Buka kunci Ciri Premium dengan Apl Percuma Minggu ini untuk iOS dan Android

42
Apl NextPit
© nextpit

Dalam dunia yang hanya kematian dan cukai yang pasti, tambahkan apl percuma nextpit minggu ini untuk iOS dan Android pada senarai. Terharu dengan pilihan di App Store? Senarai susun atur kami menyerlahkan apl berbayar teratas kini percuma untuk masa yang terhad. Jangan lepaskan peluang!

Kadangkala, anda mungkin menemui apl menarik yang anda tidak mahu bayar. Itulah sebabnya kami telah mencari Apple App Store dan Google Play Store untuk mencari aplikasi berbayar yang pada masa ini percuma. Apl iOS dan Android ini adalah percuma untuk masa yang terhad sahaja dan kami tidak tahu bila tawaran akan tamat tempoh.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Perlu diingat bahawa kami hanya menampilkan apl yang dinilai lebih tinggi daripada 3.5 bintang. Ini berbeza daripada 5 apl teratas kami pada minggu ini kerana kami menyemak mana-mana apl yang disenaraikan.


Petua: Jika anda menjumpai apl menarik yang ditunjukkan di sini tetapi tidak memerlukannya buat masa ini, kami amat mengesyorkan anda memasangnya sebelum memadamkannya. Dengan berbuat demikian, anda akan menyimpan apl itu dalam pustaka anda dan memasangnya kemudian tanpa perlu membayarnya, walaupun selepas promosi telah tamat.


Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Foto Kabur ($2.99): Ada kalanya kesan bokeh telefon kita tidak menjadi terlalu baik. Mungkin apl pihak ketiga akan dapat mengisi niche ini?
 • Pro Penentu Matriks ($0.99): Pencinta matematik tulen akan menjauhi aplikasi ini yang menjadikan penyelesaian matriks mudah. Pelajar, bagaimanapun, mungkin hanya menerimanya.
 • Berapa Banyak Yang Boleh Saya Belanjakan? ($2.99): Alat untuk anda menguruskan kewangan anda dengan lebih baik dengan menjejaki ke mana setiap sen pergi. Ia hanya berfungsi dengan baik jika anda menggunakannya seperti yang dimaksudkan walaupun…

Permainan Android

 • Puteri Syiling! ($0.99): Melarikan diri daripada gerombolan raksasa bersama Knights, dengan matlamat utama untuk mengalahkan syaitan.
 • Epic Heroes War Premium ($0.99): Permainan strategi masa nyata yang melibatkan semua jenis mitologi untuk permainan yang benar-benar di luar dunia ini.
 • Stickman Legends ($0.99): Banyak pilihan memacu adrenalin dalam permainan ini, di mana anda terus kekal hidup dengan menghantar musuh anda.
 • Shadow of Death: Dark Knight ($3.99): Ini ialah pengembaraan tatal sisi di mana anda mengurangkan jalan anda kepada kemenangan. Pilih daripada 4 aksara pada permulaan sebelum memulakan pengembaraan anda.
 • DungeonMon! ($0.99): Semua orang suka membunuh zombi. Anda berbuat demikian, anda menggabungkan raksasa untuk menghasilkan varian baharu dan kemajuan. Objektifnya adalah untuk ‘membuka’ semua raksasa yang ada.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Calcvier – Kalkulator Papan Kekunci ($2.99): Ini adalah aplikasi yang agak menarik, di mana papan kekunci anda boleh diubah menjadi kalkulator, membolehkan anda mengira masalah matematik sambil bersembang pada masa yang sama tanpa perlu bertukar antara aplikasi.
 • Bateri Penuh + (Penggera) ($0.99): Ingin memanjangkan bateri telefon anda untuk masa yang paling lama? Apl ini mungkin boleh membantu, memainkan penggera pada bila-bila masa bateri anda dicas sepenuhnya supaya ia tidak kekal dipalam dalam satu saat lebih lama daripada yang sepatutnya.
 • PropFun Pro: Kamera Ajaib ($0.99): Apl ini mengubah foto biasa menjadi foto yang menyeronokkan, menambah penapis berbeza dalam bentuk prop maya.
 • Sapuan berus ($5.99): Ingin menjadi kreatif? Anda boleh mengubah semua foto anda menjadi lukisan menggunakan algoritma aplikasi ini.
 • Obscura – Kamera Pro ($4.99): Apl kamera manual yang menyediakan lebih banyak kawalan untuk shutterbug yang arif untuk memanfaatkan sepenuhnya kamera iPhone anda.

permainan iOS

 • Kota Saya: Pesta Pijama ($3.99): Permainan yang dicipta khas untuk kanak-kanak, mengadu watak dalam permainan dalam tetapan sosial yang berbeza seperti waktu minum teh, sesi BBQ dan membeli item untuk peningkatan kosmetik.
 • DobbyxEscape: Kisah Pengembaraan ($1.99): Dua permainan melarikan diri bilik dalam tajuk ini yang menawarkan banyak lokasi untuk diterokai. Sekali lagi, teka-teki adalah sebahagian daripada permainan ini.
 • Lelaki di Arms TD ($4.99): Ini ialah permainan kad, di mana anda perlu mengkonfigurasi dek anda dengan betul untuk mengalahkan musuh pada peta. Anda juga boleh mereka bentuk tahap anda sendiri dan berkongsinya dengan rakan untuk menambah kebolehmain semula.
 • Objek Tersembunyi Bandar Hantu ($0.99): Adakah anda suka permainan yang memerlukan anda melihat perbezaannya? Nah, ini adalah varian daripada itu kerana anda perlu memburu objek yang berbeza dalam setiap peringkat, menawarkan banyak keseronokan di sepanjang jalan.

Teks itu mencadangkan memulakan hujung minggu anda dengan apl yang disyorkan dan menjemput pembaca untuk berkongsi cadangan apl kegemaran mereka sendiri dalam ulasan.