Mahukan Apl Android dan iOS Percuma? Dapatkan Milik Anda Di Sini!

8
Apl NextPit
© nextpit

Bagaimanakah hujung minggu kamu? Adakah pelbagai perlawanan bola sepak di Euro 2024 menyediakan hiburan yang mencukupi sehingga anda tidak menyentuh telefon anda langsung? Tidak mungkin, itulah sebabnya kami terus memberikan anda senarai apl dan permainan percuma untuk dicuba setiap minggu. Senarai apl dan permainan baharu ini pada masa ini tersedia secara percuma sepenuhnya di Apple App Store dan Google Play Store.

Anda mungkin bertanya, “Bagaimana ini boleh berlaku? Bukankah semuanya dibayar” Saya akan menjadi penembak lurus di sini. Pembangun tertentu berasa lebih murah hati, justeru menyediakan tajuk mereka secara percuma. Walau bagaimanapun, tawaran ini tidak akan kekal selama-lamanya kerana ia adalah pilihan masa terhad, jadi burung awal menangkap cacing!

Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana ini berbeza daripada senarai 5 Apl Teratas Minggu kami, kami tidak menyemak setiap apl secara peribadi dalam koleksi ini. Sesetengah daripadanya mungkin mengandungi iklan dan menawarkan pembelian dalam apl, tetapi masih ada nilai untuk diperolehi. Teruskan dan lihat pilihan apl percuma minggu ini. Siapa tahu? Anda mungkin hanya menemui permata tersembunyi permainan atau alat produktiviti!


Petua: Jika anda terjumpa apl yang anda ingin miliki tetapi tidak diperlukan sekarang, muat turun dan pasang apl itu dahulu. Ia akan dianggap sebagai “dibeli” dan ia akan tersedia dalam pustaka apl anda selama-lamanya—walaupun anda menyahpasangnya daripada telefon pintar anda sejurus selepas itu.


Apl dan permainan Android yang percuma untuk masa terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Pembina Resume ($4.99): Jika anda perlu menghantar resume anda dengan tergesa-gesa dan tiada tempat untuk mengeditnya, mengapa tidak menggunakan aplikasi ini?
 • Kini Memainkan Kertas Dinding Muzik ($0.99): Adakah anda sering mendengar muzik pada telefon anda? Kertas dinding ini berfungsi sebagai pemberitahuan untuk jenis muzik yang anda mainkan.
 • Penyama & Penggalak Bass Pro ($2.49): Nikmati bass yang dipam dengan aplikasi ini mengubah tetapan telefon anda sejauh mungkin.
 • Latihan Di Rumah – Tiada Peralatan ($0.49): Ingin cergas di rumah tetapi tidak mempunyai peralatan yang sesuai untuk melakukannya? Gunakan apl ini sebaliknya!

Permainan Android percuma

 • Kelangsungan Bayangan ($0.99): Ia adalah anda terhadap seluruh dunia. Adakah refleks anda cukup pantas untuk membantu anda bertahan daripada serangan musuh dari semua arah?
 • RPG semua orang ($0.49): RPG terbiar di mana anda pergi bersiar-siar dengan semakin kuat apabila anda mengalahkan musuh yang melintasi laluan anda.
 • Titisan Permata 2 ($1.99): Permainan teka-teki perlawanan 3 yang mengambil kelainan baharu dengan setiap peringkat mempersembahkan pelbagai jenis halangan dan objektif.
 • Premium Raja Pertahanan ($2.99): Anda mempunyai sebuah bandar untuk dipertahankan daripada semua jenis kuasa penceroboh. Letakkan menara anda dengan berhati-hati dan buat malapetaka dan kemusnahan!
 • Pahlawan Naga Stickman Warriors ($0.99): Adakah ini kelihatan seperti klon pejuang Dragon Ball Z atau apa? Anda menjadi hakim.

Apl iOS yang percuma untuk masa yang singkat

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Sapuan berus ($7.99): Ingin mengedit foto anda dengan condong artistik? Aplikasi ini menukar foto anda menjadi lukisan!
 • Metadata ($0.99): Dapatkan maklumat tentang foto anda melalui metadatanya melalui apl ini.
 • Kalkulator Peratus ($0.99): Tidak perlu bersusah payah mencari tahu berapa peratus jumlah tertentu dengan aplikasi ini.
 • Carta Ketajaman Penglihatan ($4.99): Ingin menguji penglihatan anda semasa dalam perjalanan? Tidak perlu menggunakan saiz fon terkecil yang mungkin pada telefon anda, aplikasi ini akan melakukan silap mata.

Permainan percuma untuk iPhone dan iPad

 • Eja Kacang ($1.69): Permainan mencari perkataan dengan kelainan, kerana huruf muncul pada semua jenis kacang.
 • Jurulatih Matematik ($0.99): Latih otak anda dengan permainan matematik ini yang akan melanda anda dengan soalan demi soalan.
 • Bom Kekok ($1.99): Anda seorang bom yang berdetik yang tugasnya hanya untuk bertahan sambil anda melantun ke serata tempat, mengelakkan pancang jahat yang boleh mencetuskan letupan.
 • Fit Beats ($1.99): Premis permainan ini mudah: Ketik ke kiri atau kanan untuk memutar dan memadankan bentuk sambil mendengar rentak.
 • Permainan Memasak untuk Kanak-kanak ($5.99): Terdapat 3 restoran dalam permainan ini yang membantu anak-anak anda mempelajari cara restoran beroperasi.

Sebelum anda memuat turun salah satu apl yang dinyatakan, kami mengesyorkan agar anda menyemak butiran apl itu di Play Store atau App Store. Ini penting kerana sesetengah apl percuma ini mungkin mempunyai ciri khas atau keburukan tersendiri.

Pembelian dalam apl dan pengiklanan: Jangan terkejut!

Berhati-hati dengan kedua-dua apl percuma dan berbayar, kerana ia boleh menyembunyikan pembelian dalam apl dan pengiklanan. Ini amat penting apabila memuat turun permainan untuk kanak-kanak. Untuk mengelakkan masalah yang tidak dijangka, sila ikut nasihat di bawah:

 • Bagaimana untuk menjadikan telefon pintar dan tablet Android anda kalis kanak-kanak

Kebenaran apl: Baca cetakan kecil!

Dalam dunia aplikasi mudah alih, terdapat beberapa aplikasi licik yang menggunakan teknik licik untuk mendapat keuntungan daripada mengumpul dan menyebarkan data peribadi anda. Tetapi jangan risau, pembaca yang mahir teknologi, kerana kami mempunyai beberapa nasihat yang tidak ternilai untuk membantu anda mengukuhkan keselamatan maklumat berharga anda. Kami amat menggesa anda supaya berhati-hati apabila memberikan kebenaran kepada apl yang anda pasang.

Sesungguhnya, mengapakah jam penggera yang ringkas memerlukan akses kepada kamera atau kenalan anda? Dan apakah justifikasi yang ada pada aplikasi lampu suluh untuk mengetahui lokasi tepat anda? Dengan berhati-hati memilih kebenaran untuk diberikan, anda boleh melindungi data peribadi anda dengan berkesan daripada mengintip.

Jadi teruskan dan mendalami pelbagai pilihan muat turun apl percuma yang tersedia pada peranti Android atau iOS anda, dengan mengetahui sepenuhnya bahawa data anda kekal selamat dan dilindungi.

Dengan itu, kami telah tiba di penghujung apl dan permainan percuma edisi hari ini. Adakah kami terlepas sesuatu yang anda rasa masyarakat akan minati? Beritahu kami dalam ulasan.