 17 Oktober ini melalui siaran akhbar, yang tidak mengejutkan diberikan dengan keluaran iPad sebelumnya. Ini disokong dengan jadual waktu 9to5Mac yang dikongsi juga, walaupun tanpa tarikh yang tepat.

Apple iPad Mini 7

Dari segi ciri baharu yang diharapkan, kedua-dua penerbitan percaya bahawa iPad ini akan menjadi penyegaran kecil daripada pendahulunya. Ini bermakna bahawa peningkatan yang ketara terutamanya dikhaskan di bawah hud, tetapi mungkin terdapat kejutan dan perubahan yang mengalu-alukan, terutamanya pada iPad Mini 7.

Apple iPad Mini 6 (2021)

Apple iPad Mini 7 berkemungkinan akan menampilkan pemproses baharu dan mungkin paparan yang lebih baik. / © NextPit

Pada asasnya, entri terkecil sebelum ini dikhabarkan untuk mendapatkan pengawal paparan baharu, yang disebut-sebut dapat menghilangkan kesan jeli apabila menatal, menurut pembocor Weibo. Malangnya, tiada butiran sokongan sama ada iPad Mini 7 akan menggunakan ProMotion atau kadar penyegaran 120 Hz pada paparannya. Ia juga berkemungkinan papak akan dilengkapi dengan cipset Bionic A16 selepas iPad Mini 6 telah berjalan pada A15.

Apple iPad 11 dan iPad Air 6

Bagi iPad 11 biasa, adalah selamat untuk mengatakan ini ia akan mendapat pemproses yang lebih baharu berikutan model sebelumnya atau iPad 10 yang Camila semak telah menerima perubahan luaran yang ketara seperti kepungan yang direka bentuk semula dan bezel yang lebih nipis. Walau bagaimanapun, kami tidak menolak bahawa terdapat sentuhan menarik akan diperkenalkan dari luar, termasuk port USB-C yang lebih pantas dan juga sokongan untuk Pensil Apple gen ke-2.

Semakan Apple iPad 2022

Skrin iPad 2022 lebih besar dan bahagian tepinya lebih kecil. / © nextpit

Tidak mengejutkan, tablet iPad baharu yang paling premium ini ialah iPad Air 6, dan ia juga boleh mendapatkan cipset Apple M2 yang serupa dengan iPad Pro 2022 (ulasan). Pada masa yang sama, ini juga mungkin kemasukan iPad Air pertama yang mendapat manfaat daripada ProMotion Apple selepas iPad Air 5 kekurangan ciri tersebut walaupun harga premium.

Bercakap mengenai harga, tidak ada perkataan tentang berapa kos iPad 2023. Mungkin kita mungkin melihat Apple mengekalkan iPad 11 pada harga $449, manakala kenaikan harga yang kecil mungkin menjejaskan iPad Mini 7 dan iPad Air 6 jika akhirnya dihantar dengan storan model asas yang lebih besar. Begitu juga, kita tidak perlu menunggu lebih lama untuk mengesahkan semua ini.

Adakah anda fikir Apple akan menaikkan harga tablet iPad baharunya? Dan model manakah yang anda ingin beli? Beritahu kami dalam ulasan.

Melalui: 9to5Mac
Sumber:
Supercharged, Weibo

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya