Gambar Bocor Pertama Samsung Galaxy Fit 3 Menggambarkan Paparan Raksasa

23
NextPit Samsung Galaxy Fit 2 Ladekabel
© nextpit

Kali terakhir Samsung mengemas kini barisan penjejak kecergasannya adalah semasa pelancaran Galaxy Fit 2 (ulasan) pada 2020. Sejak itu, Korea Selatan tidak melancarkan pengganti kepada yang boleh dipakai. Harapan muncul abadi dengan kebocoran baharu yang mencadangkan kemas kini baharu tiba dalam bentuk Galaxy Fit 3 dengan peningkatan yang ketara, sekurang-kurangnya dari segi luaran.

  • Baca juga: Cara menggunakan gerak isyarat seperti Ketik Dua Kali pada Samsung Galaxy Watch

Gambar Samsung Galaxy Fit 3

Ihsan WindowsReport, satu set gambar yang didakwa Galaxy Fit 3 telah diterbitkan. Peminat tegar Samsung pasti akan perasan bagaimana penjejak baharu itu menampilkan faktor bentuk segi empat tepat dengan skrin yang lebih besar daripada pendahulunya. Tidak jelas apakah skrin hartanah itu dari segi saiz dan nisbah berdasarkan foto yang bocor itu. Sebagai titik rujukan, Galaxy Fit 2 menampilkan skrin AMOLED 1.1 inci, yang bermaksud Fit 3 mungkin juga membawa jenis panel yang serupa.

Penjejak kecergasan Samsung Galaxy Fit 3

Samsung Galaxy Fit 3 yang dikatakan mempunyai reka bentuk baharu dan paparan yang lebih besar. / © WindowsReports

Sebagai tambahan kepada paparan yang lebih besar, tali itu nampaknya menggunakan mekanisme boleh tanggal serupa dengan penjejak dan jam tangan pintar Fitbit daripada menggunakan lampiran jalur tersuai pada Galaxy Watch 6 (ulasan). Ia juga jelas dengan butang fizikal yang diletakkan di sebelah kanan bersama mikrofon. Yang terakhir mungkin menunjukkan beberapa bentuk sokongan untuk pembantu suara dan mungkin juga panggilan Bluetooth.

Ciri Samsung Galaxy Fit 3

Melihat bahagian bawah penjejak, nampaknya terdapat pelbagai penderia biomarker baharu. Tidak diketahui apakah keupayaan pemantauan komponen tersebut. Walau bagaimanapun, adalah selamat untuk mengatakan bahawa akan ada kadar denyutan jantung yang berterusan, tahap oksigen darah dan penjejakan tidur. Sama ada penderia suhu atau termometer akan menjadi sebahagian daripada perjanjian itu masih belum disahkan.

Penjejak kecergasan Samsung Galaxy Fit 3

Penjejak Galaxy Fit 3 Samsung yang tidak diumumkan mungkin membawa penderia penjejakan kesihatan yang lebih baik / © WindowsReports

Di luar reka bentuk, kami juga mungkin melihat sambungan yang lebih baik seperti Bluetooth 5.3 dan pemproses yang lebih pantas. Mungkin Galaxy Fit 3 juga akan mendapat kapasiti bateri yang lebih besar dan sensor GPS terbina dalam.

Tiada butiran mengenai jumlah yang perlu dibayar oleh pengguna untuk Galaxy Fit 3 apabila ia tiba. Dari segi sejarah, Galaxy Fit 2 membawa tanda harga pelekat $60 pada kemunculannya, menjadikannya logik untuk Samsung menyenaraikan Fit 3 di suatu tempat di atas harga Fit 2. Pada masa yang sama, tidak diketahui bila Samsung akan melancarkan atau mengeluarkan boleh pakai, tetapi ia mungkin tidak terlalu jauh memandangkan peranti itu telah bocor.

Apa lagi yang anda mahu lihat daripada Samsung Galaxy Fit 3 yang akan datang? Sekiranya Samsung menambah ciri pintar seperti dalam Galaxy Watchnya? Tembak kami dengan cadangan terbaik anda dalam komen.

Melalui: 9to5Google
Sumber:
Laporan Windows