Honor Magic V Flip Disahkan Secara Rasmi—Dibebaskan pada bulan Jun

13
Honor Magic V Flip Selfie Bocor
© GizmoChina

Di MWC, Honor mengusik bahawa ia akan mengembangkan barisan boleh lipatnya pada 2024 dengan model dalam format flip. Kini kami mempunyai kepastian dalam hal ini: Honor Magic V Flip, sebagai telefon pintar boleh lipat dipanggil, akan diperkenalkan secara rasmi di China pada 13 Jun. Kami mendedahkan semua yang kami ketahui tentang model baharu setakat ini.

Kebocoran semakin hampir sejak beberapa hari lepas: pensijilan di sini, imej peranti yang bocor di alam liar di sana (lihat imej artikel di atas). Dan segala-galanya menunjukkan fakta bahawa ia mungkin tidak lama lagi sebelum Honor, yang kami telah berhutang dengan peranti boleh lipat yang hebat seperti Honor Magic V2 (ulasan), mempersembahkan telefon boleh lipat pertamanya dengan paparan boleh lipat.

Sekarang kita mempunyai kepastian, kerana syarikat itu tergelincir melalui Weibo bahawa Magic V Flip akan dipersembahkan secara rasmi pada 13 Jun—di China dan buat masa ini hanya untuk pasaran China. Bersama-sama dengan pengumuman ini, imej rasmi pertama kulit kerang boleh dilipat dikeluarkan selepas kebocoran:

Seseorang memegang Magic V Flip tertutup

Lihatlah gambar rasmi pertama Magic V Flip. / © Kehormatan

Apa yang kita tahu tentang pesaing Galaxy Z Flip 5

Honor mempunyai walaupun melancarkan halaman di mana peranti itu boleh ditempah di China. Di sana kita juga mengetahui bahawa Magic V Flip akan ditawarkan dalam tiga varian storan: 12 GB + 256 GB, 12 GB + 256 GB dan 12 GB + 1 TB! Terdapat juga tiga varian warna untuk dipilih: Camellia White, Champagne Pink dan Iris Black. Ia tidak disahkan secara rasmi, tetapi hanya diandaikan, bahawa kamera utama mempunyai 50 MP, apertur f/1.9 dan penstabilan imej optik.

Kita boleh melihat paparan luaran yang menarik pada peranti, yang dikatakan bersaiz lebih empat inci. Peminat Honor berharap model Flip ini juga akan menjadi sangat tipis dan ringan, dengan khabar angin mencadangkan bahawa kami akan menemui bateri dengan kapasiti 4,500 mAh di dalamnya. Bateri ini dikatakan boleh dicas dengan 66 W.

Segala-galanya masih tidak diketahui, tetapi kita akan mengetahui lebih lanjut dalam masa beberapa hari apabila Magic V Flip diperkenalkan secara rasmi di Shanghai pada 7:30 malam waktu tempatan. Kemudian, selewat-lewatnya, kita akan dapat membuat spekulasi sama ada Honor telah berjaya mencipta pesaing sebenar kepada Samsung Galaxy Z Flip 5.

Kami belum dapat meramalkan rupa pelancaran global itu. Jika Honor membawa peranti itu ke Jerman, bersiaplah untuk menunggu beberapa minggu atau bahkan beberapa bulan selepas pelancaran di China.

Apakah pendapat anda: Adakah anda teruja dengan apa yang Honor akan dilancarkan, atau adakah anda lebih berminat dengan peranti boleh lipat Galaxy baharu yang juga akan datang pada musim panas ini?

Melalui: Digit Geeks