Jangan lepaskan apl dan permainan percuma ini untuk iPhone atau Android anda

39
Apl NextPit
© nextpit

Dengan minggu baharu yang sedang berlangsung, tiba masanya untuk pemilihan dua mingguan nextpit bagi apl dan permainan percuma daripada Apple App Store dan Google Play Store untuk telefon iPhone atau Android anda. Sertai kami kerana kami menyenaraikan aplikasi yang biasanya dibayar tetapi percuma untuk masa terhad sahaja.

Kami cuba menyusun senarai ini sebaik mungkin untuk mengelakkan apl penipuan atau perangkap privasi tetapi perlu diingat bahawa, tidak seperti pilihan 5 Apl Teratas mingguan kami, kami belum menguji apl ini, yang mungkin masih menawarkan iklan dan pembelian dalam apl.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menemui apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang dan padamkannya selepas itu. Ini akan menyimpan apl ke pustaka anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.


Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Kamera Manual: DSLR Camera Pro ($4.99): Namanya mungkin terlalu bercita-cita tinggi, tetapi apl itu masih merupakan alternatif yang berdaya maju kepada apl kamera asli telefon anda jika anda mencari lebih banyak kawalan manual semasa mengambil gambar atau merakam video.
 • Penyama FX Pro ($1.99): Laraskan dan simpan pratetap penyamaan berbeza pada telefon atau tablet Android anda, walaupun peranti itu tidak menawarkan tetapan bunyi terperinci.
 • Penggalak Kelantangan Max Pro ($1.99): Ambil tahap kelantangan peranti Android anda ke langkah seterusnya. Tetapi ingat bahawa terlalu jauh akan memesongkan output bunyi dan boleh menyebabkan masalah pendengaran dalam jangka sederhana!

Permainan Android

 • Pixel Blade M VIP ($1.99): Permainan aksi penjara bawah tanah pantas yang diilhamkan oleh klasik seperti Diablo dan Minecraft.
 • Lembah Neon ($0.49): Permainan minimalis yang berfungsi sebagai pameran skrin OLED telefon anda dengan warna terang dan tahap kontras yang kuat.
 • Lompat Shuriken ($0.99): Ia mungkin kelihatan seperti klon Fruit Ninja pada pandangan pertama, tetapi sebenarnya adalah permainan larian yang tidak berkesudahan dengan percikan fizik di mana anda perlu sentiasa bergerak ke atas sambil melompat antara balak.
 • Pencarian Memasak VIP: Food Wagon ($0.99): Gunakan kemahiran pengurusan trak makanan anda untuk menambah baik bukan sahaja gerai anda tetapi seluruh bandar, rampasan memperoleh bahan-bahan, memasaknya, dan menakluki dunia.
 • Penyapu ranjau Pro ($1.49): Klasik lama, gunakan petua untuk meneka di mana lombong tersembunyi semasa anda cuba mengosongkan padang permainan.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Penapis Anime AI ($4.99): Gayakan gambar anda dalam gaya anime atau kartun Jepun.
 • Pembuat Markdown ($4.99): Editor teks mudah untuk dokumen bahasa markup markdown dengan ciri seperti penyerlahan sintaks, sokongan pemformatan markup tambahan, fungsi eksport, aksara masa nyata dan pengiraan perkataan, dan banyak lagi.
 • Lanse – Tangkap & Urus Warna ($0.99): Kenal pasti warna menggunakan kamera dalam nilai hex atau RGB dan cipta palet warna untuk projek grafik anda yang seterusnya.
 • Kalkulator Pecahan Pro ($2.99): Ia adalah kalkulator, ia berfungsi dengan pecahan, apa lagi yang boleh anda harapkan? Nah, anda boleh membundarkan nombor, mengakses sejarah pengiraan dan banyak lagi.

permainan iOS

 • Ejen A: Teka-teki yang menyamar ($9.99): Adakah ia benar-benar teka-teki? Atau permainan pengembaraan? Walau apa pun keadaannya, hentikan penjahat super 007-esque dengan menyusup ke pangkalan rahsianya dengan menyelesaikan teka-teki titik dan klik.
 • Lakaran N’ Shake ($0.99): Hidupkan semula zaman dahulu dengan membuat lukisan monowarna yang rumit seperti pada tahun 1980-an.
 • Poker Pop ($2.99): Campuran permainan poker dan domino yang luar biasa di mana anda meletakkan jubin pada papan untuk membentuk tangan poker.
 • Parit II ($0.99): Ubah perjalanan sejarah dengan memenangi pertempuran parit dramatik untuk menakluk (atau membebaskan) bandar-bandar Eropah.
 • Isi saya – Permainan Otak Blok ($1.99): Daripada pembangun yang sama seperti Poker Pop, cabar otak anda dengan bentuk yang semakin sukar untuk mengisi papan.

Apakah pendapat anda tentang pilihan kami untuk minggu ini? Adakah anda terjumpa mana-mana apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!


Artikel sebelumnyaArtikel sebelumnya

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya