OnePlus Open (aka Oppo Find N3) Ditunjukkan dalam Video Sebelum Keluaran

9
Tarikh pelancaran boleh lipat OnePlus Open lipat kami
© nextpit

OnePlus berkemungkinan besar akan mempersembahkan boleh lipat pertamanya, OnePlus Open, pada hari Khamis, 19 Oktober. Telefon pintar boleh lipat kini telah muncul dalam video YouTube pertama, walaupun dengan skrin privasi untuk kamera utama di bahagian belakang. Temu bual dengan Ketua Pegawai Eksekutif OnePlus Pete Lau juga mendedahkan bahawa telefon pintar OnePlus boleh lipat adalah 1:1 sama dengan Oppo Find N3, mengesahkan khabar angin yang berterusan.

  • Dalam konteks ini, jangan ketinggalan: Telefon pintar boleh lipat terbaik tahun ini

Pandangan pertama pada OnePlus Fold

Lewis George Hilsenteger dari Kanada, lebih dikenali sebagai YouTuber Unbox Therapy, kini secara eksklusif mendapatkan OnePlus Open untuk menyahkotaknya pada kamera. Secara selari, Hilsenteger menjalankan temu bual dengan pengasas OnePlus dan pemangku CEO Pete Lau. Bekas Naib Presiden Oppo, yang kini juga bekerja sebagai ketua produk di syarikat induk Oppo, mengumumkan bahawa OnePlus Open yang ditunjukkan dalam video berikut adalah—kecuali logo—Oppo Find N3 yang dibina secara serupa.

Reka bentuk boleh lipat OnePlus Open

OnePlus Open dengan susunan kamera Hasselblad yang besar. / © OnLeaks / Smart Prix

Boleh lipat yang ditunjukkan dalam video itu mengesahkan imej pemaparan sebelumnya daripada jurutipu Perancis Steve Hemmerstoffer. Walau bagaimanapun, YouTuber terpaksa menutup modul kamera bulat yang besar. Menurut maklumat yang diketahui setakat ini, ia menyembunyikan tiga kamera 50 MP, termasuk yang utama, sudut ultra lebar dan kamera zum telefoto dengan zum tanpa kehilangan 2.8x.

Spesifikasi teknikal lain termasuk Snapdragon 8 Gen 2 terbina dalam dengan sehingga 16 GB RAM dan storan 512 GB. Bateri sepatutnya mempunyai kapasiti 4,800 mAh dan menyokong standard pengecasan pantas SuperVooc-Charge dengan sehingga 80 W. Turut disebut oleh YouTuber dan dilihat dalam paparan serta dalam video ialah peluncur amaran, yang digemari. oleh peminat. Ia boleh digunakan untuk menukar nada dering dengan cepat dan mekanikal kepada senyap atau bergetar, sama seperti dalam Apple.

Pete Lau menyebut dalam temu bual berapa banyak usaha yang diperlukan engsel untuk menutup sama rata seperti sekarang. Syarikat itu akan memohon hampir 600 paten pada engsel sahaja, menurut Ketua Pegawai Eksekutif OnePlus. Menurut khabar angin semasa, Oppo Find N3 yang dibina serupa akan dilancarkan secara eksklusif di negara asal China. OnePlus Open, sebaliknya, bertujuan untuk jualan global.

Bagaimanakah anda menyukai apa yang anda lihat dalam video pertama OnePlus Open? Adakah anda akan membeli OnePlus Open melalui Amazon dan jika ya, berapakah harga maksimum yang sepatutnya? Jangan ragu untuk menulis pendapat anda kepada kami dalam ulasan di bawah.

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya