Legasi Hogwarts: Semua yang Anda Perlu Tahu Mengenai Kemas Kini Musim Panas Besar

18
warisan hogwarts 08
© Perisian Avalanche

Hogwarts Legacy akan menerima kemas kini utama pada 6 Jun musim panas ini. Pembangun baru-baru ini telah mengumumkan perkara yang anda boleh nantikan dalam kemas kini ini. Ketahui perubahan yang ada dan ciri baharu yang berbeza yang tersedia!

Hogwarts Legacy telah dikeluarkan pada 10 Februari 2023. Walaupun Avalanche Software mungkin sudah bekerja pada sekuel, kemasukan pertama mereka ke alam semesta Harry Potter tidak dibiarkan untuk mengumpul habuk. Peminat permainan boleh menjangkakan kemas kini musim panas utama akan tiba pada 6 Jun ini. Pembangun telah mengumumkan secara rasmi perkara yang akan terkandung dalam kemas kini itu, termasuk ciri baharu yang berguna dan kandungan baharu untuk dinikmati semua pemain.

Mod Foto Legasi Hogwarts

Dengan kemas kini baharu, Avalanche Software akan memperkenalkan mod foto untuk permainan tersebut. Ini membolehkan anda mengambil gambar dalam permainan untuk anda kongsi kemudian. Ia juga memberi anda keupayaan untuk mengedit dan menyesuaikan foto dalam permainan mengikut keinginan anda. Grafik Hogwarts Legacy sangat cantik pada peranti yang dilengkapi lebih baik, itulah sebabnya ramai pemain merayu selepas mod foto.

Tambahan pula, kemas kini membolehkan anda mengagihkan semula kemahiran anda. Sehingga kini, anda perlu hidup dengan keputusan yang anda buat semasa permainan. Dengan keupayaan untuk menetapkan semula mata kemahiran anda, anda boleh mencuba pelbagai kebolehan dan menyatakan kreativiti anda ala Witcher 3.

  • Adakah anda seorang ahli sihir? Temui mantera Harry Potter terbaik untuk Siri

Walau bagaimanapun, ciri baharu ini bukanlah satu-satunya perkara baharu dalam kemas kini musim panas. Pemain PC akhirnya akan mendapat akses kepada Hogsmeade Shop Quest, yang sebelum ini hanya tersedia untuk pemain tertentu. Khususnya, pemain PC boleh menantikan kandungan baharu dengan kemas kini yang sebelum ini hanya tersedia untuk pemain PlayStation. Ini termasuk cermin mata yang diilhamkan oleh Harry Potter, pakaian yang diilhamkan oleh Azkaban, resipi baharu, penyapu yang cantik dan Hippogriff baharu.

Secara keseluruhannya, kemas kini musim panas tidak begitu luas seperti yang diharapkan oleh sesetengah pemain, terutamanya bagi pemilik PlayStation yang mungkin mendapati kemas kini ini mengecewakan kerana kekurangan kandungan baharu selain daripada mod foto baharu. Namun begitu, ia masih menggembirakan untuk melihat Perisian Avalanche terus memberi tumpuan kepada Legasi Hogwarts tanpa meninggalkannya sepenuhnya. Pemain berharap akan ada lebih banyak kemas kini pada masa hadapan.

Sebagai alternatif, jika permainan terbaharu dan terhebat bukanlah secawan teh anda, anda sentiasa boleh menjadi retro dengan mengambil Nintendo Wii dan memainkan tajuk klasik padanya. Oh ya, dan juga hidupkan keajaiban koleksi DVD anda! Sudah tentu, jika anda fikir konsol generasi semasa mahal, mengapa tidak permainan pada iPhone 15 Pro anda seperti yang dilakukan oleh Antoine Engels?